Uncharted 3: Drake’s Deception تایید شد!!!

Hosein M

کاربر سایت
Uncharted_3_game_art_290.jpg.jpg

با سلام....
بله!درست شنیدید قسمت سوم این بازی زیبا با نام Drake’s Deception تایید شد.
این قسمت که بیشتر محیط های اونو صحرا تشکیل میده تلاش Nathan برای پیدا کردن یک شهر گمشده در شبه جزیره عربستان در صحرای Khali رو نشان میده
تاریخ عرضه این بازی 2011 اعلام شده و همچنین در VGA نمایش مفصلی خواهد داشت
Amy Hennig از استدیو ناتلی داگ در این باره میگه:وقتی ایده ی شن مطرح شد همگی بر این نکته رسیدیم که باید به سختی بر روی این ایده کار کنیم
لازم به ذکر است داستان این قسمت بشتر بر روی رابطه Drake و Sully تکیه دارد همچنین بخش چند نفره بازی نیز قرار است پیشرفت عمده ای درش صورت بگیره
sully دوست جدید Drake و راهنمای تورست هاست

منبع

آخرین ویرایش:
راستی ما آخرش نفهمیدیم اسم اون شاخدار ها که تو U2 تو نپال بودن چی بود:biggrin1: چی بودن واقعا؟
اونا مردم شهر افسانه ای Shambala بودن، لامذهبا مرگ نداشتن مگر با تیروکمون خودشون :d

بعد از 2 روز اینترنت نداشتن اومدم خبر رو دیدم سکته زدم . فوق العاده بود این خبر . انشاا... مثل 2 میترکونه . اون عکسی که ناتان جلوی اون هواپیما هستش بنظرم خود ناتان IN-GAME هست ولی اون هواپیمارو بعید میدونم . در کل جو داد برم 1 و 2 رو برای بار سوم بازی کنم :دی
به نظر من هردو in-gameهست.
-----------------------------------
ولی من این قیافه ی ناتان رو بااین تیب بیشتر می پسندم.

اونا رو نمیگم باو!:biggrin1:
اون حیوون ها که تو کوه های نپال بودن و خیلی هم سرسخت بودن.
باو همونا بودن دیگه فقط روکش زده بودن، یکیشون رو که لزاروچ کشت ملوم شد دیگه :d

چه جالب میشد یه سر ایران هم میومد!:دی

من فکر میکنم منظور ND از الهام گرفتن از شاهکار ادا یعنی Ico همین حس تنهایی توی یک محیط شبیه افسانه ای و همکاری با یک کارکتر دیگه هست. واقعا اگه بتونن این حس رو توی بازی به گیمرها القا کنن (که میتونن) حداقل از نظر من نمره کامل رو میگیرن! چرا که تونستن این سری رو به سطحی از استانداردها و نوآوری برسونن که تقریبا از لحظه تولد این ژانر همه بازی های هم سبک در رسیدن بهش عقیم موندن!

اون لارا کرافت ه .... این اسمش Lazarevich ه که ایشون هم درست نوشتن ، بعد شما مثلا تصحیح میکنی ؟!!
ساعت 4 صبح بود "ر" و "ز" رو اشتباه زدم، مشکل خاصی الان به وجود آمده که خاطر شما رو آزرده کرده و احساساتتون رو جریحه دار؟!
ایشون نوشته " لزاروچ" در حالیکه باید مینوشتن "لازارویچ". منم تصحیح کردم ولی "ز" و "ر" رو اشتباه زده بودم. الان ویرایشش کردم که بیش از این ناراحت نباشید.

ساعت 4 صبح بود "ر" و "ز" رو اشتباه زدم، مشکل خاصی الان به وجود آمده که خاطر شما رو آزرده کرده و احساساتتون رو جریحه دار؟!
ایشون نوشته " لزاروچ" در حالیکه باید مینوشتن "لازارویچ". منم تصحیح کردم ولی "ز" و "ر" رو اشتباه زده بودم. الان ویرایشش کردم که بیش از این ناراحت نباشید.

ایشون درست تر نوشته ، چون طوری که ایشون نوشته تلفظ میشه . شما هم زمانی غلط گیری کن که رو فرم باشی و سوتی ندی .

ایشون درست تر نوشته ، چون طوری که ایشون نوشته تلفظ میشه . شما هم زمانی غلط گیری کن که رو فرم باشی و سوتی ندی .
آقای غلط گیر شما برای ما درست ِ درست تلفظش کن ببینم چی تلفظ میکنی؟
ضمنا من همیشه رو فرمم، شما نگران من لازم نیست باشید.
شما بهتره نگران خودتون باشید که میگید چرا Solid Snake توی لیست شخصیت های بعد از سال 2000 نیست!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or