Uncharted 2: Among Thieves

دوست عزیز گرچه اینجا جای این پرسش ها نیست. اما من یکی که فروشگاه آنلاینی در ذهن ندارم. ه
البته راه دیگه ای هست::
شما می تونی بازی رو از داخل بازارچه سایت یا قسمت تبادل بازی های ps3 بخری.
یا میتونی به صورت تلفنی از فروشگاه های معتبر تهران بخری. اگه شما رشون و اسمشون رو خواستی بهم پ.خ بده اینجا اگه بگم تبلغ حساب میشه و نمره منفی میدن!!!

من نسخه اول رو بازی نکردم اگه الان بخوام این رو بازی کنم از لحاظ داستان بازی به مشکل بر میخورم ؟

نه به هیچ وجه مشکلی پیش نمیاد داستان نسخه دوم کاملا مستقل از نسخه اول هست

دوست من شما همچنان میگی این حرف رو هر کی ندونه فکر میکنه که تو بازی اولی سخصیت اصلی یه زن خپل چاق بوده!
دوست عزیز ، Dante Never Cry داستان سری های uncharted همگی در مورد یه آدم ماجراجو به نام nathan drak هستش که به دنبال ماجراجویی و یافتن گنچ میره(اگه تام رایدر رو بازی کرده باشی، یه چیزی تو مایه های لارا کرافت)که شخصیت جزاب و شوخی رو داره!

درسته که داستان 2 از 1 جدا هست اما توش یه سری از شخصیت های شماره 1 وجود دارن که ممکنه شما درست نشناسیشون ولی میتونی کامل بازی کنی و صدمه ای به بازی نمیزنه!
یعنی تو حل پازل و معما ها تاثیری نداره و تو روند بازی هم مشکلی به وجود نمیاره.
اما اکه از اونایی هستی که مثل خودم بعد از اتمام بازی، اون رو برا خودت نقد میکنی ممکنه با خودت بگی فلان شخصیت اصلا پرداخته نشده بود و یه دفعه اومد وسط بازی و این همون ارتباط UN2 و 1 هستش!
اگه هنوز 2 رو شروع نکردی یا تا مرحله 2-3 بیشتر جلو نرفتی، توصیه میکنم که اول 1 رو بری، حداقل یه دور رو easy که فقط داستان رو بفهمی و با شخصیت ها آشنا بشی!
چون 2 تا از شخصیت های بازی 1 تو این بازی هستند!

سلام دوستان
من در آخر chapter 6 وقتی از آسانسور رفتم پایین , صفحه سیاه شد و فیلمی نشان نداد و وقتی skip scence را زدم , در قسمت Loading می ماند . یعنی اون عقربه می چرخه ولی بازی نمی یاد .
یعنی انگار در شروع chapter 7 همینجور در قسمت Loading گیر می کنه .
کسی نیست راهنمایی کنه ؟ با تشکر.

سلام دوستان
من در آخر chapter 6 وقتی از آسانسور رفتم پایین , صفحه سیاه شد و فیلمی نشان نداد و وقتی skip scence را زدم , در قسمت Loading می ماند . یعنی اون عقربه می چرخه ولی بازی نمی یاد .
یعنی انگار در شروع chapter 7 همینجور در قسمت Loading گیر می کنه .
کسی نیست راهنمایی کنه ؟ با تشکر.

دوست عزیز مشکل شما ربطی به بازی نداره و از دیسک یا از دستگاهه
بهتره دستگاه رو ریست کنید یا مطمئن شید دیسک خش نداشته باشه
اگر از نسخه کپی هم استفاده میکند مشکل ممکنه از بکاپ باشه...

بايد تا ورژن 1.09 آپديت كني كه كلا سر هم يه 1 گيگ يا كمتر ميشه
در كل جيگر خوني هستش با اين اينترنت زپرتي
من خودم با اون روش با PC آپديت كردم
فايل هاشونو همراه لينكشون دارم اگه خواستي هماهنگ كن بفرستم برات;)

سلام دوستان من برای Online زدن این بازی باید چی کنم اینترنتم تازه راه افتاده هیچ کاری بلد نیستم اکانت هم هنوز نساختم
اگه میشه یه راهنمایی بکنید

سلام دوستان من برای Online زدن این بازی باید چی کنم اینترنتم تازه راه افتاده هیچ کاری بلد نیستم اکانت هم هنوز نساختم
اگه میشه یه راهنمایی بکنید

خوب من یک سری تاپیک بهت میدم و برو اون کارها را انجام بده و بعدش راحت بازی کن

اولین کاری که شما باید انجام بدی اینه که باید دستگاهتون را وصل کتید به اینترنت

[h=3]آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و Wired[/h]
بعدش باید ابدیت کنی که میری به این تاپیک

[h=3]PS3 Firmware ( معرفی - اطلاعات - راهنمایی )[/h]
بعدش باید ایدی بسازی تا بتونی وارد بشی که باید به این تاپیک بری

[h=3]آموزش ساخت اکانت در PlayStation Network[/h]بعداز این کارها بعد وارد بازی میشی و خوده بازی را ابدیت میکنی همین
موفق باشی

• Like
Reactions: racon_leon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or