Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

بچه ها امروز یه دست با این دوستمون Politician بازی کردیم Team DeathMatch فوق العاده جذاب بود.
آخر بازی 49-49 مساوی شدیم بازی OverTime داد و یک دقیقه اضافه کرد.بعدش در ادامه 54-54 مساوی شدیم و باز هم بازی OverTime داد.این دفعه 58-57 برنده شدیم.آخرش فوق العاده هیجان انگیز شده بود.
انگار مسابقات WCG واسه Uncharted برگذار کرده بودن:groupwave::toot:

مشكل فريز شدن حل نشده كه هيچ جديدا" داره همه گير مي شه من جديدا" توي BF3 و BF 1943 هم موقع انلاين زدن فريز پيدا مي كنم !!!

ديگه يه جورهايي قيد مولتي U3 رو زدم !!!

اقا به نظرتون نبايد يه فكر درست و حسابي كرد ! بيايم يه ترد بزنيم ببينيم مشكل اين فريز ها از كجاست ! همه گير هم شده و البته خيلي زياد ! مشكل يعني از نت ه از FW 4.0 ه يا از دستگاه ها ؟؟؟

بچه ها امروز یه دست با این دوستمون Politician بازی کردیم Team DeathMatch فوق العاده جذاب بود.
آخر بازی 49-49 مساوی شدیم بازی OverTime داد و یک دقیقه اضافه کرد.بعدش در ادامه 54-54 مساوی شدیم و باز هم بازی OverTime داد.این دفعه 58-57 برنده شدیم.آخرش فوق العاده هیجان انگیز شده بود.
انگار مسابقات WCG واسه Uncharted برگذار کرده بودن:groupwave::toot:

واقعا چسبید ! البته اون Sudden Death ِ که بعد از Overtime شدن اتفاق میفته :d

دوستانی که مشکلِ فریز رو دارن : این مشکل به وضعیتِ نتِ شما برمی گرده ... راهِ حلی هم براش ارائه نشده و جزء مشکلاتِ بازی نیست و فکر نمی کنم ND فکری به حالش بکنه. پس یا ISP ـه فعلیِ خودتون رو رها کنید :d ، یا اینکه مولتیِ U3 رو به فراموشی بسپارید :d

اللخصوص شما شایان خان :-l زبونم مو درآورد از بس بهت گفتم :d

واقعا چسبید ! البته اون Sudden Death ِ که بعد از Overtime شدن اتفاق میفته :d

دوستانی که مشکلِ فریز رو دارن : این مشکل به وضعیتِ نتِ شما برمی گرده ... راهِ حلی هم براش ارائه نشده و جزء مشکلاتِ بازی نیست و فکر نمی کنم ND فکری به حالش بکنه. پس یا ISP ـه فعلیِ خودتون رو رها کنید :d ، یا اینکه مولتیِ U3 رو به فراموشی بسپارید :d

اللخصوص شما شایان خان :-l زبونم مو درآورد از بس بهت گفتم :d

نمیخواستم وارد بحث های تکنیکی بشم:d.الان میرم ویدیوش رو Protect میکنم.
علیرضا راه نداره دانلودش کنیم ؟ PS3 Proxy جوابگو نیست واسش؟

آخرین ویرایش:
مشکل فریز از این اینترنت کوفتیه ما هست ..............البته من که ندارم ولی درکل وقتی که کار این مسولین محترم شده بلوک کردن ****ها همین میشه دیگه.........

ديروز خيلي شانسي رفت داخل بازي :-o:-o:-o
بعد اومديم DM بزنيم چيز هايي رو ديدم كه شاخ در اوردم !!! روي يارو از پشت سر يه خشاب خالي كردم نمرد !!! بعد رفتم خفت اش كردم از پشت مرد اما امتيازش رو نداد !!! بعد رفتيم دوباره ديديمش يه خشاب ديگه خالي كردم نمرد اما اون من رو زد !!! تازه من 3 بار هم بهش قنداق تفنگ رو زده بودم ( با دوتا شخص مي ميره ! ) بعد اين مردن ديگه بازي من رو اسپاون نكرد !!! كلا" گند زده اعصاب مارو بهم ريخته نميدونم چرا توي بازي هاي ديگه اين مشكلات رو نداشتم !

من تقريبا" 2-3 هقته پيش نت ام تركيده بود الان درست شده !!!
اتفاقا" ديشب يه سري از بچه ها توي بازي چيز مشكل داشتن اما من خيلي راحت بودم
پينگ ام توي عصر ها اصولا" روي 200 ه اما باز هم نميدونم اين مشكلات از كجا ميان !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or