میخوای از این به بعد 6-4 بازی کنیم؟:biggrin1:اون دست که برد تیمتون من باهاتون بودم.:biggrin1که اگه کیل های منو در نظر نمیگرفتید(و مردنام).اون وقت تیم شما 7 تا کمتر میشد تیم ما 7 تا بیشتر!
دیشب 2 نفر از اعضا تیم ما نبودند.الان خوشحالید ؟!![]()
جای اینکه بیاید اینجا داستان اتل متل کوتوله رو تعریف کنید ، دو تا بازیکن جور کنید تا من نیفتم تو PSN براتون بازیکن بیارم . اونم از جناب به اصطلاح لیدرتون که گفت میام ولی نیومد .
حقتون ود دیشب نمیزاشتم ارسلان بیاد باهاتون تا مضحکانه میباختید و اینجوری واسه من دم در نمیاوردید![]()
شعبه Uncharted 2 کلن K1N6 به شما سلحشوران راه Nathan Drake افتخار میکنه . در ضمن شعبه Modern Warfare 2 این کلن بزرگ به زودی وارد مسابقات جهانی خواهد شد ، به امید ایزد منان![]()
خوشم میاد از رو نمیریدیشب 2 نفر از اعضا تیم ما نبودند.
اگه این 2تا یارمون بیان، ببریمتون، همین پستات رو واست نقل قول میکنم حالشو ببری:biggrin1::biggrin1:
اگه میشه قرار ها رو یکم زودتر بزارید عالی میشه. مثلا 7 خیلی خوبه.
باشهروز اول بود حالا به مرور زمان مشخص میشه کی به کیه.
مثل اینکه شما ها نقشه Map های بازی رو دستی کشیدید و Hammerو RPG رو توش علامت گذاری کردید.:biggrin1:
تیم شما 6 نفر هست. یکی رو بندازید بیرون. مثل دیروز برای باختتون بهانه نداشته باشید:biggrin1یکی رو میندازید اینطرف بعد میگید یار ما با شما بود.):biggrin1:
یکی رو میندازید اینطرف بعد میگید یار ما با شما بود.):biggrin1:یکی الان بدون خوندن صفحات قبل صاف بیاد اینو بخونه چه فکری میکنه؟:biggrin1::biggrin1:حالا از یه طرف من مجبورم جگر گوشم ، ارسلان رو بدم به شما باهاش حال کنید
( عددی نیستید ):biggrin1
اداره برق هم به فکر آبروی شماست . چه نفوذی دارید شمادوستان clan خدمون شرمنده دیشب برق رفت نتونستم بیام
امشب ساعت 7 میام
اقا ارش شما هم انقدر تیکه ننداز( عددی نیستید ):biggrin1
![]()
بهونه امشب هم جور شد:biggrin1: میدونن که میبازن میگن مهمونی داریم:biggrin1:امشب مهمانی خانوادگی داریم ، احتمالا نتونم بیام . البته خونه خودمونه ولی خوب شوالیه های سلحشور با شما خواهند جنگید![]()
خداییش من هیچی نگفتم ، خودتون کل کل می کنید ! ما که متواضع و فروتن سرگرم کشتن دشمنان استکبار هستیمولی آرش قبول کن تیمتون خیلی قویه :d هرچی رنک فضاییه تو تیمتونه :d همتون هم حرفه ای (از وقتی متولد شدید همش داشتید انواع و اقسام مولتی بازی میکردید حرفه ای شدید :d )به ما هم حق بدید اگر میبازیم :d
خوب ارسلان برای شما این صادق رو اگر یار کم داشتیم بدید به ما :d
ما عددی نیستیم ، خوب تقصیر خودتونه دیگه ، میاید جلوی ملت اینجوری حرف میزنید ، موقع بازی موش میشید میرید تو سوراخ سمبه ها قایم میشیداین حرفا چیه بچه ها؟ اعتماد به نفس خودتون رو حفظ کنید. عددی نیستن.
از قدیم گفتن: K1N6 اگه واسه کل دنیا شاخی، واسه IRAN پخی:biggrin1:
بهونه امشب هم جور شد:biggrin1: میدونن که میبازن میگن مهمونی داریم:biggrin1:
بیشتر بازی میکنیمپس شد امروز ساعت 7 ؟ فقط یکم زود نیست؟ :d![]()
جون خودتون بیاید تیممون کامل بشه مثل دیروز 1 ساعت الاف نباشیم!

اسپانسر دارین؟:biggrin1:میدونی ماهی چقدر از من پول میگیره![]()
خودتم اعتراف کردی:dما عددی نیستیم
Oh My GOD:biggrin1:فرمان قتل عامتون رو صادر کردم .
اول بهشون بگو مرد باشن Hammer ورندارن:biggrin1:نیما و صادق بهشون رحم نکنید به قول ویزاری بزرگ : Show no mercy