خبر خبر خبر! مثل اینکه بالاخره اولین DLC بازی داره میاد! :d
این DLC شامل 4 مپ از مپ های U2 هست که البته زمین تا آسمون تغییر کردن! ( زیاد جالب نشدن به نظرم :d )
و اینکه طبق سایت
PS Asia تاریخ انتشار این مپ ها 17 ژانویه یعنی 4 روز دیگست :d دست گلشون هم درد نکنه! روزی که امتحاناتم تموم میشه :d فکر هم نکنم آمریکا و اروپا دیرتر براشون بیاد این DLC ! :d
چندتا عکس هم ازشون بود ولی خیلی کیفیتشون بد بود بی خیال شدم! :d
آها این مپ ها اینا هستن :
Cave : یکی از مپ های برفی U2 ! که البته اینجا جنگلی شده! :d
Fort : این به عنوان اولین DLC برای U2 به صورت رایگان اومده بود که از U1 ساخته بودنش! یکجورایی انگار غروب بود مرحلش :d اینجا ولی شب شده و مثل اینکه بارونیه! :d
Sanctuary : اینم شبیه چندتا برج و این چیزا بود که بخش زیرزمین هم داشت که تهش یک دونه از این نارنج انداز ها بود! کمی هم برفی بود :d اینجا این شب شده! به نظرم خیلی زشت شده :d ولی آسمونش از این چیز باحالا که توی قطب شمال ( شاید جنوبم باشه نمیدونم) و رنگیه داره :d اسمشم یادم نیست ! حالا امیدوارم خودتون حدس زده باشید :d (فکر کنم با A شروع میشد :d ) حالا بی خیال :d
ویرایش: آها اسمش Aurora میباشد :d
Lost City : اینم چی بگم برای توضیحش؟ :d اون وسطش یک ساختمون بود که توش RPG بود! یک طرف ساختمونه هم یک پل بود! و از اینجور چیزا دیگه! :d اینجا برفی شده این MAP !
ولی من بیشتر منتظر چندتا مپ جدیدم! خداکنه اینا CO OP Adventure داشته باشند! خیلی باحال میشه اینجوری :d تروفی هم باهاش باشه عالیه :d
یعنی خسته نباشم واقعا با این توضیحاتم! :d عکس های درست حسابی پیدا کردم میزارم :d