Uncharted 2: Among Thieves

دوست عزیز من ALIKH70 هستم
اِ ... ALIKH70 شما هستی! بابت پیگیریت تو فروم ناتی داگ ممنون. والله منم تو تاپیک error downloaing config file نوشتم نمی تونم وصل شم به مولتی پلیر:

Code:
http://up.iranblog.com/images/zvd1a2yfhswc0lez1xd.png

اون 7 مورد رو هم انجام دادم بازم نشد.ولی مثل اینکه کسی از ناتی داگ اهمیتی نمیده.نمیدونم بدون مولتی پلیر Uncharted 2 چجوری به زندگی ادامه بدم:((

راستی اگر ان شالله التعالی(:d) مولتی پلیر درست شد(یعنی میشه:() پایه هستی با هم deathmatch بزنیم؟

این دوستمون کیه تو NaughtyDog با این کاربری Alikh70؟

اسم مملکتت رو درست بنویس ... The نداره که .... !!! حالا غلط مینویسی متنتو چون زبان اصلیت نیست ولی دیگه کشور رو ؟

آقا شما الان میدونی مسئله اصلی چی هستش؟؟!!

خوب شما که زبانت بهتره میرفتی یه پست میدادی ناتی داگ! اگر هم قصدت خیر بود و هدفت رفع و راهنمایی بوده خوب پیغام خصوصی برای همینه دیگه!!

گیر هایی میدین ها! :d :d

دفعه آخی باشه به رفیق من میگین بالا چشت ابرو هستا! :)) :)) :)) :d :d

علی جان این از خدا بیخبر های کافر! :d هنوز راه ـی نگفتن؟

دوست عزیز من ALIKH70 هستم

منظورتون چی؟
ایران یک اسم هست و میشه the براش آورد . اما اینکه نمیاورند دلیل بر این نیست که غلط باشه.
من این موضوع رو از استادمون شنیدم.
فرقی نداره the باشه یا نباشه.

اگر هم غلط املایی داره به بزرگی خودتون ببخشید. با اینکه اون متن 3 صبح نوشته شده!

Islamic Republic of Iran
درسته ....

مثل :
United States of America !
State of Israel
People's Republic of China

هیچ کدوم ... THE ندارن ... درزمانی که پیشوندش رو مینویسی !

نه تنها اینو گفتم چون ظاهر خوبی نداره انوری ها ببین که اسم کشور خودتون رو اشتباه مینویسید...

-----------------

برای اینکه ایراد رو بفهمید میتونید یک برنامه Wireshark که Packet Capturing هست رو نصب کنید ... و از طریق یک سیستم به این شکل :

Internet > Computer (With Wireshark) > PS3

ببینید چه Packet های رد و بدل میشه ...
البته اگه اطلاعات رد و بدل شدن به صورت کد گذاری شده باشه که نمیتونید جز خود مسولین NG که فکر کنم یک شیطونی کردن
با توجه به اینکه این تاپیک رو دنبال کردم دیدم حتی یک سری از شهرستان هم این ایراد رو دارن !

یک Petition راه بندازید که بگید ایران رو از لیستش در صورت Block کردن باز کنه ...
چون اینکه کل ایران یهو اینطوری بشه عادی نیست ...

Islamic Republic of Iran
درسته ....

مثل :
State of Israel

نه تنها اینو گفتم چون ظاهر خوبی نداره انوری ها ببین که اسم کشور خودتون رو اشتباه مینویسید...

-----------------

برای اینکه ایراد رو بفهمید میتونید یک برنامه Wireshark که Packet Capturing هست رو نصب کنید ... و از طریق یک سیستم به این شکل :

البته اگه اطلاعات رد و بدل شدن به صورت کد گذاری شده باشه که نمیتونید جز خود مسولین NG که فکر کنم یک شیطونی کردن
با توجه به اینکه این تاپیک رو دنبال کردم دیدم حتی یک سری از شهرستان هم این ایراد رو دارن !

یک Petition راه بندازید که بگید ایران رو از لیستش در صورت Block کردن باز کنه ...
برادر شما لطف کن اگه میشه لینک اون برنامه مورد نظرت رو بده!

