Uncharted 3: Drake’s Deception تایید شد!!!

Hosein M

کاربر سایت
Uncharted_3_game_art_290.jpg.jpg

با سلام....
بله!درست شنیدید قسمت سوم این بازی زیبا با نام Drake’s Deception تایید شد.
این قسمت که بیشتر محیط های اونو صحرا تشکیل میده تلاش Nathan برای پیدا کردن یک شهر گمشده در شبه جزیره عربستان در صحرای Khali رو نشان میده
تاریخ عرضه این بازی 2011 اعلام شده و همچنین در VGA نمایش مفصلی خواهد داشت
Amy Hennig از استدیو ناتلی داگ در این باره میگه:وقتی ایده ی شن مطرح شد همگی بر این نکته رسیدیم که باید به سختی بر روی این ایده کار کنیم
لازم به ذکر است داستان این قسمت بشتر بر روی رابطه Drake و Sully تکیه دارد همچنین بخش چند نفره بازی نیز قرار است پیشرفت عمده ای درش صورت بگیره
sully دوست جدید Drake و راهنمای تورست هاست

منبع

آخرین ویرایش:
اما این سوال پیش میاد که رابطه سالی با ناتان چی هستش . اصلا این سالی مرد هستش یا زن این جوری از رابطشون صحبت کرده Chloe چی میشه این وسط کلا اگه سالی زن باشه این ناتان به .... میره برای این که 3 به 1 میشن از حسودی هم دیگه رو میکشن برای ناتان :d.

این "سالی" مگه همون "ویکتور سالیوان" نیست که ناتان بهش می گفت سالی :d فک نمی کنم جدید باشه ها :d

منم به همین فکر میکردم اما اون سالی که رهبر گروه توریستی نیست .

آخرین ویرایش:
اما این سوال پیش میاد که رابطه سالی با ناتان چی هستش . اصلا این سالی مرد هستش یا زن این جوری از رابطشون صحبت کرده Chloe چی میشه این وسط کلا اگه سالی زن باشه این ناتان به .... میره برای این که 3 به 1 میشن از حسودی هم دیگه رو میکشن برای ناتان :d.
این "سالی" مگه همون "ویکتور سالیوان" نیست که ناتان بهش می گفت سالی :d فک نمی کنم جدید باشه ها :d
------------
منم به همین فکر میکردم اما اون سالی که رهبر گروه توریستی نیست .
نمی دونم شاید جدیداً شده :d اینجوری مشمول دو شغله ها میشه :d

آخرین ویرایش:
تو اطلاعاتی که اومده گفته شده سالی راهنمای توریستهاست!پس ویکتور سالیوان نمیتونه باشه.
پ.ن:کدوم توریست خری پا میشه میره عربستان واسه جهانگردی آخه!!!

sully=>victor sullivan

خیلییییییییی واضحه :d!

همون Victor Sullivan ه ، حالا الان شغلش اینه ... چیزه عجیبی نیست !
نمیشه که دو تا Sully توی یه عنوان باشه !!
درسته.همون ویکتور سالیوان هست.
.......................................................
شغلش رو هم عوض نکرده!!
الان تمام منابع رو چک کردم هیچ جا ننوشته راهنمای توریستها!! اشتباه تو ترجمه هست.
گفته شده Mentor Sully که اشاره به اهمیت و نقش سالی تو زندگی نتان داره که مثل یه معلم و پدر میمونه براش.
The story focuses on the hero’s relationship with his mentor and father figure, fan fave Victor “Sully” Sullivan

دقیقا من همون اول که خبر رو خوندم فهمیدم اشتباه ترجمه است.

حالا ول کن اینا رو. واااااااااااااااااااااااااااااااای الان شب ساعت 3:15 رسیدم خونه از مهمونی این خبر هم رفت پشت بند خوشیه مهمونی :دی چه شبی دارم من امشب :دی

من که شماره یک رو بازی نکردم ! ولی توی دو سالی فوق العاده بود ! :دی یکی از جالب ترین شخصیتهای بازی که زمان کمی بهش دادن. یادمه چند ماه پیش یکی از سایتها توی لیست خواسته هاش از U3 نوشته بود زمان بیشتری به سالی بدین و الآن هم گویا ND میخواد همین کارو بکنه :دی

جالبه هیچ کس حرفی از النا نزد. با این که بیشتر از بقیه ی کاراکترها با نیت بوده. این محبوبیتش منو کشته :دی
من خودم به کلوی ترجیحش میدم و حدس هم میزنم تو بازی بعد هم باشه.

بعد از 2 روز اینترنت نداشتن اومدم خبر رو دیدم سکته زدم . فوق العاده بود این خبر . انشاا... مثل 2 میترکونه . اون عکسی که ناتان جلوی اون هواپیما هستش بنظرم خود ناتان IN-GAME هست ولی اون هواپیمارو بعید میدونم . در کل جو داد برم 1 و 2 رو برای بار سوم بازی کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or