Uncharted 2: Among Thieves

شرمنده دوستان نمیدونم اینجا باید پست بزنم یا جای دیگه
کمکم کنید من تو این مرحله از un2 گیر کردم نمیدونم چیکار کنم:(
0eeyylgmk1rd39cdhn54.jpg
تو دفترچه ای که داره خوب نگاه کن
هر کدوم رو با شکل و رنگ مشخص کرده !!!

• Like
Reactions: outlaw
شرمنده دوستان نمیدونم اینجا باید پست بزنم یا جای دیگه
کمکم کنید من تو این مرحله از un2 گیر کردم نمیدونم چیکار کنم:(
0eeyylgmk1rd39cdhn54.jpg

بهتر بگید U2

شما اول دکمه SELECt رو بزنید . تا دفترچه نیتن بیاد
بعد یک تصاویری روی دیوار هست
مثل همونی که پشت شماس (اژدها)
باید ببینید که کدوم یک از سنگها رو باید بزارید رو به روی اون(سنگها شکل های مختلفی دارند مثل دایره ای که پشت سر شماست)
بعد از اون باید حرفی رو که در زیر شکل هست رو با استفاده از همون دفترچه مطالبقت بدی با اون حرف که در دفترچه با رنگهای متفاوت نمایش داده.)

اینم چندتا عکس از دفترچه
اون بخشی که نیاز بهش دارید.

این شکل سنگها ها

05xfqcq9zkx72sorb4d1.jpg

Last edited by a moderator:
1. اون دوستی که نمیدونه The (دی) و The (ده) کجا کاربرد داره بره به ایــــن آدرس و خودش رو از اشتباه در بیاره و اینقدر روی اشتباهش و اعصاب دیگران اسکی نره!

2. مشکلات کانکتیویتی ربطی به ناتی داگ نداره کلا یه سری از این دست مشکلات مدتیه به وجود اومده و من مطمئنم ربطی به اونها نداره، این مشکلات از سمت ماست و اون ابله‌هایی که نمیدونن چه غلطی دارن میکنن و چون نمیتونن جلوی یک سری چیزها رو بگیرن هی بر میدارن پورت هیتلرینگ میکنن. الان من با لانچر Fallen Earth هم مشکلی مشابه دارم یکجایی یهو پکتها میرن دنبال کار خودشون و گیم آپدیت نمیشه.

اینا یه حرکتی کردن که این اتفاق حادث شده ممکنه پورت هیتلرینگ باشه ممکنه رنج ای پی هیتلرینگ باشه و خیلی چیزای دیگه که فقط هم این مشکل متوجه USA است تا اونجایی که من فهمیدم.

• Like
Reactions: u.s.a
والا من این همه بازی کردم چنین اروری ندیدم
این
پاک و ریدانلود کردن هم هیچوقت انجام ندادم

خب الان هم خیلی ها به مشکل برنخوردند
این دلیل نمیشه که من و دوستم هم یکسال داریم بازی میکنیم.
من کمتر بازی کردم اون بیشتر
اما این مشکل رو نداشتیم
در فروم های خارجی که میخوندم. مثل اینکه این مشکلات قبلا هم وجود داشته.

خب الان هم خیلی ها به مشکل برنخوردند
این دلیل نمیشه که من و دوستم هم یکسال داریم بازی میکنیم.
من کمتر بازی کردم اون بیشتر
اما این مشکل رو نداشتیم
در فروم های خارجی که میخوندم. مثل اینکه این مشکلات قبلا هم وجود داشته.
شما لطف کن عکس دوم رو بردار
چون مربوط به اون Chapter که کمک می خواد دوستمون نیست
همون اولی درسته

1. اون دوستی که نمیدونه The (دی) و The (ده) کجا کاربرد داره بره به ایــــن آدرس و خودش رو از اشتباه در بیاره و اینقدر روی اشتباهش و اعصاب دیگران اسکی نره!

