باید بازم امتحان کنی شانسیه یه موقع میره توبازی یه موقع نمیره !دوستان من بالاخره همه آپدیت ها رو دانلود کردم.ولی وقتی گزینه مالتی پلایر رو میزنم.بعد از کلی زمان پیغام میده error syncing.چیکار کنم.
باید بازم امتحان کنی شانسیه یه موقع میره توبازی یه موقع نمیره !
این که صدبرابر از سرور iw بدتره
برای اولین بار که اپدیت هارو دانلود میکنید اتصال اولش زیاد طول میکش ولی بعدشپس گند بزنن به سرورشاین که صدبرابر از سرور iw بدتره
![]()
درجه چی؟؟؟ای ولا حال کردم خبر خوبی بود راستی دوستان ریجن بازی من 3 هست ریجم بازی رو عوض کنم درجه هام از بین نمی ره یا هستشون هنوز:blushing:
نه اونه تو سیوت هست به بازی کاری نداره !ای ولا حال کردم خبر خوبی بود راستی دوستان ریجن بازی من 3 هست ریجم بازی رو عوض کنم درجه هام از بین نمی ره یا هستشون هنوز:blushing:
من یکجای بازی گیر کردم گفتم اگر بخوام این همه صفحه رو بخونم شاید عمرم کفاف نده
اونجای گیر کردم توی صخره های یخی با اون سرخ پوست هستم اون موجود که دوتا شاخ دارهمیاد سرخ پوست رو میکشه بعدش میاد دنبال من نیمدونم باید چیکار کنم هرچی تیرم بهش میزنم نمیمیره
![]()

داداش باید اینقدر بزنی با تیر اونو تا دوست تنزین از زمین بلند بشه و با چاقو اونو بزنهمن یکجای بازی گیر کردم گفتم اگر بخوام این همه صفحه رو بخونم شاید عمرم کفاف نده
اونجای گیر کردم توی صخره های یخی با اون سرخ پوست هستم اون موجود که دوتا شاخ دارهمیاد سرخ پوست رو میکشه بعدش میاد دنبال من نیمدونم باید چیکار کنم هرچی تیرم بهش میزنم نمیمیره
![]()

چرا میشه بازی کرد دیگه خوب وبدش به پینگت بستگی داره!آقا من برای اولین بار هست که میخوام شبکه بازی کنم.میخواستم بدونم که با سرعت 512 حجمی اگه بخوام بازی کنم می تونم درست بازی کنم یا اینکه سرعت بالا و پایین میشه و کلاً نمیشه درست بازی کرد؟
درضمن چقدر از شارژم کم می کنه وقتی وصل شم وبازی کنم؟