اگه به مهارت باشه من 30 ساعته تمومش میکنم!!!
با حرفات موافقم ولی در قسمت کتاب نه:biggrin1: من واقعا وقتی هری پاترها میومد می خوندم نمی تونستم کتاب رو زمین بزارم. تا تهش رو می خوندم و معمولا 1-2 روز طول میکشید:biggrin1:از نشانه های پرو گیمینگ در ایران خوردن بازی در حداقل زمان ممکنه!!!!!!!!!:laughing:
خودشون هم نمیفهمن چی بود بازی..اول شخص بود..دوم شخص بود سوم شخص بود
اصلا من موندم تو یه روز بازی تموم میکنن چیزی هم میفهمن؟...مثل اینکه تو یه روز یه کتاب رو تموم کنی..
اینجا مثلا قیمتش خوبه؟:biggrin1: خسته نباشی:biggrin1:
تنها موردی که فعلآ بدون بازی کردن میشه در موردش نظر داد (البته توی همین بازیسنتر هم دوستان بازی کردن و نظرشون رو دادن) همین گرافیک هست. اونم که طبق چیزی که همه دیدن فوق العاده بوده ! قبل از امتیاز دهی به بازی هم همه از گرافیکش تعریف میکردن چه برسه به الآن که همه سایتها (حتی اونایی که امتیاز کم دادن) به گرافیکش 9 و 10 دادن !1.رنگ بندی بازی مردس و اصلا از رنگ های تند استفاده نشده و همچنین از لحاظ گرافیکی چیز خاصی در گرافیک دیده نمیشه به جز یک گرافیک معمولی
مطمئنم شما تریلر های بازی رو دیدی ولی متوجه نمیشم چجوری متوجه نشدی رنگبندی بازی یکی از بهترین و متنوع ترین رنگ بندی ها رو داره .1.رنگ بندی بازی مردس و اصلا از رنگ های تند استفاده نشده و همچنین از لحاظ گرافیکی چیز خاصی در گرافیک دیده نمیشه به جز یک گرافیک معمولی
دوستان به جای اینکه فقط از این بازی تعریف کنید یه ذره هم به اشکالاتش بپردازید، این بازی هم شده مثل Alan Wake اینقدر تعریفات بی جا شده که همه فکر می کنن با یک ابربازی طرفن و اینجوری هی انتظارات اونم بی خودی از بازی بالا میره(دقیقا مثل Alan Wake!)، حالا اشکالاتش از نظر من:
1.رنگ بندی بازی مردس و اصلا از رنگ های تند استفاده نشده و همچنین از لحاظ گرافیکی چیز خاصی در گرافیک دیده نمیشه به جز یک گرافیک معمولی
2.صداگذاری سلاح ها جالب نیست ولی صداگذاری انفجارها بسیار خوبه(مخصوصا انفجار نارنجک) و همچنین افکتهای انفجار هم خوب کار شدن، همچنین دوبله اون زن که در طول بازی همراهمونه هم خیلی بد انجام شده
حالا نقاط مثبت:
1.بدون شک گیم پلی بازی مهمترین بخش بازیه که بسیار باکیفیته و بالارفتن از دیوار و همچنین پناه گرفتن اونم با کیفیت بسیار بالا که نکات بسیار جالبی هستن(اولین باریه که در بازی های اکشن سوم شخص پر زد و خورد میشه از در و دیوار بالا رفت(منظورم بالارفتن مثل الطیر درAC هست))
2.بخش چندنفره بسیار جذاب و حرفه ای
So finally, Sony get its long-awaited killer-app. And what a beauty it is. Uncharted 2 not only sets benchmarks for visuals (the lighting effects alone are stunning), story and sheer fun, but it also sets a worryingly high target for all that follow it to match. Simply put, Uncharted 2 is a reason to own a PS3
Absolutely the best of the best these days. Your jaw will drop
The best looking console game. Period
Great weapon effects, fantastic voice acting and mostly brilliant
Voice acting and scripting are of an award winning standard
دوستان به جای اینکه فقط از این بازی تعریف کنید یه ذره هم به اشکالاتش بپردازید، این بازی هم شده مثل Alan Wake اینقدر تعریفات بی جا شده که همه فکر می کنن با یک ابربازی طرفن و اینجوری هی انتظارات اونم بی خودی از بازی بالا میره(دقیقا مثل Alan Wake!)، حالا اشکالاتش از نظر من:
1.رنگ بندی بازی مردس و اصلا از رنگ های تند استفاده نشده و همچنین از لحاظ گرافیکی چیز خاصی در گرافیک دیده نمیشه به جز یک گرافیک معمولی
2.صداگذاری سلاح ها جالب نیست ولی صداگذاری انفجارها بسیار خوبه(مخصوصا انفجار نارنجک) و همچنین افکتهای انفجار هم خوب کار شدن، همچنین دوبله اون زن که در طول بازی همراهمونه هم خیلی بد انجام شده
حالا نقاط مثبت:
1.بدون شک گیم پلی بازی مهمترین بخش بازیه که بسیار باکیفیته و بالارفتن از دیوار و همچنین پناه گرفتن اونم با کیفیت بسیار بالا که نکات بسیار جالبی هستن(اولین باریه که در بازی های اکشن سوم شخص پر زد و خورد میشه از در و دیوار بالا رفت(منظورم بالارفتن مثل الطیر درAC هست))
2.بخش چندنفره بسیار جذاب و حرفه ای