ذوستان بخش انلاین بازی به قدر کافی جذاب هست که برم اپدیت کنم؟خیلی وقته دارمش ولی اپدیت نکردم فعلا (نوبت به این نرسیده )
سلام.
من اینجا گیر کردم :
جعبه هارو درست چیدم سر جاشون ولی اونایی که با علامت مشخص کردم رو نمیدونم چجوری باید چیدشون ...
لطفاً راهنمایی کنید ...
به گوشه پائین تصویر سمت چپ نگاه کن, داره میگه Select رو بزن. از دفترچه کمک بگیر.یکی کمک کنه
به گوشه پائین تصویر سمت چپ نگاه کن, داره میگه Select رو بزن. از دفترچه کمک بگیر.
از دفترچه کمک گرفتم جعبه هارو گذاشتم سر جاشون ولی صفحه بعد که در مورد جایی هست که من توش گیر کردم هیچی ازش سر در نمیارم ...
اینم عکسش :
به این تصویر نگاه کن، هر کدوم از حروف رنگ یکی از اجسامی هست که گذاشتی سر جاشون. به ترتیب رنگ, حروف رو بچین.چپتر 23 پارت 6 میشه ...
Code:http://guides.ign.com/guides/14225971/page_98.html
بخش اولش اون 4 تا جعبه رو گذاشتم سر جاشون ، سر اون حروف گیر کردم ...
سلام به همگی دوستان یک لطفی در حق من بکنید این eboot آنچارتد 2 رو واسم بزارین مال 3.41 رو... خیلی دوست دارم بازیش کنم ...ممنون از همتون
من هم می دونم و اونجا تا حالا چند بار درخواست دادم اما کسی نزاشت واسم ...شما میگید چیکار کنم حداقل میدونم کسانی که اینجان این بازی رو دارن و دارن بازی می کنن پس اگر لطفی می کردن این eboot رو واسم میزاشتن من هم مثل اون ها می تونستم بازی کنم ...اما مثل اینکه کسی علاقه ای ندارهممنون از شما میشیم اگه به قوانین احترام بزاری.
اینجا تاپیک JB خور ها نیست ... ۲ تا بخش اونورتر !
اقا اينجا كسي كپي بازي نميكنه اگر خيلي علاقه داري بازي بخر فكر كنم زير 30 تومن هست >:d<من هم می دونم و اونجا تا حالا چند بار درخواست دادم اما کسی نزاشت واسم ...شما میگید چیکار کنم حداقل میدونم کسانی که اینجان این بازی رو دارن و دارن بازی می کنن پس اگر لطفی می کردن این eboot رو واسم میزاشتن من هم مثل اون ها می تونستم بازی کنم ...اما مثل اینکه کسی علاقه ای نداره