ولی هنوز با G-Mal به خوبی بتا نمیتونم بازی کنم و به سمت M9 کوچ کردم تا بعدآ ببینم چی میشه !
بر عکس جنابعالی، این London Underground خوراک من هستش!:d با G-Mal میرم بالای چندتا از سکوهایی که به دیوار چسپیدن، شدید camp میکنم! تقریبا میشه از همونجا نصف map رو دید بزنی!!! هرکی هم میاد روی لبه ها، با لگد میکوبم توی صورتشون!از London Underground اصلآ خوشم نیومد. هم بخش اولیه ـش که به نظرم افتضاحه هم خودش !
یه سری مپ هم از U2 منتقل شده با کلی تغییرات ظاهری :
Facility رو یه بار توش بازی کردم و خیلی عالی بود !
Molten Ruins هم خوشم اومد.
Highrise زیاد از نظرم جالب نیست !
Museum رو هم هنوز نتونستم بازی کنم.
Village هم امروز تآیید شد. بهترین مپ U2 از نظر من بود ! :biggrin1:
نصف اینا رو هنوز نگرفتم اصلان ! فعلآ لول 16 یا 17 اینا هستم !آریا روی G-Mal مادِ accuracy بذار، بعدش booster slot 1 ات رو scoped in انتخاب کن، recoil اش عین beta قبلی میشه!
اگه اهل rush کردنی، اسلحه Kal-7 رو انتخاب کن، booster slot 1 رو هم regeneration یا endurance بذار ... medal kickback ات رو هم shottie انتخاب کن! pistol هم para 9 + accuracy (برای target های دور خیلی بدرد بخوره)...خلاصه این loadout خوراک run & gun/spray & pray هستش...:d (ویدیو صفحه قبل lol)
راستی بهترین paid booster از نظر من، ping هستش. تگِ بازیکن های حریف رو از پشت در و دیوار معلوم میکنه! برای map هایی مثل Chateau - Yemen - Desert Village خیلی بدرد میخوره!:d
آره هم خوشگل بود هم از نظر گیم پلی بیشترین حال رو باهاش میکردم !ای جااااان! منم موافقم خیلی مپ باحالی بود :d
آریا این مپ ها توی خود بازی هستن یا به صورت DLC میان ؟ :d
نه این با بتا فرق داره. مولتی پلیر نهایی بازی هست که از 2،3 هفته پیش ملت میتونن بازی کنن ! یا باید پلاس باشین یا برین توی متروهای آمریکا خوراکی و اینا بخرین و کُد بگیرین که من از راه دوم عمل کردم و از اکانت یه فرنگی استفاده کردم !یه سوال بتا این بازی هنوز ادامه داره ؟:d..
من با 256 بازی میکنم بعضی وقتا زیاد جالب نیست ولی بعضی وقتا مثل دیروز و امروز هم انقدر سرعتش خوبه که لذت بازی دو برابر میشه !یه سوال از دوستان....
با چه سرعت اینترنتی بازی میکنید....؟
شماره 2 که پدر منو در آورد....این هم همونجوریه یا بهتر شده....(از نظر لگ و این حرفا...)
من با 256 بازی میکنم بعضی وقتا زیاد جالب نیست ولی بعضی وقتا مثل دیروز و امروز هم انقدر سرعتش خوبه که لذت بازی دو برابر میشه !
فقط اون قسمت های اول بعضی مپ ها مثل London و Airstrip که متفاوت هست رو با مشکل بازی میکنم. یعنی هر چند ثانیه یه بار یه عکس شبیه یه سیم برق که از منبعش قطع شده میاد و فکر کنم معنیش این هست که اتصالم ضعیفه ! این جور مواقع هم کاراکتر همین طور ثابت میمونه ولی توی خود مپ تا حالا این طوری نشده.
بستگی به ping داره اگه کمتر از 250 باشه می تونی
Time که بیشتر از این مقداری که گفتی هم میره.شرمنده یک سال نبودم بیشتر اصطلاحات دقیق یادم نیست مقدار پینگ همون TTL هستش یا زمان TIME ?
TIME از 253 تا 259 میچرخه TTL هم 246 بالاتر نمیره !