Uncharted 3: Drake’s Deception | PSN

درسته مولتیش خیلی خفنه و ... ولی عمرا به پای SPـش نمیرسه از هر نظر :d
من یکی که حداقل تا SPـش رو تموم نکنم دور و بر مولتیش هم پیدام نمیشه :d

مولتی بازی هیچی از سینگلش کم نداره داداش ;)
من کلا دو تا بازی رو مولتی میرم یکی کیل زون یکی همین ولی این بازی یکی از بهترین سینگل های نسل رو داره و فکر کنم بیشتر طرفدارهای این بازی هم عاشق این بخش هستن نه مولتی

من کلا دو تا بازی رو مولتی میرم یکی کیل زون یکی همین ولی این بازی یکی از بهترین سینگل های نسل رو داره و فکر کنم بیشتر طرفدارهای این بازی هم عاشق این بخش هستن نه مولتی
منکر زیبایی سینگل بازی نیستم اما مولتی بازی هم بسیار قوی هست !
BF:BC2 کی بازی میکرد :d

منکر زیبایی سینگل بازی نیستم اما مولتی بازی هم بسیار قوی هست !
BF:BC2 کی بازی میکرد :d
خوب آخه همین امشب دوستان بازی رو گرفتن و یه راست دارن میرن سراغ مولتی و اینکار به نظر من در مورد این بازی حداقل نادرسته.
بتلفیلد رو همون بتا زدم با خودت بوسیدم گذاشتم کنار وقت نشد بازی اصلی رو برم

سلام
آقا من این U3 رو گرفتم پلم ولی این کدی که توشه رو قبول نمیکنه! چرا؟ کسی اطلاعی داره؟
به این ربط داره که اکانت من ریجن 1 هستش ولی بازی ریجن 2؟
ممنون میشم یکی کمک کنه

سلام
آقا من این U3 رو گرفتم پلم ولی این کدی که توشه رو قبول نمیکنه! چرا؟ کسی اطلاعی داره؟
به این ربط داره که اکانت من ریجن 1 هستش ولی بازی ریجن 2؟
ممنون میشم یکی کمک کنه
زدی به هدف!
کد ریجن 2 تو اکانت امریکایی کار نمی ده یه اکانت اروپایی بساز کد رو تو اون وارد کن فایلشو دان کن بعد تو اکانت امریکاییت بازی کن.

من بازی رو ریجن 3 بخرم واسه آنلاین بازی کردن با شما که ریجن 2 دارین مشکلی پیش نمیاد ؟ دستگاه من هم ریجن 3 هست

نه فقط يه اكانت ريجن 3 ديگه توي يه پروفايل ديگه مي سازيد بعد كد رو مي زنيد بعدش هم مي ريد توي پروفايل اصلي و اكانت خودتون اون موقع مي تونيد بازي كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or