Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا multiplayer این بازی قاتی باقالی هاست. خیلی اذیت می کنه. واسه همین من یه مدت بازی نمی کردم بازیم یه مقدار بد شده.
ارسلان:
عاقبت متقلب همینه.:d
==
آیدی بازی سنتر mg_habab چیه؟

کلا multiplayer این بازی قاتی باقالی هاست. خیلی اذیت می کنه. واسه همین من یه مدت بازی نمی کردم بازیم یه مقدار بد شده.
ارسلان:
عاقبت متقلب همینه.:d
==
آیدی بازی سنتر mg_habab چیه؟

برو بابا....:biggrin1:خوشحالین شماها؟!:biggrin1:به خاطر گلیچ تو Private که نمیان همچین کنن.ضمنا خیلی ها به این مشکل خوردن.برید تو Naughtydog.com نظراتشو بخونید!منم یه نظر دادم یه کم دعواشون کردم.آخرشم زدم K1N6 4 Life .:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

--
--
من چه میدونم؟!:biggrin1:

پ.ن:دیروز هم سوراخ شدید؟!:biggrin1:

ارسلان تا آخر وقت اداری امروز اگر تونستی به بازی Join بشی که هیچی ، اگر نتونستی از تیم اخراجی و میتونی در قالب " خوارج " واسه خودت یه کلن بدی :دی
در ضمن کی گفته امین عضو ِ IRAN ِ ؟ این بشر عوض K1N6 و تا موافقت نشه و کارتش صادر نشه حق خارج شدن از کلن رو نداره .
قابل توجه لیدرهای عزیز : ارسلان رو میفروشیم ، رنکش 54 ِ ، مفت و مجانی :دی

آرش کلا قاطی شده منم نمیتونم join بشم :d
الان دوباره میگی ارسلان رو مفتی میدیم به خودتون یک بازی که میاد تو تیممون ازتون میبریم میگی عزیز دل برادره :d

آرش شده برم یه PS3 دیگه بخرم میگیرم میام نسل K1N6 رو منقرض میکنم.:biggrin1:ولی لین مشکل قطعا از کانکشنای کویته!حتی یه اکانت دیگه هم ساختم باز وصل نشد!امیدوارم تا 1-2 روز دیگه درست شه....ضمنا رنکم 55 شد 2 بار پرت شد بیرون دوباره برگشت 54!

آرش شده برم یه PS3 دیگه بخرم میگیرم میام نسل K1N6 رو منقرض میکنم.:biggrin1:ولی لین مشکل قطعا از کانکشنای کویته!حتی یه اکانت دیگه هم ساختم باز وصل نشد!امیدوارم تا 1-2 روز دیگه درست شه....ضمنا رنکم 55 شد 2 بار پرت شد بیرون دوباره برگشت 54!
تو یه الف بچه میخوای نسل یه کلن مثل K1N6 رو منقرض کنی ؟ فقط یکی از شعبه های K1N6 تو Uncharted 2 ِ ، از همه جای دنیا و تو خیلی از بازی ها بازیکن داره ، برو بابا :دی
نه جدی ، ببین مشکل از کجاست . یه بار Update مربوط به Multiplayer و Data بازی رو پاک کن شاید درست بشه .

همه کارارو کردم.هر چی دیتا و سیو و غیره بود پاک کردم.دوباره آپدیت کردم.باز کار نکرد.اسکینهامم پرید!حتی با یه اکانت دیگه هم تست کردم.نشد که نشد!:biggrin1:

روشت موثر بود!:biggrin1:درست شد!حالا جدا از شوخی مشکل دابل کش من هنوز رفع نشده.دو دفعه ی آخر که دابل کش بود هم من همچین وضعی داشتم .شانسه دیگه.:biggrin1:حالا اگه قراری چیزی بود بگید که بیایم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or