Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

خوب خبر خبر خبر ! اول بگید این Store سه شنبه عصر آپدیت میشد یا 4شنبه ها میشه؟ ما فرض رو میگیریم 4شنبه میشه :d
خوب بالاخره امروزعصر اولین Map های بازی میان! که شامل همون4 تایی هست که گفتم! قیمتشون هم برای کسایی که پیش خرید نکردن 10 دلار میباشد! اونایی هم که پیش خرید کردن خوشا به سعادتشون :d
حجمش هم313 مگ میباشد!

یک خبرهایی هم در مورد DLC بعدی اومد! :d
فقط اینا رو اعصابند! یکبار میگند هر 3 سری Skin Pack ها اومدن! حالا دوباره خبر از سری جدیدشون هست که میگه این دومیه! :d
به هر حال فعلا این 3 تا عکس تایید شدن برای این یکی :

اینا شامل The Rogues Pack 1 و Rogues Pack 2 هستند که توشون یک سری از شخصیت های فرعیه U3 میباشد! (سربازها و اینا :d ) و یک Donut Pack 1 که اینم شامل نسخه ی چاق یک سری از دوستان و دشمنان هستش :d :d :d

یک عکس هم از لازارویچ و فلین و اون یکی چی بود اسمش؟ راجا ؟ :d گزاشتن که اون مجسمه هایی که توی CO OP Adventure بود رو دست گرفتن! عکس جدیدیه در کل! یعنی باز هم Co Op Adventure خواهیم داشت ؟ :d و ایندفعه از دید اونا ؟ :d فقط ای کاش حداقل عوضش میکردن مجسمه رو :d عکسشم Save نمیشد! اینجا بروید ببینید :

New Uncharted 3 DLC, Fortune Hunters’ Club Grows

یک عدد Heroes Skin Pack هم بدن استقبال میشه :d

منم صبح قبل مدرسه رفتن گزاشتم برای دانلود :d کم کم میرم پاش برای بازی! اگر شد چندتا عکسم میگیرم :d

آره مثل اینکه برای UK عصر میادش :d فعلا باید صبر کنی! یوهاهاهاها :d

عكس هاي مپ هاش رو ديدم :d
sanctuary كه محبوب هم بود خيلي عوض شده و همچنين باحال :d FORT ديگه بدجور تغيير كرده و بيشتر از همه CAVE كه كاملا" جنگلي شده LOST CITY هم كه شده بود برفي :d كلا" اب و هواي همه جا عوض شده بود :d

ولي اين واقعا" رو مخه كه چرا يه مد SURVIVAL ادم وار مثل U2 توش نيست !!! مد S توي U3 شده 3 تا مد با هم كه حال نمي ده

خوشم مياد كلا" سرور هاي U3 به پينگ در حد المپيك وابسته است اگر پينگ ات پايين پايين باشه فرتي پيدا مي كنه نباشه بايد تا عمر داري صبر كني :|

خوشم مياد كلا" سرور هاي U3 به پينگ در حد المپيك وابسته است اگر پينگ ات پايين پايين باشه فرتي پيدا مي كنه نباشه بايد تا عمر داري صبر كني :|
راست میگی شدیدا روی اعصابمه توی بتا اینجوری نبود مطمئن باش خود ناتی داگ این کار رو کرده تا بازی از افرادی که پینگ خوب دارن پر بشه من با پینگ 220 نمیتونم بازیکن پیدا کنم !

دوستان این بازی انچارتد 3 برای شما باگ داره؟
باگش به این شکل که وقتی دورخودش پلیر تاپ میخوره یهو چراغ قووه رو کمرش نورش میندازه پشت سرش.....به شکلی که پلیر رو به جلو ایستاده و نورچراغش پشت سرش افتاده
حجم بازی که روی پلی 3 45گیگ و زمانی که نصبش کردم تو هارد خودم فایل نصبش 45 گیگ بود نه 25 گیگ

دوستان این بازی انچارتد 3 برای شما باگ داره؟
باگش به این شکل که وقتی دورخودش پلیر تاپ میخوره یهو چراغ قووه رو کمرش نورش میندازه پشت سرش.....به شکلی که پلیر رو به جلو ایستاده و نورچراغش پشت سرش افتاده
حجم بازی که روی پلی 3 45گیگ و زمانی که نصبش کردم تو هارد خودم فایل نصبش 45 گیگ بود نه 25 گیگ
اقا اینجا کسی گپی بازی نمیکنه و برای انلاین بازی کردن هستش شما باید بری قسمت مشکلات بازیهای کپی بپرسی

