Uncharted 2: Among Thieves

اي بابا ساده است كه :d
ببين نور اينه هارو بايد بندازي توي دهن اون صورت هاي مجسمه اي كه توي بازي اند
نور اوليش رو بايد تنظيم كني توي دهن صورت رو به روي همون جايي كه وارد مي شي بعد راه باز مي شه مي ري براي بعدي كلوئي نور بعدي رو برات تنظيم مي كنه روي اينه بعد اون رو هم مي اندازي توي اون لوستر ماننده كه اويزونه يكي ديگه هم اين مدلي داره كار حله
يه مقدار هم از خودت مايه بذاري حله ;)

سلام به همه بروبکس یه سوال فنی داشتم اگر تو بازی Infinite Ammo رو فعال کنیم و مرحله رد کنیم Traophie های بازی آنلاک میشه یا نه ؟ چون تو بعضی بازیها مثل اویل آزاد میشه بعضی ها هم نمیشه ممنون میشم جواب بدید;)

سلام به همه بروبکس یه سوال فنی داشتم اگر تو بازی Infinite Ammo رو فعال کنیم و مرحله رد کنیم Traophie های بازی آنلاک میشه یا نه ؟ چون تو بعضی بازیها مثل اویل آزاد میشه بعضی ها هم نمیشه ممنون میشم جواب بدید;)

دوستان کسی جواب این سوال منو نمیدونه یه راهنمایی کنه ؟
Infinit Ammo یا One Shot Kill یا چیزهای دیگه که خریداری میکنیم رو اگر فعال کنیم و مثلا Hard تا آخر بازی بریم تروفی های بازی آنلاک میشن یا فعال کردن اینها باعث میشه تروفی ها آنلاک نشن ؟

دقيقا" كدوم مرحله من اسم هارو دقيق خاطرم نيست :d بگو كدوم مرحله و كجاي كار ايراد داري شايد حل شد !
درسته بازی قدیمی شده اما باز تو اسپویل میگم شاید یکی نخواد ببینه:دی
دقیقا مرحله بعد از
آینه ها که باید نور رو تنظیم کنیم...میریم یه قسمت که اون اهرم رو میزاریم وسط محوطه میاد بالا مثل کوه یخ...بعد 2باره برمیداره میشه مثل قبل:دی نمیدونم چجوری بگم...یه جای کوچیکی هست یه چندتا ام در هست دیگه نمیدونم باید چه کنم..

اگر منظورت بعد رفتن به داخل دهن اون مجسمه است كه ميري پايين و يه جايي رو روي نقشه تبت مشخص مي كنه كه بايد دقيقا" بري پشت سر همون جايي كه بودي يه سري لبه رو بگيري برگردي بري بالا

درسته بازی قدیمی شده اما باز تو اسپویل میگم شاید یکی نخواد ببینه:biggrin1:
دقیقا مرحله بعد از
آینه ها که باید نور رو تنظیم کنیم...میریم یه قسمت که اون اهرم رو میزاریم وسط محوطه میاد بالا مثل کوه یخ...بعد 2باره برمیداره میشه مثل قبل:biggrin1: نمیدونم چجوری بگم...یه جای کوچیکی هست یه چندتا ام در هست دیگه نمیدونم باید چه کنم..
الان من با این توضیح دقیقا فهمیدم کجاست!!!!!!!!

دوستان مرحله 10 یعنی only one way to go رو چه کنیم؟!
رفیق از تو ضیحت که نفهمیم کجا رو گفتی از اسم مرحله هم که عمرا اگه یادم بیاد.
مجبور شدم بازی رو بزارم داخل دستگاه ببینم چه خبره.
2 دقیقه صبرکنی حله

درست از اول مرحله بعد از اینکه دمو رو نشون میده:
از همون جایی که بازی شروع میشه میری بالا(یه سری دستگیره داره)
در واقع در میاد همون جایی که ازش اومده بودی(اتاق آینه ها)
دقیقا مستقیم همون جایی که ازش در اومدی رو میگیری و میری از پله ها بالا (البته بعد از کشت دشمن ها)
بعد وارد یه راه رو یی میشی که میبینی جلوت یه سری نرده هست و پشت نرده ها هم دشمن ها دارن تیر میزنن.
شما میپیچی سمت چپ و میری به سمت پایین که آب هم هست و بعد از طرف دیگه همون جا میای بالا که به محض اینکه میرسی بالا یه نارنجک هم میندازن برات.
فکر کنم بقیه اش تابلو باشه دیگه! اما:
بعد میری دوبباره یه سری دشمن میان و بعد از اون ها دوباره یه سری دیگه و یه سری دیگه و بالا خره میرسی به اون پله های باریکی که مرحله قبل (یا دو مرحله قبل ) ازش اومده بودی پایینهمونجایی که وقتی میخوای ازش رد شی دوربین نزدیک میشه و ناتان دست رو به دیوار ها میگیره و رد میشه بعد که میای بیرون باز یه سری دشمن هست که اونا رو میکشی و میری بیرون تو محیط باز میبینی که دشمنا دارن با دوستات میجنگن! وقتی همه رو کشتی دمو نشون میده که اون تصویر برداره مجروح شده و بعد میره مرحله بعدی
این مرحله که سخت نبود و کاملا مشخص بود داستان چیه!فکر کنم همون اولش رو گیر کرده بودی.راه اینه (همون اول مرحله) از همون جایی که اومدی برگرد(مثل اسم مرحله :دی)

آخرین ویرایش:
سلام من تازه شروع به تموم کردن این بازی کردم شمارهی سه شو تموم کردم میخواستم بدونم این بازی زیاد سخته یا نه؟

دوستان اول بازی اونجا که یک مجسمه تو برف هست شبیه اون تیکه نیست نیت توی انچارتد سه توی صحرا یک تفنگ زیر خاک بود برداشت

مرسی خیلی جلو جلو رو تعریف کردی!:دی
اینجایی که من هستم اصلا کسی نیست جز اون دختر مو مشکیه
هیچ دری هم نداره که بخوام برگردم
به قول این دوستمون
از همونجائی که اومدی پائین برو بالا، بپر برو بالا .
برگرد پشت سرت.
اصلا یه کاری کن برو از chapter select همون مرحله ای رو که میگی رو باز کن.بعد هیچ کاری نکن، فقط همونطوری مستقیم 2-3 قدم برو جلو!بعد بپر بالا! تابلو به خدا!همین

سلام من تازه شروع به تموم کردن این بازی کردم شمارهی سه شو تموم کردم میخواستم بدونم این بازی زیاد سخته یا نه؟
من هنوز 3 رو بازی نکردم اما کلا این سری آنچارتد زیاد سخت نیست.حتی رو کراشینگ!
1 و 2 که مثل هم بودند تقریبا. 3 رو نمیدونم اما 2 اش که زیاد سخت نیست.

یک عکسی چیزی میزاری؟ :d
ولی مگه همونجا نیست که اون شبیه خنجر(در اصل کلید) رو میزاری و یک صفحه میاد بالا که شبیه نقشه بیده و اینا ؟ :d اگر اونجاست خوب از همون راهی که اومدی باید برگردی :d به همین راحتی به همین خوشمزگی! :d اگرم این نیست که عکس پیلیز :d

http://guides.ign.com/guides/14225971/page_51.html
همین خودشه دیگه! :d البته این عکس همون ثانیه اولش رو نزده! ولی همین خودشه :d
راستی قبل از اینکه بری بالا روی سقف رو بگرد فکر کنم یک گنج بود که باید تیر میزدی تا میفتاد و برش میداشتی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or