Uncharted 2: Among Thieves

فقط یک جای کار اشکال داره.مگه قرار نبود در بازی های جدید از آرم و فونت جدید بر روی کاور بازی استفاده بشود.حتی تو سایت U2 اش را هم گذاشته بودند.اما این همان قبلی هست.

فقط یک جای کار اشکال داره.مگه قرار نبود در بازی های جدید از آرم و فونت جدید بر روی کاور بازی استفاده بشود.حتی تو سایت U2 اش را هم گذاشته بودند.اما این همان قبلی هست.

فعلا فقط در امریکا و بازیهای ریجن 1 ( UC ) به اون شکل هستند و بازی ها در جاهای دیگه به شکل قبل خواهند بود .

حالا طرف به هر نحوی هست دستش به بازی رسیده ، از این موارد پیش میاد ...

ببخشید اخه چه طوری؟
مگه میشه قبل از عرضه رسمی بازی یه نفر زود تر بازی برسه دستش؟ این فقط میتونه کار خود ناتی داگ باشه وگرنه کی میتونه بیاد همچین کاری کنه
چرا بازی های دیگه اینجوری نمیشن؟ من خیال کردم بازی عرضه شده شوکه شدم
پس هنوز عرضه نشده درسته؟ پس این یارو کیه؟
من که قات زدم......

ببخشید اخه چه طوری؟
مگه میشه قبل از عرضه رسمی بازی یه نفر زود تر بازی برسه دستش؟ این فقط میتونه کار خود ناتی داگ باشه وگرنه کی میتونه بیاد همچین کاری کنه
چرا بازی های دیگه اینجوری نمیشن؟ من خیال کردم بازی عرضه شده شوکه شدم
پس هنوز عرضه نشده درسته؟ پس این یارو کیه؟
من که قات زدم......

نه دوست من میشه مثل KILLZONE2 ما دو هفته زود تر از بازی ریلیز رسمی بازی رو گرفتیم بعضی از بچه های سایت انوقت خارجیه میومد تو فرم های خارجی ما رو فوش میداد که چجوری این جمعیت خاورمیانه زود تر از آمریکای ا و اروپای ها و حتی آسیای شرقی ها بازی رو گرفتیم و داریم تو فرم های خارجی داستانش رو تعریف میکنیم:cheesygri

دست شرکت اصلی هم نیست دست فروشنده ها هستش که بازی دستشون میرسه سریع میفروشن بدون نگاه کردن به تاریخ ریلیز .

پس اگه اینجور باشه که شما میگید پس خیلی دمتون گرم واقعا دو هفته قبل از عرضه کیلزون 2 شما بازیش رو داشتین :eek::eek: پس من الان از کجا میتونم UNCHARTED 2 رو گیر بیارم الان به نظرتون تو ایران هستش؟؟ پس کی این بازی میرسه به دستم..... اگه کسی جایی رو میشناسه که یه هفته زود تر بازی رو بفروشه حتما همین جا بگه خدا خیرتون بده UNCHARTED 2 بهترین بازی عمر من خواهد بود:love::love:

من امروز يه سر رفتم virgin mega store امروز گفت برامون ارسال شده امّا به خاطر داستان killzone 2 که زود تر اومد نظارت شديد دارن که اين يکی زود تر نياد
من خودم ديدم جلد بازيو يه عالمه کارتون uncharted 2 آورده بودن...:love:

• Like
Reactions: Deliverer
پس اگه اینجور باشه که شما میگید پس خیلی دمتون گرم واقعا دو هفته قبل از عرضه کیلزون 2 شما بازیش رو داشتین :eek::eek: پس من الان از کجا میتونم UNCHARTED 2 رو گیر بیارم الان به نظرتون تو ایران هستش؟؟ پس کی این بازی میرسه به دستم..... اگه کسی جایی رو میشناسه که یه هفته زود تر بازی رو بفروشه حتما همین جا بگه خدا خیرتون بده UNCHARTED 2 بهترین بازی عمر من خواهد بود:love::love:

Be patient son...

زمانی که بياد مطمئن باش تو همين سايت ... تو همين تاپيک خبرش مياد... :biggrin1:

خبر در حد المپيک

امروز سر راه که از دانشگاه ميومدم رفتم vrigin city center پسره که باهاش دوست شدم گفت شايد زود تر به آرزوت برسی:eek:

ايول خدا كنه بشه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or