hitman_ravani
کاربر سایت
وحید پس فکر کنم الان تو یک هفته رو خیلی بد گزروندی!!! بد ترین روز های زندگیته آره؟اقايون ما كه اين ابديت پاك كرديم و دانلود كرديم ولي باز هم خراب است ديگه اعصاب ندارم كي ميخواد درست بشه شما را نميدونم ولي من يه شب اين بازي انلاين نزنم فردا روز خوبي براي من نيست
اره اين روز ها حوصله بازي هم ندارم.بعد گفتم حالا شايد دوباره دانلود كنم درست شد كه نشد اقا هر وقت درست شد يك نفر خبر بده با تشكروحید پس فکر کنم الان تو یک هفته رو خیلی بد گزروندی!!! بد ترین روز های زندگیته آره؟
حالا هر کسی میاد فوری میگه : من همه کار هارو انجام دادم نشد!
بابا اگرقدرت درک داشته بشین میبینین که ما خودمون گفتیم این کارو انجام ندین فقط وقتتون رو حروم میکنین!
حالا باز بیاین بگین ما هم همه این کار هارو انجام دادیم نشد! نوابق!
وحید پس فکر کنم الان تو یک هفته رو خیلی بد گزروندی!!! بد ترین روز های زندگیته آره؟
حالا هر کسی میاد فوری میگه : من همه کار هارو انجام دادم نشد!
بابا اگرقدرت درک داشته بشین میبینین که ما خودمون گفتیم این کارو انجام ندین فقط وقتتون رو حروم میکنین!
حالا باز بیاین بگین ما هم همه این کار هارو انجام دادیم نشد! نوابق!
اره اين روز ها حوصله بازي هم ندارم.بعد گفتم حالا شايد دوباره دانلود كنم درست شد كه نشد اقا هر وقت درست شد يك نفر خبر بده با تشكر
هدیه؟
چه هدیه ای؟؟ بیشتر بگو! خوب نقد حساب مبکرد بهتر بود!
هدیشون بخوره تو کمرشونآقا کد هدیشون برای ما که جواب داد
برای آقای hitman_ravani هم جواب داده
هدیه ها:
تم آنچارتد3
آواتار آنچارتد3
آقا کد هدیشون برای ما که جواب داد
برای آقای hitman_ravani هم جواب داده
هدیه ها:
تم آنچارتد3
آواتار آنچارتد3
هدیشون بخوره تو کمرشون
سرور کی درست می شه ؟!
رَنکم اومد پایین :wallbash:
آقا بهشون میگفتی : گداها! تم دینامیک میدادین!
آواتار هم طبلیغاتی نمیدادن! عجب آدم ـهای رندی هستن! (به این میگن شمردن دندونهای اسب پیش کشی!)
جی بگو کی درست میشه سرورها!
ببینم براشون زمان تایین کن! بگو در غیر اینصورت خودتون میدونین! :d :d
الان کلی ترسیدن!
آقا جدی بگو تا کی طول میکشه؟
حتما الان بنده به عنوان یک گیمر حرفه ای میرم یغه مدیر ناتی داگ رو میگیرم. یه فیلیپینی میزنم بعدا بهش میگم باید تا فردا 7 صبح درست بشه.
من براشون نامه دادم و پرسیدم. منتظر جوابشون هستم//
متاسفانه در برخی سایتهای دیگه مشاهده میشه افردادی نوشتند که پی اس ان فیـــــــلترشده . اما اینا یک مشت حرف کذب و بی ربط
من بازی رو ندارم، اگه داشتم میتونستم ایرادش رو پیدا کنم...چون اگه Packet ها رو نگاه کرد معلوم میشه ...
همینطور که مشکل اون Sign Out شدن رو گزارش دادم به داتک :d ... و درست کرد ۱ روز و نیم بعد ...
حالا هر زمان بخرم بازی رو ... یک سر میزنم ... :d