Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

این مپ ها رو نمیخوان بدن بیرون احیانا ؟ :d
من احساس میکنم این تاخیرشون به خاطر اینه که یکی 2 تا Co Op Adventure هم بزارن تو پک :d اگر بشه که عالیه! :d

اصلا" به 100 مگ نمي رسه اپديت هاي U3 اون U2 ه كه زياده !!!

دوستاني كه فريز مي كنن به واسطه راهنمايي يكي از بچه ها فهميدم كه راهكار واقعي فريز نكردن چيه :d:x
در حقيقت اين فريز كردن بر مي گرده به UNCHARTED TV كه مي خواد به يو تي و ب وصل بشه و در حين همون كانكتينگ به واسطه هيلتر گذاري ها اون اتفاق مي افته ! پس بايد U TV رو از توي تنظيمات OFF كنيد ولي چه جوري مي شه !!!

بريد توي قسمت مولتي و وارد LAN PARTY كه حتما" كانكت مي شه بعد بريد داخل تنظيمات و U TV رو خاموش كنيد و بيايد بيرون بريد به مولتي بازي بدون معطلي و فريز كردن بازي وصل ميشه ERROR هاي مزخرف هم نمي ده :d
به همين سادگي !

اين راهكاري كه شما دادي براي موقعي هست كه كانكت شدن انجام شده ، اما من قبل از اينكه كانكت شم دچار فريز زدگي ميشم !!! ( البته اين چند روز خيلي كمتر اتفاق افتاده )

اين راهكاري كه شما دادي براي موقعي هست كه كانكت شدن انجام شده ، اما من قبل از اينكه كانكت شم دچار فريز زدگي ميشم !!! ( البته اين چند روز خيلي كمتر اتفاق افتاده )

والا من كه اين قدر فريز داشتم توش كه ديگه نرفتم سراغ بازي تا اين دوستم اين روش رو گفت
اين مشكل همون فريز شدن در حين كانكت رو حل مي كنه ! شما حتما" به LAN PARTY كانكت مي شي بعد U TV رو خاموش مي كني مياي بيرون خيلي راحت و بي دردسر مي ري تو مولتي

مشكل فريز شدن كه خيلي وقته بر طرف شده

والا صادق من يكي دو هفته پيش باز ازمايش كرده بودم فريز داشت شايد تو ISP رو عوض كرده بودي مشكل برات بر طرف شده بود !!!

دوستان لینک تنظیم Nat و یکی لطف می کنه بده؟ Nat ام 2 باز ایراد میگیره که چک کنین و مطمئن شید که Nat رو 1 2 یا 3 باشه
فقط ام این مشکل رو با Uncharted دارم

بیشتر ارورها و مشکلات آنلاین طبق تجربه ی من اول از آی اس پی و بعد از مودمه مخصوا وقتی مودم رو خود isp توصیه میکنه ! منم اد کنید شب ها میزنم بیشتر pouya-wicky

خبر خبر خبر! مثل اینکه بالاخره اولین DLC بازی داره میاد! :d
این DLC شامل 4 مپ از مپ های U2 هست که البته زمین تا آسمون تغییر کردن! ( زیاد جالب نشدن به نظرم :d )
و اینکه طبق سایت PS Asia تاریخ انتشار این مپ ها 17 ژانویه یعنی 4 روز دیگست :d دست گلشون هم درد نکنه! روزی که امتحاناتم تموم میشه :d فکر هم نکنم آمریکا و اروپا دیرتر براشون بیاد این DLC ! :d

چندتا عکس هم ازشون بود ولی خیلی کیفیتشون بد بود بی خیال شدم! :d
آها این مپ ها اینا هستن :
Cave : یکی از مپ های برفی U2 ! که البته اینجا جنگلی شده! :d
Fort : این به عنوان اولین DLC برای U2 به صورت رایگان اومده بود که از U1 ساخته بودنش! یکجورایی انگار غروب بود مرحلش :d اینجا ولی شب شده و مثل اینکه بارونیه! :d
Sanctuary : اینم شبیه چندتا برج و این چیزا بود که بخش زیرزمین هم داشت که تهش یک دونه از این نارنج انداز ها بود! کمی هم برفی بود :d اینجا این شب شده! به نظرم خیلی زشت شده :d ولی آسمونش از این چیز باحالا که توی قطب شمال ( شاید جنوبم باشه نمیدونم) و رنگیه داره :d اسمشم یادم نیست ! حالا امیدوارم خودتون حدس زده باشید :d (فکر کنم با A شروع میشد :d ) حالا بی خیال :d
ویرایش: آها اسمش Aurora میباشد :d
Lost City : اینم چی بگم برای توضیحش؟ :d اون وسطش یک ساختمون بود که توش RPG بود! یک طرف ساختمونه هم یک پل بود! و از اینجور چیزا دیگه! :d اینجا برفی شده این MAP !

ولی من بیشتر منتظر چندتا مپ جدیدم! خداکنه اینا CO OP Adventure داشته باشند! خیلی باحال میشه اینجوری :d تروفی هم باهاش باشه عالیه :d
یعنی خسته نباشم واقعا با این توضیحاتم! :d عکس های درست حسابی پیدا کردم میزارم :d

دوستان لطفا کمک کنید این آنچارتد 3 توی آنلاین چرا بازیکن پیدا نمیکنه یه 40 دقیقه صبر کردم پیدا نکرد که نکرد مسخرش رو در آورده تازه من از نظر پینگ هم مشکلی ندارم پینگ من با 4.2.2.4 میشه 205 حالا تکلیف چیه کسی راهکاری چیزی بلده ؟ اصلا برای شما هم همینطوره یا نه ؟ من با هیچ بازی مشکل ندارم به غیر از همین آنچارتد 3 توی آنلاین !!!
کمک کنید !
راستی این nat چیه کسی میتونه بهم بگه باید کجا برم و تغییرش بدم اصلا لازمه ؟

رفيق مي شه گفت تقريبا" عده زيادي اين مشكل رو دارن البته تو ايران !!! ولي خوب شانسي ام هست بعضي مواقع بعد چند دقيقه پيدا مي كنه
بعضي مواقع هم بعد پيدا كردن يهو ازش خارج مي شه دوباره مي خواد پيدا كنه !
بعضي مواقع هم لگ و تاخير اينها به قدريه كه روي يارو يه خشاب خالي مي كني اخرش هم هيچي !

nat رو توي connection list مي توني ببيني براي تغيير اش هم تاپيك درست كرده بودن بچه ها توي بخش PSN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or