Uncharted 2: Among Thieves

توجه نمیکنی من چی میگیم :دی
من نگفتم Public نیست... ولی در دسترس "همه" نیست! وقتی میشه گفت در دسترس همه هست که روی PSN قرار بگیره و بدون کد بشه دانلودش کرد.

اون IGN fileplant هم که تعداد محدودیش برای مشترکان مجانی بود و سریع تموم شد.
فهمیدم کیوان ولی خوب اینم Public دیگه :دی این که به شما اجازه میدن با یه ثبت نام همون موقع کد رو بگیری .
اونی که تو PSN قرار بگیره دیگه Beta نیست دموه من منظورم Public Beta که دیگه انتخابی از طرف سونی نیست .

فهمیدم کیوان ولی خوب اینم Public دیگه :دی این که به شما اجازه میدن با یه ثبت نام همون موقع کد رو بگیری .
اونی که تو PSN قرار بگیره دیگه Beta نیست دموه من منظورم Public Beta که دیگه انتخابی از طرف سونی نیست .
در هر صورت من این رو همه جا میگم. خدایان تورو نبخشه:biggrin1: ولی جدا از شوخی وقتی نت درست شد برو Video برامون Upload کن. فقط عین آدم بازی کنی که لذت ببریم:biggrin1:

در هر صورت من این رو همه جا میگم. خدایان تورو نبخشه:biggrin1: ولی جدا از شوخی وقتی نت درست شد برو Video برامون Upload کن. فقط عین آدم بازی کنی که لذت ببریم:biggrin1:
خدایان Gamer ها رو می بخشند :دی
باشه بابا فلا که PSN رو مورد رحمت قرار دادند :دی ولی حتما این کارو میکنم .
در ضمن یه Review بسیار عالی هم از Uncharted 2 Multiplayer Beta با ویدئو و عکس های اختصاصی در دست احداث ه :دی
Only For BaziCenter :دی

IGN به این بازی امتیاز 9.5 داد :cool:

اینم جزییاتش

mugtb4bxz1t6t3yixow.jpg

اون قسمتی که جلوی توضیحات گرافیک نوشته your jaw will drop
خیلی با حال ایول یعنی فکتون میوفته :wow:

آخرین ویرایش:
اگر تنوع اسلحه هم داشته باشه و مثل شماره قبلي كمبود سلاح نداشته باشه عالي ميشه:biggrin1: راستي اين Nathan ته خندس من اصلا قيافش رو ميبنم يا صداش رو ميشنوم خندم ميگيره:biggrin1:

آخرین ویرایش:
:(
همه ی کائنات دست در دست هم دادن که ما پشت کنکوری هارو نابود کنن:(
من خودم خیلی حیجان زده شدن:eek: فکر میکردم بازی خفنی باشه ولی نه در این حد:((
آرش:دی
حال میکنی دیگه...میگم یه توضیح بده واسه آنلاینش..چند در چند نفره؟!!مد هاش چیه؟ با 128 میشه بازی کردی؟!!:دی خون چی؟طبیعیه؟!!یا مثل نسخه اولش تو ذوق میزنه؟!!

آخرین ویرایش:
خدایان Gamer ها رو می بخشند :دی
باشه بابا فلا که PSN رو مورد رحمت قرار دادند :دی ولی حتما این کارو میکنم .
در ضمن یه Review بسیار عالی هم از Uncharted 2 Multiplayer Beta با ویدئو و عکس های اختصاصی در دست احداث ه :دی
Only For BaziCenter :دی
تو یه هفتست مارو اسکل کردی هی میگی Review میذارم!:biggrin1: فقط میذاری Only for premium members نباشه!!

اگر تنوع اسلحه هم داشته باشه و مثل شماره قبلي كمبود سلاح نداشته باشه عالي ميشه:biggrin1: راستي اين Nathan ته خندس من اصلا قيافش رو ميبنم يا صداش رو ميشنوم خندم ميگيره:biggrin1:
اتفاقا تنوع اسلحه تو نسخه 1 بود ولی تعدادشون کم بود. مثلا تو بازی Magnum یا Desert خیلی کم بودن. همش یا کلت معمولی بود یا AK47.
ولی اینطور که از تروفی ها پیداست یه چند تا سلاح جدید از جمله Rocket launcher به بازی اضافه شدن.
راستی آرش تو Multi بازی از دست Noob ها آرامش داریم یا نه؟ منظورم اینه RPG هم داره مولتیش؟

فقط وقتی دیدم درجه سنی بازی T هست. خورد تو ذوقم!

آخرین ویرایش:
اقا بلاخره بعد از دو شبانه رو موفق شدم با موفقیت (:دی) در IGN وارد بشیم که متاسفانه له علت نداشتن وی پی ان اروپا نمیتوانم Beta Key رو از Fileplanet دریافت کنم :دی. یه دستی رسونید.

3887907587_004c75170e.jpg

این نسخه بازی چه قشنگه :biggrin1: جالب اینجاست که فروشی نیست و فقط باید برنده بشید :biggrin1:
يادم مياد پدر بزرگنم خبر اينو بهم داده بود :biggrin1:
مال 800 سال پيشه !!!

----------------------------------------------------------------
نسخه ي street break بازي كي مياد ؟!؟ :confused:

واسه من تا حالا پیش نیومده بود1 بازی و بیشتر از 1 بار نهایت 2 بار تا آخر برم....ولی آنچارتد1 رو 6 بار تمومش کردمو بهترین و زیبا ترین بازی عمرم بود....حالا هم واسه آنچارتد2 لحظه شماری میکنم
راستی اواخر مهرماه منتشر میشه یاعقب افتاده ؟

واسه من تا حالا پیش نیومده بود1 بازی و بیشتر از 1 بار نهایت 2 بار تا آخر برم....ولی آنچارتد1 رو 6 بار تمومش کردمو بهترین و زیبا ترین بازی عمرم بود....حالا هم واسه آنچارتد2 لحظه شماری میکنم
راستی اواخر مهرماه منتشر میشه یاعقب افتاده ؟
نه بابا ...
فك كنم همون 20 ام الي 25ام مهر منشر بشه...(مطمئن نيستم !!! :biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or