Uncharted 2: Among Thieves

واقعا متاسفم برای خودم که به یه شرکت اعتماد کردم
بعد از اون همه سوال و جواب این جوابیه سونی بود:

We have been advised by the Online Gaming team that the customer should not be using a disk BCAS 20097 (Asian) with a ,United Arab Emirates account. They were unable to determine why the customer was able to use it in the past but compatibility between disk and account from 2 different regions is not guaranteed and therefore we are unable to provide a resolution.

As per our Terms of Service ““Services purchased from us may not be compatible with software, consoles or other Sony Systems licensed for sale outside Europe, the Middle East, Africa and Oceania; we give no warranty about compatibility with such software, consoles or other Sony Systems and you will not be entitled to a refund if you cannot use services for this reason.”

دوستان شما هم ریجن دستگاهتون با ریجن بازی فرق میکنه؟

من واقعا به هیچی غیر از هک فکر نمیکنم.... امیدوارم هرچه زودتر 3.60 هم هک بشه
اقا براي من كه فرقي نميكنه هر ريجني انداختم بازيو نتونستم انلاين بزنم بعد ميتونه كسي ترجمه كامل اين متن بالا ترجمه كنه با تشكر

.

چیز خواصی نمیگه... میگه که چون ریجن دستگاه و بازی با هم نمیخونه ما تضمین نمیکنیم که کار بده آنلاینش... اصلا میگه تو تا حالا چطوری آنلاین میزدی....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه کسی خواستتا من متن کامل نامه ها و آدرس ایمیل سونی ای که مسئول این بود رو براش میل کنم اون ادامه بده. من که واقعا خسته شدم

اقا دستگاه من ريجن 3 هست بازي هم ريجن 2 .خيلي راحت بازي ميكردم بعد از اين مشكل هر ريجني از بازي مينداختم همان مشكل كه همه دارند هم براي من ميزد خب الان به نظزت مشكل از كجاست

اقا دستگاه من ريجن 3 هست بازي هم ريجن 2 .خيلي راحت بازي ميكردم بعد از اين مشكل هر ريجني از بازي مينداختم همان مشكل كه همه دارند هم براي من ميزد خب الان به نظزت مشكل از كجاست
این بیچاره ها خودشونم نمیدونن مشکل از کجاست... از هر دری از من سوال کردن... کم مونده بود شماره کفشم رو هم بپرسن....:blink:

ولی راستیتش به نظر خودم مشکل از آپدیت های 3.56 شروع شد که فکر کنم شاید سونی برای جلوگیری از هک و این چیزا تو این فرمویر یه گندی زده چون دقیقا از اون موقع به بعد قطع شد

این بیچاره ها خودشونم نمیدونن مشکل از کجاست... از هر دری از من سوال کردن... کم مونده بود شماره کفشم رو هم بپرسن....:blink:

ولی راستیتش به نظر خودم مشکل از آپدیت های 3.56 شروع شد که فکر کنم شاید سونی برای جلوگیری از هک و این چیزا تو این فرمویر یه گندی زده چون دقیقا از اون موقع به بعد قطع شد

من دیشب زنگ زده بودم ... خودم هم سوال داشتم ... راجع به این گفتم ...
گفت که نباید مشکلی داشته باشید چون هیچ Banی توسط سونی برای کشور ایران منظور نشده (توی Online) که اگه بود کلا هیچ بازی نمیشد.

گفت مشکل رو اعلام میکنیم به ND ...

کارهای لازم رو مثلا آپدیت پاک کردن دوباره نصب کردن.
ریجن های دیگه رو امتحان کردن و ...

وقتی گفتم کل ایران هست ... طرف شوکه شده بود ...

ولی خودم نظرم این هست که چشم آب نمیخوره ... متاسفانه تقصیر سونی نیست اگه بود راحت آدم میتونست ارتباط بر قرار کنه ... ND حتی داخل سایت خودش شماره تلفن نزاشته !!!!

آه اینم بگم طرف حال کرد که از ایران زنگ زدم گفت WOW ... تاحالا از اونجا تماس نداشته :d خیلی با حوصله چک کرد و ...