2. مشکلات کانکتیویتی ربطی به ناتی داگ نداره کلا یه سری از این دست مشکلات مدتیه به وجود اومده و من مطمئنم ربطی به اونها نداره، این مشکلات از سمت ماست و اون ابله‌هایی که نمیدونن چه غلطی دارن میکنن و چون نمیتونن جلوی یک سری چیزها رو بگیرن هی بر میدارن پورت هیتلرینگ میکنن. الان من با لانچر Fallen Earth هم مشکلی مشابه دارم یکجایی یهو پکتها میرن دنبال کار خودشون و گیم آپدیت نمیشه.

اینا یه حرکتی کردن که این اتفاق حادث شده ممکنه پورت هیتلرینگ باشه ممکنه رنج ای پی هیتلرینگ باشه و خیلی چیزای دیگه که فقط هم این مشکل متوجه USA است تا اونجایی که من فهمیدم.
ممنون دوستان حلش کردم خیلی ممنون
ببخشید اشتباهی نقل قول کردم

گفتم که پاسخ قسمت اول رو دیگه نمیدم.

اما در مورد شماره 2

قربان شما که انقدر مطمعن هستید. به من بگید که طرف در برزیل هم به مشکل خورده
فیــــــــــلتر وجود داشته
یا در کانادا چطور؟
همچنین فرانسه یا انگلستان...

ببینید دوست عزیز من نمیدونم چرا هرچی میشه ما میگیم فیــــــــــلترینگ و ....
بله قبول دارم بعضی وقتها از این مشکل ها هست
اونایی هم که این کار رو میکنن دقیقا میدونن که دارند چیکار میکنن.
اونا اتصال به سرور ها رو قفل میکنند.
اگه دقت کنید . چیز پی ای ها رو میبندند اون موقع به پی اس ان هم نمیشه دسترسی داشت و ارور you sign out of PSN رو نشون میده...
اگر هم این حرف شما درست باشه نباید خیلی ها بتونند بازی های دیگه رو بازی کنند.
درصورتی الان من خودم 3 تا بازی رو دارم الان میزنم
الان اینترنت ها توپ
خدایش امروز پینگ من 100 بود.... و نوسان نداشت
سرعت هم خوبه
بعد از مدت ها

بزودی و به مناسبت بیستمین روز عضویت اکانت جدیدم در سایت
در حالی که امکان گذاشتن مطلب برام باز میشه
برای پی اس ان دارن عزیز هدیه هایی قرار میدم.....

قبل از این Error هیچوقت Update و Error عجیب نداشته U2 !!!!!
واسه من چند دفعه این مشکل بوجود میومد که هر وقت میخواستم UN2 بازی کنم اصلا نمیتونستم با دوستام بازی کنم یعنی مینوشت که اونا دارم SINGLE PLAYER بازی میکنن البته من تنها اینجوری نبودم چون دوستان خارجی هم همین ارور رو داشتن خداییش هر دفعه که یک UPDATE واسه بازی میومد باید دست به دعا میشدیم که اشکالی بوجود نیاد. البته در حدود 8 ماه پیش که UN2 بازی میکردم اینجوری میشد که من هم مجبور شدم بذارمش کنار.اگه این ارورها از نظر شما عجیب نیست که بحثش جداست ولی باید قبول کرد که برخلاف گیم پلی بسیار زیبا این بازی از سرور عجیبی استفاده میکنه چون من توی هیچ بازیه دیگه ای این ارورها رو نداشتم.UN هم باید مثل بقیه بازیها یک UPDATE بده والسلام اخه این LEVEL SYNC کردن دیگه چه صیغه ایه که بعد از هر UPDATE باید انجام میدادیم.همین اروری که الان بوجود اومده رو من خودم یکبار دیگه هم تجربه کردم ولی ظرف چند روز برطرف شد.جالب اینجاست که همه کسانی که UN بازی میکنن همزمان این ارورها رو ندارن.فکر کنم توی این قسمت سرور کاربرها رو گلچین میکنه:d

آخرین ویرایش:
سلام بر همه دوستداران آنچارد 2
U2

خبر فوری

دوستان خبر فوری رو میخواستم به شما بدم:
دیروز ساعت 5 صبح دوستم در برزیل تونست به سرور U2 کانکت بشه
آیدی اون :
hourglass.gif

lekinho40

همچنین خود من امروز ساعت 17:30 تونستم کانکت بشم
و هیچ اروری رو دریافت نکردم
شما هم تست کنید