Mehrdad
کاربر سایت
نه هیچ ربطی نداره همش به پینگ تایمتون ربط داره برای بازی کردن.من بازی رو ریجن 3 بخرم واسه آنلاین بازی کردن با شما که ریجن 2 دارین مشکلی پیش نمیاد ؟ دستگاه من هم ریجن 3 هست
نه هیچ ربطی نداره همش به پینگ تایمتون ربط داره برای بازی کردن.من بازی رو ریجن 3 بخرم واسه آنلاین بازی کردن با شما که ریجن 2 دارین مشکلی پیش نمیاد ؟ دستگاه من هم ریجن 3 هست
لزومی نداره چون کنسولت ریجن J ـه حتما بازی ریجن 3 براش بخری . ریجن 1 یا 2 بگیر برای خرید DLC هاش PSN Card های منطقه UK و US رو راحت میتونی تهیه کنی .من بازی رو ریجن 3 بخرم واسه آنلاین بازی کردن با شما که ریجن 2 دارین مشکلی پیش نمیاد ؟ دستگاه من هم ریجن 3 هست
البته اینم بگم که 80 درصد DLC های ریجن 1 روی بازیهای ریجن 3 هم sync میشن احتمالا آنچارتد 3 هم همینطور خواهد بود . تا چند روزه دیگه افرادی که تست کردن (برای خرید DLC ها و اجراشون روی ریجن 3 )خبرش رو میدن من همینجا برای دوستانی که قصد خرید ریجن 3 رو دارن نتیجش رو میگم .شما ریجن سه بخری باید کلا بیخیال DLC ها شی! البته نمیدونم اصلا اهلش هستی یا نه
باور کن این مشکل اینترنتای درپیت ماست نه بازی! مثلا تو شماره ی قبل دوستان سرچ میکردن کسی رو پیدا نمیکرد من سرچ میکردم سریع میرفتیم تو بازیسیستم مچ میکینگش چجوریاست؟ آخه اون اوایل که خیلی بگیر و نگیر داشت
کاش یه سرور آدم وار مثل کیل زون میزاشتن که واسه یه دس مچ یه ربه ده دقیقه منتظر نمونیم
من که منتظر کالکتور ادیشنم هستم :d ولی عاقلانش اینه ریجن یک بخری چون هم شک و شبهه ای توش نی هم اینکه قیمتش نسبت به دو ارزونتره واسه DLCالبته اینم بگم که 80 درصد DLC های ریجن 1 روی بازیهای ریجن 3 هم sync میشن احتمالا آنچارتد 3 هم همینطور خواهد بود . تا چند روزه دیگه افرادی که تست کردن (برای خرید DLC ها و اجراشون روی ریجن 3 )خبرش رو میدن من همینجا برای دوستانی که قصد خرید ریجن 3 رو دارن نتیجش رو میگم .
بايد صبر كنيد تا خود اول نوامبر الان كدها اصلا" كار نمي كنن !منم اکانتم برای انگلیس هست و بازی هم Region 2 ولی کد کار نمی کنه....که احتمالاً برای اینه که بازی هنوز همه جا ریلیز نشده...
کد کسی تا حالا کار کرده...؟
بايد صبر كنيد تا خود اول نوامبر الان كدها اصلا" كار نمي كنن !
اقا يه سوال كد رو داخل بازي مي زنيد توي U3 يا توي بخش REDEEM CODE