سلام
دوستان این چه وضعیتیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
کنسول من ریجیون 2 هستش
بازی هم ریجیون 2 هستش
و راحت به PSN کانکت میشم
ولی اصلا نمیتونم تو بازی SIGN IN کنم و به سرور های آنچارتد کانکت بشم
همه آپدیت ها رو هم روی کنسول نصب کردم الان 1.09 هستش ولی...
هی ارور الکی میده
چه خبره ؟؟؟؟؟؟

سلام
دوستان این چه وضعیتیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
کنسول من ریجیون 2 هستش
بازی هم ریجیون 2 هستش
و راحت به PSN کانکت میشم
ولی اصلا نمیتونم تو بازی SIGN IN کنم و به سرور های آنچارتد کانکت بشم
همه آپدیت ها رو هم روی کنسول نصب کردم الان 1.09 هستش ولی...
هی ارور الکی میده
چه خبره ؟؟؟؟؟؟
عزیزم این یک ماهه این جوریه، حداقل برای من....!

مساله تحریم یا حتی ف یلتر نیست چون از برزیل یا عربستان یا امارات حتی که من میخوندم به این مشکل بر خورده بودن....

یه احتمال دیگه هم هست که چون آنچارتد 3 در حال ساخته، احتمالن الان دارن روی سرور هاشون برای آنچارتد 3 کار میکنن به همین خاطر این جوری شده....:-/

عزیزم این یک ماهه این جوریه، حداقل برای من....!

مساله تحریم یا حتی ف یلتر نیست چون از برزیل یا عربستان یا امارات حتی که من میخوندم به این مشکل بر خورده بودن....

یه احتمال دیگه هم هست که چون آنچارتد 3 در حال ساخته، احتمالن الان دارن روی سرور هاشون برای آنچارتد 3 کار میکنن به همین خاطر این جوری شده....:-/
اگر دارن روي سرورهاي انچارد 3 كار ميكنن پس چرا فقط ايران اينجوري شده چون اون كشورهاي كه مشكل داشتن الان مشكلشون حل شده .در كل شانس ما هست كه فقط اين انچارد نميشه بازي كرد:((

امکان نداره از سرورهای بازی باشه چون اگه یه موقعی خبر expire شدن سرورها منتشر میشد با بوق و کرنا میگفتن که سرورها down شدن, الان مثلا Demon's Soul هر بار سرورهاشو تمدید میکنه اما مث اینکه ایندفعه آخرین مهلته (ماه آوریل دقیق یادم نیس) و دیگه سرورها تمدید نمیشه چون Dark Souls در حال ساخته.

دوستان کسی با V P N وصل کرده دستگاهو به PSN ؟ مثلا با سرور انگلیس یا آمریکا وصل بشه ببینه مشکل بازم هست یا نه؟

من خودم دارم ولی نمیدونم config اش روی مودم چجوریه

یه راهنمایی از دوستان دارم..!
من تو بازی اونجایی که تیر میخوره و تو برفا اون فرد روستایی پیداش میکنه ..باهم میرن تو کوهای یخی تو یجا یه حیوانی که شاخهای شبیح قوچ داره گیر کردم باید چکار کنم..اولش که اون مرد روستایی همراهم رو کشت بعد از دستش به هیچ عنوان نمیشه فرار کرد تیر هم که بهش میزنم اثری نداره ..راه فراری نداره؟؟

یه راهنمایی از دوستان دارم..!
من تو بازی اونجایی که تیر میخوره و تو برفا اون فرد روستایی پیداش میکنه ..باهم میرن تو کوهای یخی تو یجا یه حیوانی که شاخهای شبیح قوچ داره گیر کردم باید چکار کنم..اولش که اون مرد روستایی همراهم رو کشت بعد از دستش به هیچ عنوان نمیشه فرار کرد تیر هم که بهش میزنم اثری نداره ..راه فراری نداره؟؟
سلام
فقط باید بکشیش و هیچ راه دیگه ای نداره...باید یکم حوصله به خرج بدی;) ...بهترین راه واسه کشتنش اینه که به سمت عقب بدویی و هی بهش تیر اندازی کنی;)..اصلا نباید عجله کنی و وقتی دیدی که خیلی بهت نزدیک شده تیراندازی رو قطع کن و فاصله ات رو باهاش بیشتر کن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or