در مورد دوم من گفتم که! با V P N هم امتحان کردم جواب نمیده!

http://www.wireshark.org/download.html

در مورد دوم ... از کدوم سایت سرویس میگیرید که پورت های لاگین کردن به PSN رو باز کرده باشه ؟ Iranian یا ... ؟ (اسمش رو کامل ننویس ... فقط اینطور که گفتم بنویس)

در این رابطه ... کلا دلیل نمیشه که از چی پی ان هم استفاده کردید اجازه بده ... چون اکثر جاهای مهم در صورتی که بخوان یک کشور رو ببندن از P*r*o*x*y Detection استفاده میکنن ... که آسون هست ( جدیدا روی سرور های که Gateway) های بانکی هستن و برای خرید استفاده میشن

خواستی بگو یک سایت نمونه بدم که برای دوست یابی هست، ولی از این سیستم استفاده کردن ( با اینکه عضویتش مجانی هم هست)

پ.ن : کار با این برنامه دومیه راحت تر هست :
http://www.ethereal.com

دوستان عزیز کاملا شفاف و برای بار هزارم میگم: که مشکل از ایرانی بودن ما نیست....!

من خودم از اینترنت ماهواره ای استفاده میکنم.
پس لااقل من نباید مشکل داشته باشم در صورتی که کلی از خارجی ها این مشکل رو دارند از همه کشور ها... ( با مدرک)

Captain Mitchell شمایی که در سایت ناتی داگ نوشتی، میبینی که همه اونا ایرانی نیسیند.
من هم چندین دوست دارم که این مشکل رو دارند بله خیلی هاشون ایرانی هستند،
ولی خیلی ها هم نیستند
یکی از دوستانم که از طریق همین سایت ناتی داگ آشنا شدیم اهل برزیل هست
اگه خواستید PSN ID اون رو میدم شما برید از خودش بپرسید

تا اونجایی که من فهمیدم : مثل اینکه ناتی داگ یه گندی زده بعد خود به خود پردکت کد ها product code بن شدند.

برای همین هم جواب همه رو نمیدند مگر اینکه بهشون نامه بزنی
من هم به همه مدیران سایت وو .. ... خیلی جاهای دیگه .. حتی به مدیریت پی اس ان اروپا ایمیل و نامه زدم در فروم پلی استیشن هم نوشتم، سوال هم کردم اما هیچ کس جز یک نفر جواب درستی نداد
اون یک نفر هم مدیر بخش رسیدگی به مشکلات ناتی داگ بود.

اِ ... ALIKH70 شما هستی! بابت پیگیریت تو فروم ناتی داگ ممنون. والله منم تو تاپیک error downloaing config file نوشتم نمی تونم وصل شم به مولتی پلیر:

Code:
http://up.iranblog.com/images/zvd1a2yfhswc0lez1xd.png
اون 7 مورد رو هم انجام دادم بازم نشد.ولی مثل اینکه کسی از ناتی داگ اهمیتی نمیده.نمیدونم بدون مولتی پلیر Uncharted 2 چجوری به زندگی ادامه بدم:((

راستی اگر ان شالله التعالی(:d) مولتی پلیر درست شد(یعنی میشه:() پایه هستی با هم deathmatch بزنیم؟

بله من هستم.
خواهش میکنم
پیگیری در فروم که اصلا اهمیت نداره در بالا گفتم من نامه نگاری کردم بیشتر تا به همین نتایج رسیدم.
ما در خدمتیم فعلا تا دس مچ درست بشه میتونیم MW2 - Fifa11 بزنیم

آقا شما الان میدونی مسئله اصلی چی هستش؟؟!!

خوب شما که زبانت بهتره میرفتی یه پست میدادی ناتی داگ! اگر هم قصدت خیر بود و هدفت رفع و راهنمایی بوده خوب پیغام خصوصی برای همینه دیگه!!

گیر هایی میدین ها! :d :d

دفعه آخی باشه به رفیق من میگین بالا چشت ابرو هستا! :)) :)) :)) :d :d

علی جان این از خدا بیخبر های کافر! :d هنوز راه ـی نگفتن؟

دم شما گرم
منتظریم
من پیام دادم اما هنوز آنلاین نشده مدیر ناتی داگ

Islamic Republic of Iran
درسته ....