واقعا" برخي مواقع ادم مي بينه كه توي بعضي موارد مولتي U3 نسبت به U2 افت داشته )x
مد SURVIVAL اش كه واقعا" ديگه مثل U2 حال نمي ده و شده تركيبي از SIEGE و GOLD RUSH و SURVIVAL و اصلا" اين جالب نيست !
اون CUSTOM كردن هاي U2 رو هم كه من هر چي گشتم پيدا نكردم ! مثلا" توي U2 مي شد اسلحه هارو محدود كرد ولي اين جا نمي شه ! توي U2 با بچه ها مثلا" ONLY RPG-7 مي زديم خيلي حال مي داد اما اين جا من محدود كننده اسلحه نديدم !
برخي مواقع هم كه باگ پيدا مي كنه ادم شاخ در مياره !!! اين رو به شخصه چند روز پيش ديدم

توي MP هم كه يه سري فقط FAL بر مي دارن بازي رو گند مي زنن بهش )x:| يارو تِق تِق تِق 3-4 تا تير مي زنه مي ميري يكي با همين FAL داشت در حد RIFLE مي كشت !

دوستان دیدم کسی این خبر رو نمیده گفتم خودم بدم و این خبر اینه که بازی آنچارتد 3 که توی بخش پیدا کردن بازیکن کمی دچار مشکل شده بود الان دیگه مشکلش برای ما ایرانیها رفع شده و راحت بازیکن پیدا میکنه !!!

اطلاعات جدید از DLC ها اومد! :d

امروز اون 3 تا Skin Pack رو که گفته بودم رو دادن بیرون(یا خواهند داد :d )
قیمت Doughnut Skin Pack دو دلار هستش و اون 2تای دیگه هم هرکدوم 3دلار :d
همچنین چهارمین مرحله ی CO OP Adventure هم اومده! ایندفعه در نقش Zoran Lazarević, Eddy Raja, Harry Flynn بازی میکنیم! (ای جااااان! :d )
بعد کلا چیز خفنی میزد! اینم تریلرش :
[video=youtube;g8FkNhty2aM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g8FkNhty2aM[/video]​
همچنین Flashback Map Pack 2: هم 21 فبریه میاد! :d و شامل Plaza, Temple, Train Wreck و Village !!! :d
قیمتش هم 10$ـه :d !!!

اگرم پیش خرید کرده باشید که خوب همشون رو free میگیرید! :d (بگیرید دیگه! این همه DLC همین 2 تا مپ پک ها 20 دلار شد :d پیش خریدش هم 25 دلاره! (پیش خرید؟ :d ) )

و به نظرتون این عکس یعنی چی ؟ :d نشانه ی چیست ؟ :d در مورد DLC بعدی بیده :d

اطلاعات جدید از DLC ها اومد! :d

امروز اون 3 تا Skin Pack رو که گفته بودم رو دادن بیرون(یا خواهند داد :d )
قیمت Doughnut Skin Pack دو دلار هستش و اون 2تای دیگه هم هرکدوم 3دلار :d
همچنین چهارمین مرحله ی CO OP Adventure هم اومده! ایندفعه در نقش Zoran Lazarević, Eddy Raja, Harry Flynn بازی میکنیم! (ای جااااان! :d )
بعد کلا چیز خفنی میزد! اینم تریلرش :
[video=youtube;g8FkNhty2aM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g8FkNhty2aM[/video]​
همچنین Flashback Map Pack 2: هم 21 فبریه میاد! :d و شامل Plaza, Temple, Train Wreck و Village !!! :d
قیمتش هم 10$ـه :d !!!

اگرم پیش خرید کرده باشید که خوب همشون رو free میگیرید! :d (بگیرید دیگه! این همه DLC همین 2 تا مپ پک ها 20 دلار شد :d پیش خریدش هم 25 دلاره! (پیش خرید؟ :d ) )

و به نظرتون این عکس یعنی چی ؟ :d نشانه ی چیست ؟ :d در مورد DLC بعدی بیده :d

این چهارمین مرحله coop رو باید مثل pack ها خرید یا به صورت آپدیت free هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or