Uncharted 3: Drake’s Deception تایید شد!!!

Hosein M

کاربر سایت
Uncharted_3_game_art_290.jpg.jpg

با سلام....
بله!درست شنیدید قسمت سوم این بازی زیبا با نام Drake’s Deception تایید شد.
این قسمت که بیشتر محیط های اونو صحرا تشکیل میده تلاش Nathan برای پیدا کردن یک شهر گمشده در شبه جزیره عربستان در صحرای Khali رو نشان میده
تاریخ عرضه این بازی 2011 اعلام شده و همچنین در VGA نمایش مفصلی خواهد داشت
Amy Hennig از استدیو ناتلی داگ در این باره میگه:وقتی ایده ی شن مطرح شد همگی بر این نکته رسیدیم که باید به سختی بر روی این ایده کار کنیم
لازم به ذکر است داستان این قسمت بشتر بر روی رابطه Drake و Sully تکیه دارد همچنین بخش چند نفره بازی نیز قرار است پیشرفت عمده ای درش صورت بگیره
sully دوست جدید Drake و راهنمای تورست هاست

منبع

آخرین ویرایش:
اگر پیشرفت امتیازات U2 رو نسبت به U1 برای U3 نسبت به U2 حساب کنیم میانگین بازی همینی که HL2:GF گفت میشه (بلکم بیشتر :d)، اما اگر پیشرفت در این حد نباشه خُب بطبع حول محور همون 95 - 96 میتابه :d

اگر پیشرفت امتیازات U2 رو نسبت به U1 برای U3 نسبت به U2 حساب کنیم میانگین بازی همینی که HL2:GF گفت میشه (بلکم بیشتر :d)، اما اگر پیشرفت در این حد نباشه خُب بطبع حول محور همون 95 - 96 میتابه :d
امتیاز اینجوری که نیست برادر!!
به گفته ی شما پس چون U1 میانگینش 90 شده,U2 شده 96 پس U3 اگه همون پیشرفت رو بکنه باید بشه 102!!!!

امتیازات نسبت به خوب بودن بازی در زمان خودش داده میشه (همینطور پیشرفت نسبت به نسخه قبلی).
مثلا Reach از Halo 3 و مخصوصا 2 خیلی بهتر بود، ولی امتیازاتش پایینتر شد، چون اونا تو زمان خودشون بهتر بودند. همینطور در مورد RDR و GTA IV ، همینطور MGS3 و MGS2 و خیلی های دیگه...
U3 هم هر چی باشه خیلی بعیده بتونه همون امتیازات U2 هم بیاره، چه برسه به 98 (!)

امتیاز اینجوری که نیست برادر!!
به گفته ی شما پس چون U1 میانگینش 90 شده,U2 شده 96 پس U3 اگه همون پیشرفت رو بکنه باید بشه 102!!!!
من که مزاح کردم سینا جان ولی هر بازی با بازی های زمان خودش سنجیده میشه ، اگر U3 تقریبا تو همون رنج امتیازی 2 رو اورد معناش این نیست که پیشرفتی نداشته ، برعکس یعنی خیلی هم عالی بوده .
در کل برای من که امتیاز اهمیتی نداره ، اونم یه شوخی کوچولو بود ، ولی من مطمئنم ND شماره ی سوم رو خیلی بهتر نسبت به U2 خواهد ساخت .

وای خدا
تو یک که آب و جنگل و خیلی عالی نشون دادن
تو دوشم که برفو اینا
حالا شن به به! خدایی کیف کردم
من خودم تا العان بازی سوم شخصی تو شن و اینا ندیدم!:دی

راستی نسخه چهارم میخوان برن سراغ چی؟!:دی

من که مزاح کردم سینا جان ولی هر بازی با بازی های زمان خودش سنجیده میشه ، اگر U3 تقریبا تو همون رنج امتیازی 2 رو اورد معناش این نیست که پیشرفتی نداشته ، برعکس یعنی خیلی هم عالی بوده .
در کل برای من که امتیاز اهمیتی نداره ، اونم یه شوخی کوچولو بود ، ولی من مطمئنم ND شماره ی سوم رو خیلی بهتر نسبت به U2 خواهد ساخت .
خُب منم یه جورایی همین حرف تو رو صفحه ی قبل زدم:
اتفاقا به نظر من خیلی خیلی از AT بهتر میشه ولی نمیتونه از لحاظ امتیاز میانگین اونو بدست بیاره.
در کل حرفتو قبول دارم.

واقعا خبر بسیار عالی بود تنها بازی پلی 3 که واقعا دوستش میداریم با تمام وجود .
فوق العادست این بازی هر 2 نسخه ی قبلی عالی بودن و بی شک 3 هم عالی خواهد شد . عجب سالی بشه 2011 .
من هر سال با خودم میگم دیگه از سال بعد بازی های بزرگ کمتر میشن , برعکس هر سال دارن بیشتر میشن :d

بهترین افکت شن :d حالا می گین نه ببینید :d
لورنس عربستان. لورنس سونی :دی.
آره راست میگی ! تا محل اتفاقات داستان مشخص شد شما تا ته داستان رو فهمیدین ! :)) شماره ی بعدی هم از جستجوی حسن علی بقال برای پیدا کردن سیب زمینی تقلید خواهد شد !

اینجانب یکی از حداقل 2 سونی فن سبزرنگ و بدنام سایت میخواهم کمی نظر بدم .

قیافه Nathan یه جور باحالی شده ! :دی
ND کار خیلی سختی در پیش داره ! با نسخه دوم انقدر انتظارات ملت رو بالا برده که الآن باید خیلی بیشتر از قبل روی نسخه سوم کار بکنه.
نکته جالب در مورد اسم بازی اینه که مدتی پیش شایعه شد اسمش World of Deceit هست. ولی الآن مشخص شده اسمش Drake`s Deception هست ! حتمآ میدونین که Deceit و Deception تقریبآ یه معنی میدن :دی حالا معلوم نیست اون کسی که شایعه رو پخش کرده بوده میدونسته اسم نهایی بازی هم این شکلیه :دی

شایدم چون لو رفتن واسه اینکه ضایع نشن عوض کردن :d

بله از خود بازی بود سهیل جان

دوتا تصویر جدید و البته HD

Holy Smoke!

امیدوارم in-engine باشه ، فکر کنم هست .

نفس کش میخواد بتونه متای U3 رو بگیره ! در حد 98 پیش بینی میکنم :d

قربون اون اسم قشنگت برم ، اینا رو نگو که اگه بلای GT5 سر این بیاد و بخواد بلاگ خور بشه خودمو و خودتو زنده نمیذارم :d

موافقم ! همین چند دقیقه پیش به یکی از بچه ها میگفتم امتیازایی که U2 , ME2 گرفتن انقدر بالا بوده که نسخه های بعدیشون هرچقدر هم بهتر باشن بعیده به این امتیازا برسن !

Exactly :d غیر از این 2 تا GTA هم همین وضعیت رو داره ... کلا میانگین بالای 95 از این به بعد برای هر بازی ای خیلی خیلی بعیده .

پیشرفت U1 به U2 هم خیلی خیلی بعیده که توی U3 هم تکرار بشه ، U1 خیلی جای پیشرفت داشت که خب ND هم زمینه رو دید و عالی کار کرد ، ولی U2 خیلی جای کار نداره که بخوان توی U3 انجامش بدن .

------------------------------------------------------------------------

من خودم شخصا بیشترین چیزی که انتظار دارم نه پیشرفت خیلی زیاد گرافیکی هست و نه هسته اصلی گیم پلی .
پازل های دشوارتر و جالب تر ، مدت زمان طولانی تر برای بخش داستانی بازی ، داستان خیلی جذاب و سینمایی و کامل بودن Multiplayer در هنگام انتشار بازی .

Chloe یادت نره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or