Uncharted 2: Among Thieves

.... در مورد صداگذاری نظر من این بود که صداگذاری بازی غیر واقعیه مثلا صداگذاری COD4 رو اگر به یاد داشته باشید اصلا صداگذاری واقعی سلاح ها توش به کار نرفته بود(نه این که بازی از لحاظ صداگذاری بد باشه)....
خيلي جالبه تمام صحبت هاتون!!! هر حرفي ميزنيد دقيقا بر عكسه!!چند سال پيش من يه ويدئو ديده بودم در مورد صدا گذاري اسلحه هاي COD4 كه در اون يه نظامي رو اورده بودن و با سلاح هاي مختلف تير اندازي ميكرد و با استفاده از اون صداها صداي اسلحه ها رو درست كرده بودند....!.....اگر Credits بازي رو هم مشاهده كرده باشيد آخرش كلي تشكر از شاخه هاي ارتش ميكنه و اون جا ميتونيد اسم اون عواملي كه شركت كرده اند رو ببينيد.....

دوستان ببخشيد كه زياد به اين تاپيك مربوط نبود ولي براي توجيه كردن يه سري افراد اين مطلب رو گفتم...من به طور فجيع فن بوي COD4 هستم:biggrin1: خواهشا در اين يك مورد ديگه بحث الكي نكنيد!

uncharted 2 demo

سلام به همگی یکی کمک کنه بگه این دمو قابل بازی Uncharted 2 کجاست که ما دانلود کنیم:(
من که همه ی استور ها زیرو رو کردم چیزی نبود یکی کمک کنه کف کردیم:((ممنون از همه..

سلام به همگی یکی کمک کنه بگه این دمو قابل بازی Uncharted 2 کجاست که ما دانلود کنیم:(
من که همه ی استور ها زیرو رو کردم چیزی نبود یکی کمک کنه کف کردیم:((ممنون از همه..
خسته نباشی دوست عزیز:biggrin1: اگه تو Store گذاشته بودن که الان ما این جا توی سایت نبودیم.

آرش بخونه:biggrin1:

اگه تو Store بود که آرش عاشق نمیشد:biggrin1: میشد؟:biggrin1:

دوستان گفتم شاید جالب باشه

یه عکسه مقایسه uncharted 1 و 2 هست

کمی حجمش زیاده

http://ps3developpement.free.fr/IMG/Uncharted1vs2.jpg
مرسی میلاد:biggrin1: اینا رو قبلا یادم یک جای دیگه هم دیده بودم. ولی واقعا به U1 هم نگاه میکنی بازهم لذت میبری و وقتی به شماره 2 نگاه میکنی در بهت و حیرت فرو میری. بی صبرانه منتظر ریلیز بازی هستم.

میلاد عالی بود . دستت مرسی .

============================

what ؟
چی رو دارن میفروشن ؟ بابا بازی قراره 15 روز دیگه رلیز شه ! یعنی اینم به سرنوشت KZ دچار میشه :d

معلوم نیست چه کلکی سوار کردن!!. همین الان NGS II هم تو دوبی نیست چه برسه به این.
خدا کنه زودتر بیاد :love:.
-------------
منوی اولش هیچ تغیری نرکده و همون حالته. اهنگش هم برای U: DF ـه که !!!.

اخطار:
کلا SPOILER، نیگاه نکنید. همون فریم اولش رو اگر ببنید کلا اعصابتون بهم میریزه
128fs318181.gif
.

آخرین ویرایش:
سر تعظیم فرود می آوریم در برابر یکی دیگر از انحصارات سونی

آنچنان این ترایلر آخریش قشنگ بود که به ملکوت الله پیوستیم !

( ها لفظ قلم نوشتم چون خواستم بگم خیلی متفاوته !!!!!!!!!!! :eek: )

با سلام
اقا قضیه این دمو که از uncharted 2 تو یوتوب گذاشتند چیه؟
ترخدا اگه کسی میدونه یه توضیح بده من قاتی کردم مگه بازی اومده؟
اونجا کجاست که دارن بازی میکنن اون کیه داره بازی میکنه (خوش به حالش)
اقا تو تهران کجا بازی رو اورده وای خدا یعنی بازی واقعا اومده؟؟؟؟؟
من سکته کردم
باورم نمیشه که اون uncharted 2 هست وای.......................
اگه میشه جواب بدین
دمتون گررررررررررم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or