مثل :
State of Israel

-----------------

اولا که دوست عزیز ما خودمون رو اونوری معرفی کردیم
گفتیم انگلیسی هستیم
دوما که شما مثل اینکه قضیه عربها رو نشنیدی که خودشون دستور زبانشون رو بلد نیستند
ما پارس ها هم بلد نیستیم پارسی رو
مطمعنا انگلیش ها هم دستور زبانشون رو بلد نیستند که میگن THe اشتباه!

درضمن میخواهید من به شما سند نشون بدم که the مشکلی نداره؟
===================
در مورد روشتون نمیتونم حرفی بزنم چون در جریان این ترفند ها نیستم
کار از جای دیگه خرابه...

ما هم گفتیم خارجی ها که بن نشدند .
من هم ماهواره ای دارم پس نباید مشکلی داشته باش
ایشون هم که با چیز پی ان تست کردند

آقای عزیز چرا هر چی میشه میگید ایران بلاک شده! من هزار تا خارجی نشونتون میدم که همین مشکلو دارن. مشکل از جای دیگست!!!!

دم شما هم گرم دادش . حرف حساب زدید
امروز یارو میگفت نزدیک 4شنبه سوری پینگ ها رو آوردند پایین. از خنده داشتم میترکیدم:d
آوردند پایین!!! ( میخواست بگه بردن بالا)

مشکل خود ناتی داگ

یک سری از پرودکت کد ها رو الکی بن کرده.....
علتش رو نفهمیدیم

عجب جوابی شد ها

فروشنده Metal Gear Solid 4 در حد آک فقط 27تومن
PM بدید

آخرین ویرایش:
آقای عزیز چرا هر چی میشه میگید ایران بلاک شده! من هزار تا خارجی نشونتون میدم که همین مشکلو دارن. مشکل از جای دیگست!!!!

در هر حال ... منم نگفتم 100$ ... باید Troubleshooting بشه ... تا پیدا بشه ...
من حدسی که میزنم این میتونه باشه ...

دوستان عزیز کاملا شفاف و برای بار هزارم میگم: که مشکل از ایرانی بودن ما نیست....!

من خودم از اینترنت ماهواره ای استفاده میکنم.
پس لااقل من نباید مشکل داشته باشم در صورتی که کلی از خارجی ها این مشکل رو دارند از همه کشور ها... ( با مدرک)

Captain Mitchellشمایی که در سایت ناتی داگ نوشتی، میبینی که همه اونا ایرانی نیسیند.
من هم چندین دوست دارم که این مشکل رو دارند بله خیلی هاشون ایرانی هستند،
ولی خیلی ها هم نیستند
یکی از دوستانم که از طریق همین سایت ناتی داگ آشنا شدیم اهل برزیل هست
اگه خواستید PSN ID اون رو میدم شما برید از خودش بپرسید

تا اونجایی که من فهمیدم : مثل اینکه ناتی داگ یه گندی زده بعد خود به خود پردکت کد ها product code بن شدند.

برای همین هم جواب همه رو نمیدند مگر اینکه بهشون نامه بزنی
من هم به همه مدیران سایت وو .. ... خیلی جاهای دیگه .. حتی به مدیریت پی اس ان اروپا ایمیل و نامه زدم در فروم پلی استیشن هم نوشتم، سوال هم کردم اما هیچ کس جز یک نفر جواب درستی نداد
اون یک نفر هم مدیر بخش رسیدگی به مشکلات ناتی داگ بود.

بله من هستم.
خواهش میکنم
پیگیری در فروم که اصلا اهمیت نداره در بالا گفتم من نامه نگاری کردم بیشتر تا به همین نتایج رسیدم.
ما در خدمتیم فعلا تا دس مچ درست بشه میتونیم MW2 - Fifa11 بزنی

در هر حال من فکر نکنم از Product کد باشه ...

خارجی هایی که این ایراد رو دارن، با یک پاک کردم آپدیت درست میشه یا موقت هست ایرادشون ولی اینکه دو هفته یکبند باشه خیر ...

