Uncharted 2: Among Thieves

دیگه واقعا پست های یه سری داره حال منو بهم میزنه .
2.صداگذاری سلاح ها جالب نیست ولی صداگذاری انفجارها بسیار خوبه(مخصوصا انفجار نارنجک) و همچنین افکتهای انفجار هم خوب کار شدن، همچنین دوبله اون زن که در طول بازی همراهمونه هم خیلی بد انجام شده
میشه سریع بگید که شما بازی رو کجا بازی کردید و تست کردید که تونستید صداگذاری اسلحه ها رو تشخصی بدید .
2.بخش چندنفره بسیار جذاب و حرفه ای
واییییییی خدا سر درد گرفتم از دست شما ملت جفنگیات گو . آخه تو بخش Multiplayer رو کجا بازی کردی ؟ ! کجا بازی کردی ؟ دـ بگو دیگه ؟ کجا بازی کردی ؟ !
بابا بس کنید تو رو قران .
اگر جوابی واسه اینا نداری پس حق نداری راجع به بازی مثل کسی صحبت کنی که بازی رو کامل انجام داده و حالا آماده نوشتن یه نقد از بازیه . اگر هم پیشگو و ساحر و جادوگر هستی که بحثش جداست .

با عرض معذرت,
عکس های زیر هم خیلی مرده و بیروح بنظر میرسه... اینطور نیست؟! :)

مخصوصآ اون آخری سمت چپ خیلی بی روحه ..
بعضی از دوستان واقعآ لطف کنن اینجا چیزی نکشن که برن تو هپروت قرمز رو سفید ببینن
ویرایش:هرچی بد باشه صداگذاری بازی عالیه مخصوصآ صدا همون زنه که با یه لهجه خاص بسیار زیبا صحبت میکنه

آخرین ویرایش:
عکس های زیر هم خیلی مرده و بیروح بنظر میرسه... اینطور نیست؟! :)
دقیقا همینطوره :دی رنگهای بازی مردس! ای کاش مثل GeOW و kz2 رنگهای بازی زنده و رنگانگ طراحی میشد حیف :(

آخرین ویرایش:
ویرایش:هرچی بد باشه صداگذاری بازی عالیه مخصوصآ صدا همون زنه که با یه لهجه خاص بسیار زیبا صحبت میکنه
اونو که دیگه نگو انقدر قشنگ حرف میزنه میخوام برم بخورمش تو بازی :دی
واقعا صداگذارش عالیه هر چی بگم کم گفتم توی Beta بازی یه تریلر هست که یکی از شخصیت های بد و جدید بازی حرف میزنه آدم فکر می کنه دارم فیلم هالیوودی میبینه .
Motion Capture عالی و صداگذاری قوی بازی از نظر من خیلی قوی تر از جلوه های بصری بازی کار شده .
حیف که این تریلر هیچ جا جز توی نسخه Beta نیست وگرنه شاهکار Naughty Dog رو مشاهده میکردید :دی

اونو که دیگه نگو انقدر قشنگ حرف میزنه میخوام برم بخورمش تو بازی :دی
واقعا صداگذارش عالیه هر چی بگم کم گفتم توی Beta بازی یه تریلر هست که یکی از شخصیت های بد و جدید بازی حرف میزنه آدم فکر می کنه دارم فیلم هالیوودی میبینه .
Motion Capture عالی و صداگذاری قوی بازی از نظر من خیلی قوی تر از جلوه های بصری بازی کار شده .
حیف که این تریلر هیچ جا جز توی نسخه Beta نیست وگرنه شاهکار Naughty Dog رو مشاهده میکردید :دی
چه میکنی باو :mad::biggrin1: آب از لبو لوچه ملت راه افتاد!
نکن اینکارارو ! میدم بنت کنن ها :دی

Hooooo
هووو
اون Chloe جون برای منه!!:biggrin1:
کسی دست بهش بزنه من میدونم با اون. تو برو دانشگاه درستو بخون.:biggrin1:

حالا دعوا نکنید. برای اینکه بین شما عزیزان اختلافی نیفته بنده خودم به اون عزیز دل برادر رسیدگی میکنم!:biggrin1:
امروز اون تریلر که هلیکوپتره با موشک میزنه و ساختمون میریزه پایین رو دیدم. عجب فیزیکی داره.:eek: تموم میز و صندلیهای اتاق رو هوا اینور اونور میرفتن.:eek::eek::eek:

