Uncharted 2: Among Thieves

سلام.

من اینجا گیر کردم :

wbsy12llvgng4pjlrs6.jpg

جعبه هارو درست چیدم سر جاشون ولی اونایی که با علامت مشخص کردم رو نمیدونم چجوری باید چیدشون ...

لطفاً راهنمایی کنید ...

یکی کمک کنه :((

به گوشه پائین تصویر سمت چپ نگاه کن, داره میگه Select رو بزن. از دفترچه کمک بگیر.

از دفترچه کمک گرفتم جعبه هارو گذاشتم سر جاشون ولی صفحه بعد که در مورد جایی هست که من توش گیر کردم هیچی ازش سر در نمیارم ...

اینم عکسش :

1xwppk8eas2jiic0b290.jpg

چپتر 23 پارت 6 میشه ...

Code:
http://guides.ign.com/guides/14225971/page_98.html

بخش اولش اون 4 تا جعبه رو گذاشتم سر جاشون ، سر اون حروف گیر کردم ...

uncharted2_731.jpg
uncharted2_732.jpg
به این تصویر نگاه کن، هر کدوم از حروف رنگ یکی از اجسامی هست که گذاشتی سر جاشون. به ترتیب رنگ, حروف رو بچین.

uncharted2_730.jpg

سلام به همگی دوستان یک لطفی در حق من بکنید این eboot آنچارتد 2 رو واسم بزارین مال 3.41 رو... خیلی دوست دارم بازیش کنم ...ممنون از همتون

ممنون از شما میشیم اگه به قوانین احترام بزاری.

اینجا تاپیک JB خور ها نیست ... ۲ تا بخش اونورتر !

ممنون از شما میشیم اگه به قوانین احترام بزاری.

اینجا تاپیک JB خور ها نیست ... ۲ تا بخش اونورتر !
من هم می دونم و اونجا تا حالا چند بار درخواست دادم اما کسی نزاشت واسم ...شما میگید چیکار کنم حداقل میدونم کسانی که اینجان این بازی رو دارن و دارن بازی می کنن پس اگر لطفی می کردن این eboot رو واسم میزاشتن من هم مثل اون ها می تونستم بازی کنم ...اما مثل اینکه کسی علاقه ای نداره :(

من هم می دونم و اونجا تا حالا چند بار درخواست دادم اما کسی نزاشت واسم ...شما میگید چیکار کنم حداقل میدونم کسانی که اینجان این بازی رو دارن و دارن بازی می کنن پس اگر لطفی می کردن این eboot رو واسم میزاشتن من هم مثل اون ها می تونستم بازی کنم ...اما مثل اینکه کسی علاقه ای نداره :(
اقا اينجا كسي كپي بازي نميكنه اگر خيلي علاقه داري بازي بخر فكر كنم زير 30 تومن هست >:d<

دوستان در این صفحه شما باید نام مرکز خدمات اینترنتتون رو بگید:
http://forums.naughtydog.com/t5/Tec...Multiplayer-Saudia-Arabia/td-p/263833/page/24
یا به مدیر سایت pm بدید:

SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) is looking into this issue and needs some more information.

Could people please PM (private message) me with the internet service provider they use.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or