Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان جریان این چیه دیشب بعد 2 ماه که وصل شدم به انچارتد 2 هی ارور میداد بعد از 2 ساعت اخرش وصل شد lv 40 بود قدیما الان شده بود 1 چکار کنم :(( یه بار هم زود 2 lv ازم کم کرد :blushing: گیرش داده به ما ضعیف گیر اورده :((

دوستان جریان این چیه دیشب بعد 2 ماه که وصل شدم به انچارتد 2 هی ارور میداد بعد از 2 ساعت اخرش وصل شد lv 40 بود قدیما الان شده بود 1 چکار کنم :(( یه بار هم زود 2 lv ازم کم کرد :blushing: گیرش داده به ما ضعیف گیر اورده :((

هیچ کاریش نمیشه کرد.برای یکی دیگه هم اینجوری شده بود بعد از update 1.5

دوستان یه سوال توی قسمت مولتی بعد از کانکت موقعی که نوع بازی رو انتخاب می کنم میره صفحه بعد برای پیدا کردن افراد سریع دوباره به صفحه قبل بر میگرده!

دوستان هنگام ورود به بازی لیستی میاد نوشته finding player . دقیقا یعنی چی؟:biggrin1:
بعد وسط بازیم یهو کاراکترم قفل میکنه.فقطم کاراکتر من.چرا؟:evil:
بعد اگه وسط مپ باشی یهو بازیو ترک کنی چی میشه؟
با تشکر

دوستان هنگام ورود به بازی لیستی میاد نوشته finding player . دقیقا یعنی چی؟:biggrin1:
بعد وسط بازیم یهو کاراکترم قفل میکنه.فقطم کاراکتر من.چرا؟:evil:
بعد اگه وسط مپ باشی یهو بازیو ترک کنی چی میشه؟
با تشکر
سلام من جواب میدم داداش جون
1_منظورش پیدا کردن بازیکن هست که با شما بازی کنه
2_مگه میشه قفل کنه؟!؟یعنی مثلا بقیه از کنارت رد میشند ولی تو تکون نمیخوری؟؟ممنون میشم بهتر توضیح بدی که بهتر راهنماییت کنم
3_اگر وسط بازی باشی یعنی داری با بقیه انلاین بازی میکنی و میتونی هر جهت که میخوای بری ورداری بازی رو ترک کنی ازت امتیاز کم میشه چه ادم کشته باشی چه نکشته باشی این یکی از بدی های MATCHMAKING هست یعنی بازی رو ترک کنی مثلا ازت فکر کنم 30 هزار تا کم میکنه
خواهش میکنم:biggrin1::love:

سلام من جواب میدم داداش جون
1_منظورش پیدا کردن بازیکن هست که با شما بازی کنه
2_مگه میشه قفل کنه؟!؟یعنی مثلا بقیه از کنارت رد میشند ولی تو تکون نمیخوری؟؟ممنون میشم بهتر توضیح بدی که بهتر راهنماییت کنم
3_اگر وسط بازی باشی یعنی داری با بقیه انلاین بازی میکنی و میتونی هر جهت که میخوای بری ورداری بازی رو ترک کنی ازت امتیاز کم میشه چه ادم کشته باشی چه نکشته باشی این یکی از بدی های MATCHMAKING هست یعنی بازی رو ترک کنی مثلا ازت فکر کنم 30 هزار تا کم میکنه
خواهش میکنم:biggrin1::love:

پینگ شما بالاست و lag داری.

خیلی ممنون از شما فقط این پینگ و lag چیه؟:blushing::biggrin1:

خیلی ممنون از شما فقط این پینگ و lag چیه؟:blushing::biggrin1:
سلام بفرما
پینگ:عبارت میشه فاصله ی شما تا سرور مثلا فرض کن شما تهران هستی و سروری که میخوای بهش وصل بشی توی بندر قرار داره از تهران تا بندر میشه فاصله ی شما هر چقدر نزدیگ بشی پینگ بهتره هر چقدر پینگ کمتر باشه بهتر میتونی انلاین بازی کنی
LAG:ببین طبق تعریفق بالا اگر فاصلت از سرور خیلی دور باشه یه مشکل برات به وجود میاد به نام لگ یعنی مثلا فرض کن شما تیر میزنی طرف مقابلت هم تیر میزنه و با اینکه شما زودتر تیر زدی اون نمرد و اول شما مردی این برمیگرده به پینگت چون اون به سرور نزدیگ هست و اینترنت خوبی هم داره اون تونست تو رو بکشه یا بعضی موقع تیر میزنی اول طرف مقابل میمیره بعدش هم تو میمیری یعنی لگ داری یا مثلا توی بازی MW2 وقتی نارنجک میندازی مثلا میبینی که وقتی پرتاب کردی یک ثانیه دیر تیر پرتاب شد این برمیگرده به لگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or