میشه Shareـشون کرد فکر کنم! :d (2 نفر البته حداکثر میتونند استفاده کنند! )برای خریدن این مپ ها باید psn card داشته باشم دیگه ؟ نمیشه به یکی بگم برام بخره مثلا ؟
نمیدونم چرا مپ های 2 خیلی دلچسبتر از 3 بودن چرا منو تو این موقعیت قرار میدن ؟ واقعا 2ش بهتر بوداا ...
برای خریدن این مپ ها باید psn card داشته باشم دیگه ؟ نمیشه به یکی بگم برام بخره مثلا ؟
شاید بخاطر اینترنت باشه کمی خود اینترنت مشکل داره و گاهی هم این مشکلات به وجود میاد دفعات بعد هم امتحان کنید به احتمال زیاد خوب میشه !!!!واسه من موقعی که لود کانکتینگ رو انجام می ده وقتی تموم می شه تصویر کم نور می شه و هیچ کاری جز خاموش کردن نمی شه کرد .از وقتی کدش رو رجیستر کردم اینطوری شد بازی هم از کسی خریدم(دسته دوم). کمک کنید.
[h=1]Uncharted 3 - Patch 1.05 Notes[/h]The Uncharted 3: Drake’s Deception 1.05 patch has been pushed and should be rolling out globally over the next 24 hours. The patch notes to update 1.05 are as follows:
Available: February 21, 2012
Integrated bandwidth testing for hosts, so only hosts with optimum connections will be permitted to become game hosts (will help improve gameplay experience for everyone)
Fixed an issue in which, under some circumstances, some players of a party would be left in the lobby while others went into Matchmaking and played matches
Medal fixes for Fort - Adventure Mode specific medals; all medal icons now show up appropriately and medals can be obtained in-game.
Additionally, Patch 1.05 contains the necessary technical hooks for Flashback Map Pack #2, available on the PlayStation store starting today
.
Please note: Patch 1.05 must be downloaded in order to play the upcoming DLC via online or on LAN Party.
ممکن از ایدیت های بازی باشه فقط ممکن! اوایل برای من اینجوری می شد ابدیت پاک کردم و مجددا دانلود کردم درست شد .واسه من موقعی که لود کانکتینگ رو انجام می ده وقتی تموم می شه تصویر کم نور می شه و هیچ کاری جز خاموش کردن نمی شه کرد .از وقتی کدش رو رجیستر کردم اینطوری شد بازی هم از کسی خریدم(دسته دوم). کمک کنید.
این Findgame سرویس کرده! تا همین 1 ماه پیش خوب بود یهو قاط زده اصلا پیدا نمیکنه هربار 40 دقیقه صبر میکنم انگار نه انگار...