ناراحت نشید ها علی جان،...
ولی دلیل اینکه اونها جواب نمیدن چندتا چیز هست : (ناراحت نشید علی جان)

یا اینکه خیلی اشتباه مینویسید که مسوول پشتیبانی حوصله نمیکنه جواب شما رو بده
یا اینکه از بس بی نظم توضیح دادید که حوصله نمیکنه طرف (انصافا خیلی بی نظم تایپ میکنید) مثلا فونت بزرگ نوشتن و ... (به جان شما بنده هم سر درد گرفتم ! )

یا اینکه یک گندی زده شده که جواب نمیدن یا اطلاع ندارن ...

P.S : من تاحالا چندین بار با PSN امریکا تماس گرفته بودم برای مشکلی کاملا جواب بنده رو دادن همینطور ۱ بار برای اروپا بود...

اولا که دوست عزیز ما خودمون رو اونوری معرفی کردیم
گفتیم انگلیسی هستیم
دوما که شما مثل اینکه قضیه عربها رو نشنیدی که خودشون دستور زبانشون رو بلد نیستند
ما پارس ها هم بلد نیستیم پارسی رو
مطمعنا انگلیش ها هم دستور زبانشون رو بلد نیستند که میگن THe اشتباه!

درضمن میخواهید من به شما سند نشون بدم که the مشکلی نداره؟
بنده مدرک زبانم رو اسکن کنم و براتون بفرستم، راضی میشید که دارید اشتباه میکنید ؟ همین الان رو desktop بنده هست !

Islamic Republic of Iran درسته !!!!!!!
Islamic Republic of the IRAN اشتباه ... شما ۱ جا برام پیدا کن که همچین طوری نوشته باشن بنده مدرک زبانم رو دور ساندویچ میپیچم خدمت شما میفرستم :) همینطور روز ۱۳ فروردین امتحان IELTS Academic دارم رو جاش باهم میریم درکه یا دربند ... ۱۳ بدر :d

ولی تو جمله مثل In the Iran بله درسته .... یا The Iran ... ولی زمانی که مثلا مثل ون مثال هایی که زدم حتی مثل امریکا و ... درست نیست

عزیز من تو سایت Naughty Dog عضو نیستم که چیزی نوشته باشم... اونجا هم شما لینک زده بودید یا تو گوگل پیدا کردم ...

آخرین ویرایش:
در هر حال ... منم نگفتم 100$ ... باید Troubleshooting بشه ... تا پیدا بشه ...
من حدسی که میزنم این میتونه باشه ...

در هر حال من فکر نکنم از Product کد باشه ...

خارجی هایی که این ایراد رو دارن، با یک پاک کردم آپدیت درست میشه یا موقت هست ایرادشون ولی اینکه دو هفته یکبند باشه خیر ...

ناراحت نشید ها علی جان،...
ولی دلیل اینکه اونها جواب نمیدن چندتا چیز هست : (ناراحت نشید علی جان)

یا اینکه خیلی اشتباه مینویسید که مسوول پشتیبانی حوصله نمیکنه جواب شما رو بده
یا اینکه از بس بی نظم توضیح دادید که حوصله نمیکنه طرف (انصافا خیلی بی نظم تایپ میکنید) مثلا فونت بزرگ نوشتن و ... (به جان شما بنده هم سر درد گرفتم ! )

یا اینکه یک گندی زده شده که جواب نمیدن یا اطلاع ندارن ...

P.S : من تاحالا چندین بار با PSN امریکا تماس گرفته بودم برای مشکلی کاملا جواب بنده رو دادن همینطور ۱ بار برای اروپا بود...

بنده مدرک زبانم رو اسکن کنم و براتون بفرستم، راضی میشید که دارید اشتباه میکنید ؟ همین الان رو desktop بنده هست !

