Uncharted 2: Among Thieves

بچه ها من تو اون کوهستان یخی اونجاش که میرسه به اون غول ۳ شاخ ګیر کردم...
هرچی به غول تیر میزنم نمیمیره اخرشم با ۳ تا ضربه منو میکشه... هیچ راه فرار هم نیست بجز دره عمیق...
چکار کنم؟؟؟
تا حالا ۵۸٪ درصد بازی رو رفتم

خدا خیر بده این هکرها رو ! :دی
به جز اون دو تا بازی مجانی و 30 روز Plus , مشکلات Uncharted 2 هم بالاخره برطرف شد و امروز خیلی راحت و سریع وصل شدم ! از اون جالب تر اینکه برای اولین بار تونستم Co-opـش رو هم انجام بدم ! تا قبل از این هی سرچ میکرد کسی رو پیدا نمیکرد یا دو نفر پیدا میکرد و خراب میشد ولی الآن توی دور اول پیدا کرد و راحت بازی کردیم ! :دی خیلی لذت بخش و باحال بود فقط حیف که دو تا نادون افتاده بودن باهام و هی می مُردن ! :دی

خدا خیر بده این هکرها رو ! :دی
به جز اون دو تا بازی مجانی و 30 روز Plus , مشکلات Uncharted 2 هم بالاخره برطرف شد و امروز خیلی راحت و سریع وصل شدم ! از اون جالب تر اینکه برای اولین بار تونستم Co-opـش رو هم انجام بدم ! تا قبل از این هی سرچ میکرد کسی رو پیدا نمیکرد یا دو نفر پیدا میکرد و خراب میشد ولی الآن توی دور اول پیدا کرد و راحت بازی کردیم ! :دی خیلی لذت بخش و باحال بود فقط حیف که دو تا نادون افتاده بودن باهام و هی می مُردن ! :دی

آریا پایه بودی بگو Coop ش رو با هم بازی کنیم ، خیلی حال میده ...

آریا پایه بودی بگو Coop ش رو با هم بازی کنیم ، خیلی حال میده ...
نیما من از اواسط تیر هر روز توی U2 خواهم بود ! :دی فعلآ نمیتونم زیاد سر بزنم ولی تا اون موقع صبر کنی در خدمتیم ! :دی

منم هم اگر جا اضافی دارید میام :d گرچه نیما میدونه، توی CO OP اصلا بازیم خوب نیست :d همش در حال نجات من بودن نیما و آرش :d :d :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or