Uncharted 3: Drake’s Deception تایید شد!!!

Hosein M

کاربر سایت
Uncharted_3_game_art_290.jpg.jpg

با سلام....
بله!درست شنیدید قسمت سوم این بازی زیبا با نام Drake’s Deception تایید شد.
این قسمت که بیشتر محیط های اونو صحرا تشکیل میده تلاش Nathan برای پیدا کردن یک شهر گمشده در شبه جزیره عربستان در صحرای Khali رو نشان میده
تاریخ عرضه این بازی 2011 اعلام شده و همچنین در VGA نمایش مفصلی خواهد داشت
Amy Hennig از استدیو ناتلی داگ در این باره میگه:وقتی ایده ی شن مطرح شد همگی بر این نکته رسیدیم که باید به سختی بر روی این ایده کار کنیم
لازم به ذکر است داستان این قسمت بشتر بر روی رابطه Drake و Sully تکیه دارد همچنین بخش چند نفره بازی نیز قرار است پیشرفت عمده ای درش صورت بگیره
sully دوست جدید Drake و راهنمای تورست هاست

منبع

آخرین ویرایش:
خبر بسیار زیبایی بود....... .:d

حالا یه سوال دارم:
اینا که قبلا گفته بودن از صددرصد قدرت کنسول استفاده شده حالا میخوان چیکار کنن......از کجای درصد کنسول میخوان بهره ببرن؟؟:d

از نظر تئوری ، سخت افزار خیلی از نرم افزار جلو تره و هیچ وقت نمی تونن از 100% استفاده کنن :d منظور از % هم که همه میدن ، میزان کارایی موتورشون هست نه سخت افزار دستگاه
واسه همین همیشه پیشرفت گرافیک وجود داره ، منتها درجه به درجه سخت تر میشه :d

همه چی آرومه من چقد خوشحالم.:d

اما خبر خوشحال کنندش این هستش که ND دیگه به فکر پیر کردن ناتان نیست .

اما اجب سالی بشه سال 2011 بهترین سال گیمیرمون رو فکر کنم از نظر بازی داشته باشیم اگه شرکت ها حالمون رو نگیرن و بازی هاشون رو تاخیر نزنن .

سال 2011 نام گزاری شد : سال برشکستگی جوانان دنیا از هم اکنون نام گزاری شد #:-s

نکنه دلت میخواد یه داف سیاه پوست همرات باشه تو بازی ؟!:|
نذاریم بلای RE 5 سر این بازی بیاد :دی
یه جورایی ته چهره نتان شبیه سم فیشر(بخصوص کانویکشن:دی) شده !

1- داف سیاه پوست بره سرشو بزاره زمین بمیره!
2-عمرا ناتی کارشو بلده
3-تا اومدم پست بدم اینو بگم دیدم خودت گفتی از بتدا هم این دوتا شبیه بودن که الان خیلی زیاد شده امیدوارم این تغییر مربوط به اون فیلمی که می خوان ازش بسازن نباشه!

از نظر تئوری ، سخت افزار خیلی از نرم افزار جلو تره و هیچ وقت نمی تونن از 100% استفاده کنن :d منظور از % هم که همه میدن ، میزان کارایی موتورشون هست نه سخت افزار دستگاه
واسه همین همیشه پیشرفت گرافیک وجود داره ، منتها درجه به درجه سخت تر میشه :d

همه اینارو میدونم برادر........ .:d

یه شوخی خواستم بکنم با این درصدایی که سونی میده....... .:d

خبر فوق العاده ای بود. چه سالی میشه 2011!
حتی فکر اینکه اون جنگل ها و کوهستان های برفی و مناظر زیبا جاشون رو به صحراهای خشک و داغ میدن هم لذت بخشه.
ولی من خیلی از U2 لذت نبردم، امتیازش رو در حد 90 اینا میدونم. (نظر شخصی بود)
امیدوارم U3 فوق العاده بشه.

3D بودن خودش یک پردازش جدا مطلبه، این قدرت رو میزاشتن برای هرچه بهتر شدن افکت ها و گرافیک بازی (یعنی خداتر از اینی که هست بشه)، کلاً چیز بیخودیه این 3D :d

ربطی نداره، 3D بخش جداگونه داره و به بخش 2D لطمه نمیزنه. اینطور که شما فکر می کنی نیست که بخوان به خاطر اجرا شدن بخش 3D سطح گرافیک کل بازی رو پایین بیارن.

اینم پست Arne Meyer در جواب یه پست مثل مال شما

As someone said, that's not how it works, at all.

It already looks way more awesome than Uncharted 2 did, and we're a year from release. You'll see soon!

اتفاقا به نظر من خیلی خیلی از AT بهتر میشه ولی نمیتونه از لحاظ امتیاز میانگین اونو بدست بیاره.
موافقم ! همین چند دقیقه پیش به یکی از بچه ها میگفتم امتیازایی که U2 , ME2 گرفتن انقدر بالا بوده که نسخه های بعدیشون هرچقدر هم بهتر باشن بعیده به این امتیازا برسن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or