Uncharted 2: Among Thieves

علي اقا راهي كه براي دوستت پيدا كردي و تونست بازي كنه به ما هم بگو شايد يك نفر تونست

من خودم هنوز تست نکردم
دارم ونکویش میرم برای همین نمیتون سیوهام رو پاک کنم.
برای چندتا از دوستان اینجا فرستاد راه حل رو
ای دی اون دوستم هم در صفحات قبل هست
ازش سوال کنید

اونجایی که Tenzin گم میشه بعد میری جلو از هر راهی که میخوای بری تانک میاد جلوت
خُب Tenzin رو پیدا کن برو جلو میرسی به دوتا مکان خرابه که به لطف تانک دیگه چیزی ازشون نمیمونه، روبه رو یک پله هست ازش برو بالا رسیدی بالا یک پل هست از روش رد شو تا تانک منفجرش کنه، بعد از ساختمون برو بالا بوسیله سیم بپر ساختمون رو به رویی، همه رو بکش آر پی جی رو بردار و تانک رو منفجر کن.

جواب

من فعلآ دارم با سونی خاورمیانه و PSN مکاتبه میکنم ببینم چی میشه...
خبری شد، خبرتون میکنم
ولی اینطور که به نظر میرسه خیلی هم نباید امیدوار بود.....:((

از این ناراحتم که من سیستم رو هک نکردم چون کفتم بتونم راحت آنچارتد آنلاین بزنم، دیگه فقط منتظرم هک 3.60 کامل بیاد...

من فعلآ دارم با سونی خاورمیانه و PSN مکاتبه میکنم ببینم چی میشه...
خبری شد، خبرتون میکنم
ولی اینطور که به نظر میرسه خیلی هم نباید امیدوار بود.....:((

از این ناراحتم که من سیستم رو هک نکردم چون کفتم بتونم راحت آنچارتد آنلاین بزنم، دیگه فقط منتظرم هک 3.60 کامل بیاد...
دقیقآ من هم مثل شما! اورج میخرم که از آنلاینش اسفاده کنم!! حل چل نیستم که دکر واسه اتاقم درست کنم! و پولم هم زیادی نکرده!

ما هم منتظریم یا درست بشه ی کپی بشه!

...

واقعا متاسفم برای خودم که به یه شرکت اعتماد کردم
بعد از اون همه سوال و جواب این جوابیه سونی بود:

We have been advised by the Online Gaming team that the customer should not be using a disk BCAS 20097 (Asian) with a ,United Arab Emirates account. They were unable to determine why the customer was able to use it in the past but compatibility between disk and account from 2 different regions is not guaranteed and therefore we are unable to provide a resolution.

As per our Terms of Service ““Services purchased from us may not be compatible with software, consoles or other Sony Systems licensed for sale outside Europe, the Middle East, Africa and Oceania; we give no warranty about compatibility with such software, consoles or other Sony Systems and you will not be entitled to a refund if you cannot use services for this reason.”

دوستان شما هم ریجن دستگاهتون با ریجن بازی فرق میکنه؟

من واقعا به هیچی غیر از هک فکر نمیکنم.... امیدوارم هرچه زودتر 3.60 هم هک بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or