من پیشنهاد میکنم ویدئوی مربوط به نقد IGN رو هم ببینید ، البته یکم لو میره از بازی ولی میخکوب کننده ست واقعا ...
از روی چنتا عکس نقدش مشخص بود چه چیزی:biggrin1: برای همین
ندیدمش میخوام موقعی که بازی رو انجام میدم میخکوب بشم:love:

دوستان بابا چه خبره، هر چی جلوتون اومد بهم گفتید(چقدر مظلومم)، ایراد من از گرافیک به خاطر نمایش E3 بود، شما خودتون برید نمایشE3 امسال رو ببینید، من نظرم رو از روی نمایش E3 دادم ولی همین دیشب(ساعت 3!) دوباره تمامی اسکرین شات ها و تریلرها(با کیفیتHD)رو بررسی کردم و نظرم دوباره در مورد گرافیک عوض شد(واقعا ها، نه به خاطر نقل قول هایی که از پستم شد...اصلا...) ولی من چون نمایش E3 رو دیده بودم از گرافیک دل پری داشتم(به خاطر کیفیت متفاوتی که در E3 به نمایش درومد در مقایسه با اسکرین شات ها و تریلر های پیش از E3) و نظرم کاملا در مورد گرافیک برگشته بود ولی حالا نظرم چیز دیگه اییه و البته اشتباهم این بود که همون موقع پستم رو پاک نکردم، در مورد صداگذاری نظر من این بود که صداگذاری بازی غیر واقعیه مثلا صداگذاری COD4 رو اگر به یاد داشته باشید اصلا صداگذاری واقعی سلاح ها توش به کار نرفته بود(نه این که بازی از لحاظ صداگذاری بد باشه)و من منظور بنده صداگذاری بد نبود چون من به صداگذاری سلاح ها در بازی های مختلف به شدت اهمیت میدم مثلا صداگذاری بازی MGS4 یا FARCRY2 یا MOH:AB بسیار عالی بودن و لی صداگذاریه این بازی خیلی فانتزیه و با محیط بازی با این که جور در میاد ولی اگر صداگذاری سلاح ها واقعی بود خودتون می دونید که چی میشد و چه شاهکاری در میومد. در مورد اون جملم هم که یکی از دوستان جواب خواستن که گفته بودم "بخش چند نفره بسیار جذاب و حرفه ای" باید بگم که خیر من که بازی رو بازی نکردمه ولی چون تریلرهای بخش چند نفره رو به وفور دیدمه این رو گفتم و منظورم از جذاب و حرفه ای به کار بردن ترکیبی از سیستم کاور بسیار عالی و حرکات الطیر(بالا رفتن از دیوارو...) بود که تجربه کاملا جدید و منحصر به فردیه.

پ.ن:بعضی از دوستان از الفاظی مثل: چرند نویسی، جفنگیات گو و... در مورد من استفاده کردن که باید بگم واقعا متاسفم، تنها جایی که میبینم از این الفاظ زشت و گاها بسیار زشت تر استفاده میشه همین بازیسنتره، شما برید یه سر به سایر انجمن ها بزنید(خودتونم می دونید) و ببینید که کاربران یک "به تو چه" هم به هم نمیگن چه برسه به فحش و ناسزا که البته این مشکل همیشگی بازیسنتره و به این خاطر رفع نشده که همون روز اول برخوردی صورت نگرفته، شما اصلا حق ندارید هر چقدر هم عصبانی باشید یا از دست یک پست نا به جا داغ کنید به طرف مقابلتون بی احترامی کنین، واقعا متاسفم واسه مدیران انجمن ها که خم به ابروشون نمیاد و گاها خودشونم به کاربران بی احترامی می کنن.......

