Royan
کاربر سایت
مگه اومده ؟؟؟؟؟؟
نه هنوز نیومده. اینی که الان دوستان میگن نسخه مولتی پلیر بازیه که برای تست کردن هست.
مگه اومده ؟؟؟؟؟؟
خب امروز کد برای دانلود کردن مولتی پلیر برام امد زدم و دان کردمش خیلی باحاله
دوست عزیز از کجا باید کد بگیریم؟ و اینکه از کجا باید دانلود کنیم یه توضیح مختصر میدی؟
فکر کن من اطلاعاتم غلط باشه .
میشه معنی Public رو بهم بگی ؟ !
این دمو رو همه میتونن 15 این ماه Download کنن .
3 روز از اون روز میگذره یه عده عرضه داشن رفتند گرفتن ، شما هم باید میرفتید میگرفتید .امروز 3 روز از اون روز میگذره !
واقعا Public یعنی چــی ؟!!! :confused:
3 روز از اون روز میگذره یه عده عرضه داشن رفتند گرفتن ، شما هم باید میرفتید میگرفتید .
منظور از Public اینه که عموم میتونن برن ثبت نام کنند و بازی رو خیلی راحت Download کنند .
این سری نیاز به هیچ Email هم نبود بعد از ثبت نام کد میومد روی صفحه نمایش .
روشن شد ؟ !
اینم Public دیگه کیوان ، میرفتی تو سایت File Planet ثبت نام میکردی ، اگر یه ID PSN EU داشتی با یه PS3 میتونستی همون موقع بعد از اتمام ثبت نام کد رو بگیری .آرش جان شما تو اون پستت گفته بودی دمو عمومی و برای همه در دسترس خواهد که خوب همچین چیزی نیست.
این چیزی که الان داری میگی خیلی فرق داره با اون پست
منظور کیا هم همینه که برای همه نیست. فقط برای کسانی که کد دارند.
دموی این بازی که برای همه قابل استفاده هست روز 29 سپتامبر رو PSN قرار میگیره.
اینم Public دیگه کیوان ، میرفتی تو سایت File Planet ثبت نام میکردی ، اگر یه ID PSN EU داشتی با یه PS3 میتونستی همون موقع بعد از اتمام ثبت نام کد رو بگیری .
Closed با Public فرق می کنه ، Closed رو اونها تشخصی میدن کد رو واسه کی بفرستن ولی این Public میرفتی ثبت نام میکردی همون موقع کد رو بهت میداد .
اون PSN US هم فقط برای کساییه که بازی رو پیش خرید کردند .
منظور من همین بود واسه همین گفتم 15 سپتامبر .