Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از دوستانی که اطلاع دارند یک سؤال دارم!
این پک آخر free هست یا نه؟ بسی یحث کردیم ولی به نتیجه ای نرسیدیم!
تو لینکی که کیوان گزاشته زده free ولی تو GS زده 5$ !

البته در هر صورت این رو میگیریم! کی دلش میاد این رو نگیره؟ :d
گویا 3 تا DLC هست؛ اولی که Skin ها رو اضافه میکنه Free و دو تای بعدی پولی هست.
اولی: 28 January
دومی:25 February
سومی:15 April

5 شنبه ساعت 7 بریزید PSN!:biggrin1:(یا یه وقت دیگه فقط بگید که بدونیم!):biggrin1:(البته اگه بیاد اون موقع؟!)

البته هنوز خود ND چیزی نگفته!فقط تو مطلب آخریشو گفتن داریم رو DLC کار میکنیم که به زودی خبر هایی ازش میشنوید!

آقا من چرا هر چی سرچ میکنم هیچی واسم نمیاد
بخوام سریع یه بازی quick لود شه باید کدوم گزینه رو بزنم.
کلا برای شما هم دیر فردی میاد که بازی کنه.
دوستان این قضیه گروه چیه منم راهنمایی کنید هر ساعتی بگید میام.

آخرین ویرایش:
خوب تصویب شد!
من و ارسلان و صادق آمادگی خود را اعلام میداریم!
فردا خواهشا زودتر بشینید آپدیت کنید!(اگر اومده باشه! ) که بعدا نگید یادمون رفت و ... نمیتونیم بیایم! البته ممکنه هم فردا DLC نیاد! ولی در هر صورت چه اومده باشه چه نه بیاید بریم بازی کنیم فیض ببریم :d

ویرایش:
آره همون ساعت 7!!!
اومدم گفتم فردا بیاید بازی ولی یادم رفت ساعتش رو بگم!چرا؟ :d

آخرین ویرایش:
خوب تصویب شد!
من و ارسلان و صادق آمادگی خود را اعلام میداریم!
فردا خواهشا زودتر بشینید آپدیت کنید!(اگر اومده باشه! ) که بعدا نگید یادمون رفت و ... نمیتونیم بیایم! البته ممکنه هم فردا DLC نیاد! ولی در هر صورت چه اومده باشه چه نه بیاید بریم بازی کنیم فیض ببریم :d
من هم میام.
فقط خیلی کشش ندید، اگه کسی نتونست بیاد تو پارتی سریع جا ها رو عوض کنید تا اونم بتونه بیاد اگه نشد دیگه بریم تو بازی. دفعه پیش 45 دقیقه تو پارتی علاف بودیم!:d
فردا ساعت 7؟

آقا من چرا هر چی سرچ میکنم هیچی واسم نمیاد
بخوام سریع یه بازی quick لود شه باید کدوم گزینه رو بزنم.
کلا برای شما هم دیر فردی میاد که بازی کنه.
دوستان این قضیه گروه چیه منم راهنمایی کنید هر ساعتی بگید میام.
بعضی اوقات یه مشکلی تو سرور به وجود میاد که نمیدونم برای چی هست ولی این رو میدونم که هیچی پیدا نمیکنه.
هیچ بازی نیست که به صورت quick match باشه. شما باید سرچ کنی بعد اگه مشکلی نبود پیدا میکنه.
این مشکل پیدا نکردن بازی هم معمولا" بعد از 2 یا 3 روز درست میشه. برای ما که اینطور بود.

دوستان خواهشا من رو ببخشید! احتمالا نمیتونم امروز بیام! دیشب به دوستم گفتم(البته از اول هفته دارم بهش میگم ولی یادش میره! ) که بازیم رو حتما بیاره که امروز لازم دارم! ولی یادش رفت بیاره!
شاید عصری رفتم گرفتم ازش بازی رو! برای همین یا کلا نمیام( به احتمال 70% نمیتونم برم بگیرم امروز! ) یا هم اگر گرفتم تا آپدیت کنم اینا یکم دیر میشه! :d
در هر صورت من رو ببخشید!
ارسلان و زامبی هستند! اصلان و کیوان هم احتمالا میاند! بقیه هم هستید دیگه!
برید بازی کنید جای ما رو هم سبز نمایید :d

اسکین های جدید الان روی PSN اومدن، البته قبل از خریدن چک کنید تو توضیحاتش ببینید کدش به بازیتون میخوره بعد بخرید. من و نیما هم الان PSN هستیم، هر کی خواست بیاد بازی کنیم.

راستی یه خبر توپ ps3بلاخره هک شد باورتون نمیشه برین تو سایت http://www.narenji.ir/---narenji-sec...roperly-hacked
این یه سایت معتبره
میشه بیخیال هک شدن PS3 بشید؟ :d
==
امشب هر کی نیومد خوش بحالش! جاتون خالی دو بار وسط زمین و هوا (لودینگ) موندیم.:d آخر من نفهمیدم مشکل از چی بود، حالا چرا میثم رو کیک کردین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or