Uncharted 2: Among Thieves

دوست عزیز از کجا باید کد بگیریم؟ و اینکه از کجا باید دانلود کنیم یه توضیح مختصر میدی؟

این کدها را خود سونی به فروشندگان بازی میده تا برای کسانی که بازی را پیش خرید کردن از طریق ایمیل برایشان بفرسته و دانلود کنند

بچه ها اين بازي اگه تا 3 مانند GOW3دامه بده بهنظرم
پيشرفت بالاتري را خواهد داشت
اما نميدونم اين بازي يعني Uncharted1 رو ميخوام گير بيارم
تا از داستان بازي باخبر بشم از كجا بايد گير بيارم

امروز 3 روز از اون روز میگذره !
واقعا Public یعنی چــی ؟!!! :confused:
3 روز از اون روز میگذره یه عده عرضه داشن رفتند گرفتن ، شما هم باید میرفتید میگرفتید .
منظور از Public اینه که عموم میتونن برن ثبت نام کنند و بازی رو خیلی راحت Download کنند .
این سری نیاز به هیچ Email هم نبود بعد از ثبت نام کد میومد روی صفحه نمایش .
روشن شد ؟ !

3 روز از اون روز میگذره یه عده عرضه داشن رفتند گرفتن ، شما هم باید میرفتید میگرفتید .
منظور از Public اینه که عموم میتونن برن ثبت نام کنند و بازی رو خیلی راحت Download کنند .
این سری نیاز به هیچ Email هم نبود بعد از ثبت نام کد میومد روی صفحه نمایش .
روشن شد ؟ !

نه هنوز !
میشه بیشتر توضیح بدی ؟

آرش جان شما تو اون پستت گفته بودی دمو عمومی و برای همه در دسترس خواهد که خوب همچین چیزی نیست.
این چیزی که الان داری میگی خیلی فرق داره با اون پست :دی
منظور کیا هم همینه که برای همه نیست. فقط برای کسانی که کد دارند.
دموی این بازی که برای همه قابل استفاده هست روز 29 سپتامبر رو PSN قرار میگیره.

آرش جان شما تو اون پستت گفته بودی دمو عمومی و برای همه در دسترس خواهد که خوب همچین چیزی نیست.
این چیزی که الان داری میگی خیلی فرق داره با اون پست :دی
منظور کیا هم همینه که برای همه نیست. فقط برای کسانی که کد دارند.
دموی این بازی که برای همه قابل استفاده هست روز 29 سپتامبر رو PSN قرار میگیره.
اینم Public دیگه کیوان ، میرفتی تو سایت File Planet ثبت نام میکردی ، اگر یه ID PSN EU داشتی با یه PS3 میتونستی همون موقع بعد از اتمام ثبت نام کد رو بگیری .
Closed با Public فرق می کنه ، Closed رو اونها تشخصی میدن کد رو واسه کی بفرستن ولی این Public میرفتی ثبت نام میکردی همون موقع کد رو بهت میداد .
اون PSN US هم فقط برای کساییه که بازی رو پیش خرید کردند .
منظور من همین بود واسه همین گفتم 15 سپتامبر .

اینم Public دیگه کیوان ، میرفتی تو سایت File Planet ثبت نام میکردی ، اگر یه ID PSN EU داشتی با یه PS3 میتونستی همون موقع بعد از اتمام ثبت نام کد رو بگیری .
Closed با Public فرق می کنه ، Closed رو اونها تشخصی میدن کد رو واسه کی بفرستن ولی این Public میرفتی ثبت نام میکردی همون موقع کد رو بهت میداد .
اون PSN US هم فقط برای کساییه که بازی رو پیش خرید کردند .
منظور من همین بود واسه همین گفتم 15 سپتامبر .

توجه نمیکنی من چی میگیم :دی
من نگفتم Public نیست... ولی در دسترس "همه" نیست! وقتی میشه گفت در دسترس همه هست که روی PSN قرار بگیره و بدون کد بشه دانلودش کرد.

اون IGN fileplant هم که تعداد محدودیش برای مشترکان مجانی بود و سریع تموم شد.

خوب بازی تا الان خوب امتیاز گرفته . اما خدا کنه زود تر برسه روزی که ریلیز شه بازی.

من همون تریلر اول رو دیدم خیلی خوشم امد دیگه هم تریلر ندیدم که داستا لو نره مثل MGS کلی تریلر دیده بودم بازی میکردم درست انگار همه چی آشنا هستش برای همین دیگه از بازی جز تریلر اول سعی میکنم نبینم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or