Damoon13
کاربر سایت
تو دفترچه ای که داره خوب نگاه کنشرمنده دوستان نمیدونم اینجا باید پست بزنم یا جای دیگه
کمکم کنید من تو این مرحله از un2 گیر کردم نمیدونم چیکار کنم
هر کدوم رو با شکل و رنگ مشخص کرده !!!
تو دفترچه ای که داره خوب نگاه کنشرمنده دوستان نمیدونم اینجا باید پست بزنم یا جای دیگه
شرمنده دوستان نمیدونم اینجا باید پست بزنم یا جای دیگه
والا من این همه بازی کردم چنین اروری ندیدم
این پاک و ریدانلود کردن هم هیچوقت انجام ندادم
شما لطف کن عکس دوم رو بردار
خب الان هم خیلی ها به مشکل برنخوردند
این دلیل نمیشه که من و دوستم هم یکسال داریم بازی میکنیم.
من کمتر بازی کردم اون بیشتر
اما این مشکل رو نداشتیم
در فروم های خارجی که میخوندم. مثل اینکه این مشکلات قبلا هم وجود داشته.
ممنون دوستان حلش کردم خیلی ممنون1. اون دوستی که نمیدونه The (دی) و The (ده) کجا کاربرد داره بره به ایــــن آدرس و خودش رو از اشتباه در بیاره و اینقدر روی اشتباهش و اعصاب دیگران اسکی نره!
2. مشکلات کانکتیویتی ربطی به ناتی داگ نداره کلا یه سری از این دست مشکلات مدتیه به وجود اومده و من مطمئنم ربطی به اونها نداره، این مشکلات از سمت ماست و اون ابلههایی که نمیدونن چه غلطی دارن میکنن و چون نمیتونن جلوی یک سری چیزها رو بگیرن هی بر میدارن پورت هیتلرینگ میکنن. الان من با لانچر Fallen Earth هم مشکلی مشابه دارم یکجایی یهو پکتها میرن دنبال کار خودشون و گیم آپدیت نمیشه.
اینا یه حرکتی کردن که این اتفاق حادث شده ممکنه پورت هیتلرینگ باشه ممکنه رنج ای پی هیتلرینگ باشه و خیلی چیزای دیگه که فقط هم این مشکل متوجه USA است تا اونجایی که من فهمیدم.
1. اون دوستی که نمیدونه The (دی) و The (ده) کجا کاربرد داره بره به ایــــن آدرس و خودش رو از اشتباه در بیاره و اینقدر روی اشتباهش و اعصاب دیگران اسکی نره!
2. مشکلات کانکتیویتی ربطی به ناتی داگ نداره کلا یه سری از این دست مشکلات مدتیه به وجود اومده و من مطمئنم ربطی به اونها نداره، این مشکلات از سمت ماست و اون ابلههایی که نمیدونن چه غلطی دارن میکنن و چون نمیتونن جلوی یک سری چیزها رو بگیرن هی بر میدارن پورت هیتلرینگ میکنن. الان من با لانچر Fallen Earth هم مشکلی مشابه دارم یکجایی یهو پکتها میرن دنبال کار خودشون و گیم آپدیت نمیشه.
اینا یه حرکتی کردن که این اتفاق حادث شده ممکنه پورت هیتلرینگ باشه ممکنه رنج ای پی هیتلرینگ باشه و خیلی چیزای دیگه که فقط هم این مشکل متوجه USA است تا اونجایی که من فهمیدم.
شما لطف کن عکس دوم رو بردار
چون مربوط به اون Chapter که کمک می خواد دوستمون نیست
همون اولی درسته
اقا پس چي شد گفتيد كه ميخواد درست بشه كسي خبر جديد نداره
واسه من چند دفعه این مشکل بوجود میومد که هر وقت میخواستم UN2 بازی کنم اصلا نمیتونستم با دوستام بازی کنم یعنی مینوشت که اونا دارم SINGLE PLAYER بازی میکنن البته من تنها اینجوری نبودم چون دوستان خارجی هم همین ارور رو داشتن خداییش هر دفعه که یک UPDATE واسه بازی میومد باید دست به دعا میشدیم که اشکالی بوجود نیاد. البته در حدود 8 ماه پیش که UN2 بازی میکردم اینجوری میشد که من هم مجبور شدم بذارمش کنار.اگه این ارورها از نظر شما عجیب نیست که بحثش جداست ولی باید قبول کرد که برخلاف گیم پلی بسیار زیبا این بازی از سرور عجیبی استفاده میکنه چون من توی هیچ بازیه دیگه ای این ارورها رو نداشتم.UN هم باید مثل بقیه بازیها یک UPDATE بده والسلام اخه این LEVEL SYNC کردن دیگه چه صیغه ایه که بعد از هر UPDATE باید انجام میدادیم.همین اروری که الان بوجود اومده رو من خودم یکبار دیگه هم تجربه کردم ولی ظرف چند روز برطرف شد.جالب اینجاست که همه کسانی که UN بازی میکنن همزمان این ارورها رو ندارن.فکر کنم توی این قسمت سرور کاربرها رو گلچین میکنه:dقبل از این Error هیچوقت Update و Error عجیب نداشته U2 !!!!!