Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

نمیدونم چرا مپ های 2 خیلی دلچسبتر از 3 بودن :( چرا منو تو این موقعیت قرار میدن ؟ :دی واقعا 2ش بهتر بوداا ...
برای خریدن این مپ ها باید psn card داشته باشم دیگه ؟ نمیشه به یکی بگم برام بخره مثلا ؟

نه اون CO OP شش دلار قیمتشه! :d یکم زیاده قیمتش به نظرم! :d

برای خریدن این مپ ها باید psn card داشته باشم دیگه ؟ نمیشه به یکی بگم برام بخره مثلا ؟
میشه Shareـشون کرد فکر کنم! :d (2 نفر البته حداکثر میتونند استفاده کنند! )
ولی در هر صورت پیشنهاد میشه خریدش!

این تریلر CO OP رو هم ببینید :d خفن است :d

آخرین ویرایش:
خوب امروز مرحله CO OP با نام FORT رو بازی کردم! خیلی جالب بود به نظرم :d توی اسپویلر بقیش رو میگم شاید کسی نخواد چیزی بدونه در موردش :d
البته غیر از ادی بقیه تقریبا نقش نخود رو داشتن :d حالا لازارویچ هم 2 تا جمله اول و آخرش گفت! هری هم که هیچی :d
ولی خیلی جالب بودش! مخصوصا آخرش که کمبود این یارو آتیشیا رو توی بازی جبران کرد! 30-40 تایی ریختن سرمون! ولی خیلی حال داد :d البته احساس میکنم از بازی اصلی راحت تر می مردن :d ولی خوب تعداد زیادشون جبران می کرد این مورد رو :d
در کل جالب بودش! :d
راستی این ادی و لازارویچ و هری قبل از این آپدیت هم چیز میز اضافه برای customize داشتن یا من تازه این رو دیدم ؟ :d (احتمالا من تازه دیدم :d )
در کل دوستانی که گرفتن DLC رو بگن که با هم بریم بازی :d

عکس هایی از مپ های آینده :d اینی که میبینید خاکیه، یکی از مپ های DLC U2 بود و البته اونجا شدیدا برفی بود! (یه چی تو مایه های طوفان شنی که میاد :d چیزی نمیشد دید! :d ) بقیه هم که برای همه آشناست :d

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا مپ های 2 خیلی دلچسبتر از 3 بودن :( چرا منو تو این موقعیت قرار میدن ؟ :biggrin1: واقعا 2ش بهتر بوداا .
دوست عزیز الان که مپ های معروف شماره 2 هم یا به صورت dlc و یا تو نسخه اصلی هستش ..........
حتی مپ های همین شماره هم به بهترین نحو ممکن بالانس شدن

نمیدونم چرا مپ های 2 خیلی دلچسبتر از 3 بودن :( چرا منو تو این موقعیت قرار میدن ؟ :دی واقعا 2ش بهتر بوداا ...

منم هر چی میکنم از مولتیه UN3 لذت ببرم اصلا بهم مثل UN2 فاز نمیده.درسته که UN3 از لحاظ گرافیک بهتر شده ولی بازم UN2 خیلی بیشتر بهم حال میداد.

واسه من موقعی که لود کانکتینگ رو انجام می ده وقتی تموم می شه تصویر کم نور می شه و هیچ کاری جز خاموش کردن نمی شه کرد .از وقتی کدش رو رجیستر کردم اینطوری شد بازی هم از کسی خریدم(دسته دوم). کمک کنید.

واسه من موقعی که لود کانکتینگ رو انجام می ده وقتی تموم می شه تصویر کم نور می شه و هیچ کاری جز خاموش کردن نمی شه کرد .از وقتی کدش رو رجیستر کردم اینطوری شد بازی هم از کسی خریدم(دسته دوم). کمک کنید.
شاید بخاطر اینترنت باشه کمی خود اینترنت مشکل داره و گاهی هم این مشکلات به وجود میاد دفعات بعد هم امتحان کنید به احتمال زیاد خوب میشه !!!!

The Uncharted 3: Drake’s Deception 1.05 patch has been pushed and should be rolling out globally over the next 24 hours. The patch notes to update 1.05 are as follows:

Available: February 21, 2012

Integrated bandwidth testing for hosts, so only hosts with optimum connections will be permitted to become game hosts (will help improve gameplay experience for everyone)

Fixed an issue in which, under some circumstances, some players of a party would be left in the lobby while others went into Matchmaking and played matches

Medal fixes for Fort - Adventure Mode specific medals; all medal icons now show up appropriately and medals can be obtained in-game.

Additionally, Patch 1.05 contains the necessary technical hooks for Flashback Map Pack #2, available on the PlayStation store starting today

.

Please note: Patch 1.05 must be downloaded in order to play the upcoming DLC via online or on LAN Party.

[h=1]Uncharted 3 - Patch 1.05 Notes[/h]

ممکن از ایدیت های بازی باشه فقط ممکن! اوایل برای من اینجوری می شد ابدیت پاک کردم و مجددا دانلود کردم درست شد .

تنها میشه گفت عجب! :d
مپ های جدید برای اروپا اومدن، ولی توی Store آمریکا نیست! :d نامردا ایندفعه برعکس همیشه کار کردن :d

این Findgame سرویس کرده! تا همین 1 ماه پیش خوب بود یهو قاط زده اصلا پیدا نمیکنه هربار 40 دقیقه صبر میکنم انگار نه انگار...

سلام
رجوع میدم به صحبت های عادل فردوسی پور در برنامه دو شب پیش نود در رابطه با اینترنت :دی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or