fakhrabad
کاربر سایت
در هر حال من فکر نکنم از Product کد باشه ...
خارجی هایی که این ایراد رو دارن، با یک پاک کردم آپدیت درست میشه یا موقت هست ایرادشون ولی اینکه دو هفته یکبند باشه خیر ...
ناراحت نشید ها علی جان،...
ولی دلیل اینکه اونها جواب نمیدن چندتا چیز هست : (ناراحت نشید علی جان)
یا اینکه خیلی اشتباه مینویسید که مسوول پشتیبانی حوصله نمیکنه جواب شما رو بده
یا اینکه از بس بی نظم توضیح دادید که حوصله نمیکنه طرف (انصافا خیلی بی نظم تایپ میکنید) مثلا فونت بزرگ نوشتن و ... (به جان شما بنده هم سر درد گرفتم ! )
یا اینکه یک گندی زده شده که جواب نمیدن یا اطلاع ندارن ...
P.S : من تاحالا چندین بار با PSN امریکا تماس گرفته بودم برای مشکلی کاملا جواب بنده رو دادن همینطور ۱ بار برای اروپا بود...
بنده مدرک زبانم رو اسکن کنم و براتون بفرستم، راضی میشید که دارید اشتباه میکنید ؟ همین الان رو desktop بنده هست !
Islamic Republic of Iran درسته !!!!!!!
Islamic Republic of the IRAN اشتباه ... شما ۱ جا برام پیدا کن که همچین طوری نوشته باشن بنده مدرک زبانم رو دور ساندویچ میپیچم خدمت شما میفرستم همینطور روز ۱۳ فروردین امتحان IELTS Academic دارم رو جاش باهم میریم درکه یا دربند ... ۱۳ بدر :d
ولی تو جمله مثل In the Iran بله درسته .... یا The Iran ... ولی زمانی که مثلا مثل ون مثال هایی که زدم حتی مثل امریکا و ... درست نیست
عزیز من تو سایت Naughty Dog عضو نیستم که چیزی نوشته باشم... اونجا هم شما لینک زده بودید یا تو گوگل پیدا کردم ...
والله خارجی ها هم پاک کردند و دوباره آپدیت ها و DLC های خودشون رو نصب کرند و ه نتیجه ای نرسیدند.
------------------------------------------------
من نگفتم از پرودکت . گفتم یک سری پرودکت کد ها رو سیستمشون جواب نمیده. برای همین از ما پرودکت کد خواست.
حالا اگه از این نیست از چی پس؟؟
حالا اینکه بی نظم با با نظم تایپ میکنم رو نمیدونم.
همین که 2 تا عکس گذاشتم واسشون
بعد کامل اطلاعاتم رو بهشون دادم
سرعت اینترنت
پینگ
و ....
و اینکه دارم چندتا بازی دیگه رو به خوبی آنلاین بازی میکنم
اینکه با رنگ بندی خاص مینویسم دلیلش اینه که جلب توجه کنه
و همه نامه رو بخونند
البته از نظر شماست که جواب نمیدند.
من یک تاپیک زدم همون سایت ناتی داگ 8 نفر جواب دادند
اینم لینکش
درضمن برای گذاشتن تاپیک یا پاسخ دادن شما میتونید با اکانت پی اس ان خودتون وارد بشید
راستی شما اگه شماره ای از ناتی داگ دارید به من بدید من با اسکایپ باهشون تماس میگیرم.
در باره این the حرف زیاده
استید زبانش هم این نکته رو نمیدونم.
دلیل نیست چون شما تافیل یا IELTS داره باید بلد باشی
بنابراین اینم یک سند محکمه پسند
حتی گوگل هم به the اهمیت نمیده.
حالا مهم نیست که چی رو چجوری مینویسن! یا مثلآ مدرکتون چی هستش!
آقا جان کار از دستتون بر میاد انجام بدین!شما هم یه لطفی بکن یه یوزر بساز اونجا ازشون پرس و جو کن!
ببینیم جواب شمارو میدن یا نه؟! اگر جواب شما رو دادن که خدا خیرت بده! دمت هم گرم ! :d
اگر هم ندادن ! که باز هم خدا خیرت بده که باز یه حرکتی کردی!
با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه ها! این دوستمون لطفی کردن و سوالی پرسیدن! تا الان حرکت ایشون از نظر خیلی ها بزرگ بوده!
حالا شما بیا بگو مشگل املایی داره! برای کسی مهم نیست! الان مهم حرفی هستش که از طرفه همه زده شده!
خدا خیرت بده! من هم میدونم حرف شما درست هستش! اما الان موضوع چیز دیگس!
فکر نکنم شما هدفت از گفتن این موضوع بیشتر از راهنمایی بوده باشه! که خوب انجام هم دادی! بیشتر از این میشی شور! میشی کاسه داغ تر از آش!
به هر حال ممنون.
در مورد پروداکت کد هم! من 3 تا دیسک دارم! هر 3 تا رو که امتحان میکنم! وارد نمیشن!! با توجه به این موضوع که تا حالا یکی از دیسک هارو حتی توی دستگاه هم نزاشتم!!
واقعآ به این موضوع مربوط میشه؟!؟!؟ منظورم پروداکت کد هستش؟؟
تا اونجایی من حدس میزنم از همین
چیز دیگه ای نمتونه باشه
اگه جواب ندن زنگ میشه زد... :d اینا رو نباید ول کرد... من چندروز دیگه میشینم پاش که در بیارم ایراد رو .... اگه نتونستم، email میدم، اگه جواب ندن ... زنگ میزنم ...
ولی امیدوارم پیگیری علی جان جواب بده
شما شمارشون رو بده 3سوت با اسکایپ بگیرمشون
من هر چند روز یکبار با دوستم در کانادا صحبت میکنم. به رحتی میشه ناتی داگ هم بگیرم
ولی کو شماره
در راستای حرف های تورج، پیش از اسم کشور ها به هیچ وجه از The استفاده نمیکنیم. مثلاً Im from the iran یا United States of the America. قبل از اسم جمع مشکلی نداره مثل The United Arab Emirates
Islamic republic of the iran اشتباهه چشمی هست.
ببخشید برای off-topic ما هم مثل شماها در انتظار رفع مشکل هستیم :d
پاسخ رو دادم در بالا
بله حرف شما هم درسته the قبل اسم درسته.
اما وست اسم هم میاد
یک نفر بیچاره نوشته بود
متاسفانه ND، توجه مناسب به این موضوع نمی دهد، من معتاد به خرید هر بازی های دیگرND اگر ، این مشکل همچنان ادامه داشته باشد...
خریدار vanquish ترجیحا ریجن 2
خریدار Heavy Rainترجیحا ریجن 2
فروشنده Metal Gear Solid 4 در حد آک فقط 27تومن
PM بدید
آخرین ویرایش: