Uncharted 2: Among Thieves

خیلی از عزیزان دوست ندارن تو مسابقه ی " زودتر منو تموم کن ، روی همه رو کم کن " شرکت کنن عزیز ! LOL
هرکی بخواد لذت ببره نمیره از صبح تا بعد از ظهر بشینه پاش تا تموم بشه !
گیم پلی بازی 12 تا 15 ساعت اعلام شده .

من که خودم به شخصه اعتقاد دارم بازی شماره یک اصلا کوتاه نبود. چون من واقعا هر جوری فکر می کنم نمی تونم اون همه بشینم بازی کنم که تموم شه:biggrin1: ولی سر 2 خیلی مشتاقم و دوست دارم زودتر بازی برسه دستم و روزی 2-3 ساعت بازی کنم

از نشانه های پرو گیمینگ در ایران خوردن بازی در حداقل زمان ممکنه!!!!!!!!!:laughing:
خودشون هم نمیفهمن چی بود بازی..اول شخص بود..دوم شخص بود سوم شخص بود:دی
اصلا من موندم تو یه روز بازی تموم میکنن چیزی هم میفهمن؟...مثل اینکه تو یه روز یه کتاب رو تموم کنی..:دی

آخرین ویرایش:
از نشانه های پرو گیمینگ در ایران خوردن بازی در حداقل زمان ممکنه!!!!!!!!!:laughing:
خودشون هم نمیفهمن چی بود بازی..اول شخص بود..دوم شخص بود سوم شخص بود:دی
اصلا من موندم تو یه روز بازی تموم میکنن چیزی هم میفهمن؟...مثل اینکه تو یه روز یه کتاب رو تموم کنی..:دی
با حرفات موافقم ولی در قسمت کتاب نه:biggrin1: من واقعا وقتی هری پاترها میومد می خوندم نمی تونستم کتاب رو زمین بزارم. تا تهش رو می خوندم و معمولا 1-2 روز طول میکشید:biggrin1:

پ.ن: ببخشید ربطی به تاپیک نداشت:biggrin1:

من خودم هميشه اينجوری بازی ميکنم:

بار آول بازيو چه RPG باشه چه شوتر يه روزه تموم ميکنم بدون توجه به داستان...

بار دوووم رو درجه سخت بازيو تموم ميکنم و فقط کات سينا رو نگاه ميکنم ميگم به چه گرّفيکی

بار سوم با دقت بازی ميکنم به داستان تجه ميکنم

با چهارم هم مثل بختک ميفتم رو اچيومنتا يا تروفيا

راستی DC ميده 70 تومن کسی بخواد ميتونه 3 ماه صبر من از دوبی براش 30 هزار تومن ميآرم:biggrin1:​

1.رنگ بندی بازی مردس و اصلا از رنگ های تند استفاده نشده و همچنین از لحاظ گرافیکی چیز خاصی در گرافیک دیده نمیشه به جز یک گرافیک معمولی
تنها موردی که فعلآ بدون بازی کردن میشه در موردش نظر داد (البته توی همین بازیسنتر هم دوستان بازی کردن و نظرشون رو دادن) همین گرافیک هست. اونم که طبق چیزی که همه دیدن فوق العاده بوده ! قبل از امتیاز دهی به بازی هم همه از گرافیکش تعریف میکردن چه برسه به الآن که همه سایتها (حتی اونایی که امتیاز کم دادن) به گرافیکش 9 و 10 دادن !
سازنده ها هم یه سر به بازیسنتر بزنن احتمالآ خودکشی میکنن ! توی اون تاپیک میگن رنگهای بازی زیادی شاده ! شما میگی مرده هست !!! گرافیک معمولی ... حتی همون E3 2009 که توی کنفرانس به صورت زنده داشت بازی میشد ملت کف و سوت زدن موقع دیدن گرافیک فوق العاده و draw distance کم نظیر (شایدم بی نظیر) و انیمیشنهای باورنکردنی ! چه برسه به الآن که بیشتر هم روی بازی کار شده و ...

1.رنگ بندی بازی مردس و اصلا از رنگ های تند استفاده نشده و همچنین از لحاظ گرافیکی چیز خاصی در گرافیک دیده نمیشه به جز یک گرافیک معمولی
مطمئنم شما تریلر های بازی رو دیدی ولی متوجه نمیشم چجوری متوجه نشدی رنگبندی بازی یکی از بهترین و متنوع ترین رنگ بندی ها رو داره .
دقیقا n تا سایت هم چون چیز خاصی تو گرافیک ندیدن همه بهش 10 از 10 دادن ! برادر من یه حرف بزن با عقل جور دربیاد . لازم نیست که بگم IGN در نقد گرافیک بازی گفته : با دیدن گرافیک بازی فکتون میچسبه به زمین :d حالا من نمیدونم دلیل شما برای اینکه میگید چیز خاصی تو گرافیک نمیبینین چیه ؟

دوستان به جای اینکه فقط از این بازی تعریف کنید یه ذره هم به اشکالاتش بپردازید، این بازی هم شده مثل Alan Wake اینقدر تعریفات بی جا شده که همه فکر می کنن با یک ابربازی طرفن و اینجوری هی انتظارات اونم بی خودی از بازی بالا میره(دقیقا مثل Alan Wake!)، حالا اشکالاتش از نظر من:

2.صداگذاری سلاح ها جالب نیست ولی صداگذاری انفجارها بسیار خوبه(مخصوصا انفجار نارنجک) و همچنین افکتهای انفجار هم خوب کار شدن، همچنین دوبله اون زن که در طول بازی همراهمونه هم خیلی بد انجام شده

حالا نقاط مثبت:
1.بدون شک گیم پلی بازی مهمترین بخش بازیه که بسیار باکیفیته و بالارفتن از دیوار و همچنین پناه گرفتن اونم با کیفیت بسیار بالا که نکات بسیار جالبی هستن(اولین باریه که در بازی های اکشن سوم شخص پر زد و خورد میشه از در و دیوار بالا رفت(منظورم بالارفتن مثل الطیر درAC هست))
2.بخش چندنفره بسیار جذاب و حرفه ای

با عرض معذرت,
اینگونه نقد ها "اپسیلونی" از ارزش بازی کم نخواهد کرد...
من موندم شما مگه نسخه اصلی رو بازی کردید که اینجوری نقدش میکنید؟؟ طوری هم حرف می زنید که انگار هر کی ندونه فکر میکنه حق باشماست!

خوشبختانه 10 ها سایت معتبر در زمینه نقد وجود داره که خیلی از طرفداران UNCHARTED به این گونه سایت ها مراجعه میکنند و نظرات شخصی بعضی از دوستان از جمله "شما" هیچ اعتباری برای طرفداران
نداشته ,نداره و نخواهد داشت!

داری میگی رنگ بندی مردس!! خب حداقل بازی هایی مثل killzone 2 - Gears of war 2 رو مثال میزدی باز میشد یه جوری قبول کرد!!

عکس های زیر هم خیلی مرده و بیروح بنظر میرسه... اینطور نیست؟! :)

بعد میگی گرافیک معمولی! عجب! پس این چندتا سایتی که از گرافیک تعریف کردن و امتیاز کامل دادن داستان تخیلی تعریف میکردن؟!

این هم از گفته های سایت های نقد کننده:
Gamesradar
So finally, Sony get its long-awaited killer-app. And what a beauty it is. Uncharted 2 not only sets benchmarks for visuals (the lighting effects alone are stunning), story and sheer fun, but it also sets a worryingly high target for all that follow it to match. Simply put, Uncharted 2 is a reason to own a PS3

IGN
Absolutely the best of the best these days. Your jaw will drop

:indianvideogamer
The best looking console game. Period

نه خب شما درست میگی. این بازی گرافیکش "معمولیه"و حتما این سایت ها هم توهم زدن!! lolz

از صداگذاری ایراد گرفتی! ببین IGN و Gamesradar راجب صدا چی گفتن:
IGN
Great weapon effects, fantastic voice acting and mostly brilliant
Gamesradar
Voice acting and scripting are of an award winning standard

جالبه هر ایرادی که گرفتی دقیقا برعکس بوده!! lolz

آخرین ویرایش:
دوستان به جای اینکه فقط از این بازی تعریف کنید یه ذره هم به اشکالاتش بپردازید، این بازی هم شده مثل Alan Wake اینقدر تعریفات بی جا شده که همه فکر می کنن با یک ابربازی طرفن و اینجوری هی انتظارات اونم بی خودی از بازی بالا میره(دقیقا مثل Alan Wake!)، حالا اشکالاتش از نظر من:

2.صداگذاری سلاح ها جالب نیست ولی صداگذاری انفجارها بسیار خوبه(مخصوصا انفجار نارنجک) و همچنین افکتهای انفجار هم خوب کار شدن، همچنین دوبله اون زن که در طول بازی همراهمونه هم خیلی بد انجام شده

حالا نقاط مثبت:
1.بدون شک گیم پلی بازی مهمترین بخش بازیه که بسیار باکیفیته و بالارفتن از دیوار و همچنین پناه گرفتن اونم با کیفیت بسیار بالا که نکات بسیار جالبی هستن(اولین باریه که در بازی های اکشن سوم شخص پر زد و خورد میشه از در و دیوار بالا رفت(منظورم بالارفتن مثل الطیر درAC هست))
2.بخش چندنفره بسیار جذاب و حرفه ای

باید یه اعلامیه بذاریم که دوستان قبل از ارسال پست در این فروم از دارو های روان گردان استفاده نکنن ... بخاطر اینکه دقیقا همه چیز رو برعکس گفتی 1 اخطار حقت بود خداییش !

واقعا هدف بعضی از دوستان از این کارا چیه؟؟
مگه ما مثلا میریم تو تاپیک Crysis از این ایرادات بی پایه و اساس بگیریم؟
به خدا بی انصافی هم حدی داره.
خیلی خودم رو کنترل کردم جور دیگه ای جواب ندادم

دوستان خودتون رو كنترل بكنيد.از كوزه در نريد.اين اقا هم انتقاد كرد مگه چيزي از بازي كم ميشه ؟!؟
تنها چيزي كه كم ميشه چند كيلوبايت فضاي سايت هست و تنها چيزي كه زياد ميشه حجم صفحه :biggrin1:
مدير ها چقدر مهربووون شدن !!!
اون موقع ها من از اين پست ها ميدادم شونصد تا اخطار ميگرفتم... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or