تقصیر خودته دوست عزیز ، شما هنوز هم داری دور از واقعیت حرف میزنی ، حرفات کاملا اشتباه و خلاف واقعیت بود ، همین E3 که شما میگی Uncharted 2 از نظر اکثر سایت ها به عنوان بهترین گرافیک و بهترین بازی انتخاب شد ، و خیلی ها از همون نمایش اندر کف این بازی شدن ، بعد میگی دل پری داشتم ؟؟!!! شما مطمئنا اون لحظه که گفتی رنگ ها فلانه ، یا حالت طبیعی نداشتی یا اینکه با یک بازی دیگه اشتباه گرفته بودی !
ضمنا برای نظر دادن راجع به گیم پلی یک بازی و بخش Multiplayer حتما لازمه که حداقل یه دمو رو بازی کرده باشی ، مسلما نمیشه و نباید از روی عکس و ویدئو نظر داد ! ( حالا گرافیک و صداگذاری تا حدودی میشه ، که اونهم باید برطبق واقعیت باشه )

حالا اگه شما فکر میکنی بهت توهین شده من از طرف خودم و بقیه از شما عذر میخوام ، ولی بازم میگم که نوشته قبلی شما فوق العاده بی منطق و دور از واقعیت بود و مقصر خودت بودی ...

دوستان بابا چه خبره، هر چی جلوتون اومد بهم گفتید(چقدر مظلومم)، ایراد من از گرافیک به خاطر نمایش E3 بود، شما خودتون برید نمایشE3 امسال رو ببینید، من نظرم رو از روی نمایش E3 دادم ولی همین دیشب(ساعت 3!) دوباره تمامی اسکرین شات ها و تریلرها(با کیفیتHD)رو بررسی کردم و نظرم دوباره در مورد گرافیک عوض شد(واقعا ها، نه به خاطر نقل قول هایی که از پستم شد...اصلا...) ولی من چون نمایش E3 رو دیده بودم از گرافیک دل پری داشتم(به خاطر کیفیت متفاوتی که در E3 به نمایش درومد در مقایسه با اسکرین شات ها و تریلر های پیش از E3) و نظرم کاملا در مورد گرافیک برگشته بود ولی حالا نظرم چیز دیگه اییه و البته اشتباهم این بود که همون موقع پستم رو پاک نکردم، در مورد صداگذاری نظر من این بود که صداگذاری بازی غیر واقعیه مثلا صداگذاری COD4 رو اگر به یاد داشته باشید اصلا صداگذاری واقعی سلاح ها توش به کار نرفته بود(نه این که بازی از لحاظ صداگذاری بد باشه)و من منظور بنده صداگذاری بد نبود چون من به صداگذاری سلاح ها در بازی های مختلف به شدت اهمیت میدم مثلا صداگذاری بازی MGS4 یا FARCRY2 یا MOH:AB بسیار عالی بودن و لی صداگذاریه این بازی خیلی فانتزیه و با محیط بازی با این که جور در میاد ولی اگر صداگذاری سلاح ها واقعی بود خودتون می دونید که چی میشد و چه شاهکاری در میومد. در مورد اون جملم هم که یکی از دوستان جواب خواستن که گفته بودم "بخش چند نفره بسیار جذاب و حرفه ای" باید بگم که خیر من که بازی رو بازی نکردمه ولی چون تریلرهای بخش چند نفره رو به وفور دیدمه این رو گفتم و منظورم از جذاب و حرفه ای به کار بردن ترکیبی از سیستم کاور بسیار عالی و حرکات الطیر(بالا رفتن از دیوارو...) بود که تجربه کاملا جدید و منحصر به فردیه.

پ.ن:بعضی از دوستان از الفاظی مثل: چرند نویسی، جفنگیات گو و... در مورد من استفاده کردن که باید بگم واقعا متاسفم، تنها جایی که میبینم از این الفاظ زشت و گاها بسیار زشت تر استفاده میشه همین بازیسنتره، شما برید یه سر به سایر انجمن ها بزنید(خودتونم می دونید) و ببینید که کاربران یک "به تو چه" هم به هم نمیگن چه برسه به فحش و ناسزا که البته این مشکل همیشگی بازیسنتره و به این خاطر رفع نشده که همون روز اول برخوردی صورت نگرفته، شما اصلا حق ندارید هر چقدر هم عصبانی باشید یا از دست یک پست نا به جا داغ کنید به طرف مقابلتون بی احترامی کنین، واقعا متاسفم واسه مدیران انجمن ها که خم به ابروشون نمیاد و گاها خودشونم به کاربران بی احترامی می کنن.......

23u7cd1.jpg

دوستان من یه سوالی برام پیش اومده! بخش مولتی پلیرش لیدربورد داره یا نه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or