Islamic Republic of Iran درسته !!!!!!!
Islamic Republic of the IRAN اشتباه ... شما ۱ جا برام پیدا کن که همچین طوری نوشته باشن بنده مدرک زبانم رو دور ساندویچ میپیچم خدمت شما میفرستم :) همینطور روز ۱۳ فروردین امتحان IELTS Academic دارم رو جاش باهم میریم درکه یا دربند ... ۱۳ بدر :d

ولی تو جمله مثل In the Iran بله درسته .... یا The Iran ... ولی زمانی که مثلا مثل ون مثال هایی که زدم حتی مثل امریکا و ... درست نیست

عزیز من تو سایت Naughty Dog عضو نیستم که چیزی نوشته باشم... اونجا هم شما لینک زده بودید یا تو گوگل پیدا کردم ...
حالا مهم نیست که چی رو چجوری مینویسن! یا مثلآ مدرکتون چی هستش!

آقا جان کار از دستتون بر میاد انجام بدین!شما هم یه لطفی بکن یه یوزر بساز اونجا ازشون پرس و جو کن!

ببینیم جواب شمارو میدن یا نه؟! اگر جواب شما رو دادن که خدا خیرت بده! دمت هم گرم ! :d

اگر هم ندادن ! که باز هم خدا خیرت بده که باز یه حرکتی کردی!

با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه ها! این دوستمون لطفی کردن و سوالی پرسیدن! تا الان حرکت ایشون از نظر خیلی ها بزرگ بوده!

حالا شما بیا بگو مشگل املایی داره! برای کسی مهم نیست! الان مهم حرفی هستش که از طرفه همه زده شده!

خدا خیرت بده! من هم میدونم حرف شما درست هستش! اما الان موضوع چیز دیگس!

فکر نکنم شما هدفت از گفتن این موضوع بیشتر از راهنمایی بوده باشه! که خوب انجام هم دادی! بیشتر از این میشی شور! میشی کاسه داغ تر از آش!

به هر حال ممنون.

در مورد پروداکت کد هم! من 3 تا دیسک دارم! هر 3 تا رو که امتحان میکنم! وارد نمیشن!! با توجه به این موضوع که تا حالا یکی از دیسک هارو حتی توی دستگاه هم نزاشتم!!

واقعآ به این موضوع مربوط میشه؟!؟!؟ منظورم پروداکت کد هستش؟؟

اگر هم ندادن ! که باز هم خدا خیرت بده که باز یه حرکتی کردی!
اگه جواب ندن زنگ میشه زد... :d اینا رو نباید ول کرد... من چندروز دیگه میشینم پاش که در بیارم ایراد رو .... اگه نتونستم، email میدم، اگه جواب ندن ... زنگ میزنم ...

ولی امیدوارم پیگیری علی جان جواب بده

اگه جواب ندن زنگ میشه زد... :d اینا رو نباید ول کرد... من چندروز دیگه میشینم پاش که در بیارم ایراد رو .... اگه نتونستم، email میدم، اگه جواب ندن ... زنگ میزنم ...

ولی امیدوارم پیگیری علی جان جواب بده
چند تا دست صداش بیشتره!

در راستای حرف های تورج، پیش از اسم کشور ها به هیچ وجه از The استفاده نمیکنیم. مثلاً Im from the iran یا United States of the America. قبل از اسم جمع مشکلی نداره مثل The United Arab Emirates
Islamic republic of the iran اشتباهه چشمی هست.

ببخشید برای off-topic ما هم مثل شماها در انتظار رفع مشکل هستیم :d

من هم با شما موافقم.این مشکل تنها واسه ایران نیست چون 3 نفر از دوستام این مشکل رو دارن.یکی از کانادا و دو تای دیگه از انگلیس.به نظر من ND هیچ وقت نمیاد کشور خاصی رو BLOCK کنه چون با اینکار به اعتبار خودش ضربه میزنه.من UN2 بازی نمیکنم چون به علت UPDATEها و ارورهای عجیب از خیرش گذشتم ولی امیدوارم هر چه زودتر مشکل دوستانی که UN بازی میکنن حل بشه.

اقا من از دوستام كه تو فرانسه و كانادا هستن پرسيدم براي اونها مشكل نداره و به راحتي بازي ميكنن ولي تو همان كانادا يك نفر هست نميتونه بازي كنه شما كر ميكنيد مشكل از كجا باشه:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or