Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون دست که برد تیمتون من باهاتون بودم.:biggrin1:(که اگه کیل های منو در نظر نمیگرفتید(و مردنام).اون وقت تیم شما 7 تا کمتر میشد تیم ما 7 تا بیشتر!

آخرین ویرایش:
الان خوشحالید ؟! :دی
جای اینکه بیاید اینجا داستان اتل متل کوتوله رو تعریف کنید ، دو تا بازیکن جور کنید تا من نیفتم تو PSN براتون بازیکن بیارم . اونم از جناب به اصطلاح لیدرتون که گفت میام ولی نیومد .
حقتون ود دیشب نمیزاشتم ارسلان بیاد باهاتون تا مضحکانه میباختید و اینجوری واسه من دم در نمیاوردید :دی
شعبه Uncharted 2 کلن K1N6 به شما سلحشوران راه Nathan Drake افتخار میکنه . در ضمن شعبه Modern Warfare 2 این کلن بزرگ به زودی وارد مسابقات جهانی خواهد شد ، به امید ایزد منان :دی

الان خوشحالید ؟! :دی
جای اینکه بیاید اینجا داستان اتل متل کوتوله رو تعریف کنید ، دو تا بازیکن جور کنید تا من نیفتم تو PSN براتون بازیکن بیارم . اونم از جناب به اصطلاح لیدرتون که گفت میام ولی نیومد .
حقتون ود دیشب نمیزاشتم ارسلان بیاد باهاتون تا مضحکانه میباختید و اینجوری واسه من دم در نمیاوردید :دی
شعبه Uncharted 2 کلن K1N6 به شما سلحشوران راه Nathan Drake افتخار میکنه . در ضمن شعبه Modern Warfare 2 این کلن بزرگ به زودی وارد مسابقات جهانی خواهد شد ، به امید ایزد منان :دی
دیشب 2 نفر از اعضا تیم ما نبودند.
اگه این 2تا یارمون بیان، ببریمتون، همین پستات رو واست نقل قول میکنم حالشو ببری:biggrin1::biggrin1:
==
نظر من اینه که بعد از مثلا 2 دست Deathmatch Standard یک دست هم RPG بزارید، من از خجالت بعضی از دوستان که انگار Hammer به دستشون چسبیده، در بیام.:d
اگه میشه قرار ها رو یکم زودتر بزارید عالی میشه. مثلا 7 خیلی خوبه.

دیشب 2 نفر از اعضا تیم ما نبودند.
اگه این 2تا یارمون بیان، ببریمتون، همین پستات رو واست نقل قول میکنم حالشو ببری:biggrin1::biggrin1:
اگه میشه قرار ها رو یکم زودتر بزارید عالی میشه. مثلا 7 خیلی خوبه.
خوشم میاد از رو نمیری :دی اون از Killzone 2 که ملت رو به رگبار می بستم میگفتی تخیلی بازی می کنی اینم از اینجا که بچه ها میزنن نصفتون میکنن باز میای اینجا پست میدی :دی
شما هر وقت بگی ما میایم . آخه جالب میدونی چیه ، لیدرتون میگه من امشب حتما هستم ولی نمیاد ، خو این که نشد تیم :دی حالا از یه طرف من مجبورم جگر گوشم ، ارسلان رو بدم به شما باهاش حال کنید و ما رو یه دست با یار خودمون ببرید بیاید اینجا جشن ملی بگیرید :دی
جمع کن آقا :دی
روز اول بود حالا به مرور زمان مشخص میشه کی به کیه.
مثل اینکه شما ها نقشه Map های بازی رو دستی کشیدید و Hammerو RPG رو توش علامت گذاری کردید.:biggrin1:
تیم شما 6 نفر هست. یکی رو بندازید بیرون. مثل دیروز برای باختتون بهانه نداشته باشید:biggrin1:(یکی رو میندازید اینطرف بعد میگید یار ما با شما بود.):biggrin1:
باشه :دی خوب من چیکار کنم بچه ها انتحاری بازی میکنن ، یکم سن بچه های تیم ما بالاست بچه ها دیگه هیچی واسه از دست دادن ندارن میزنن خودشون و خودتون رو میترکونن :دی
در ضمن تیم ما 7 نفره ، هفت فروند Naughty Knight ! راجع به ارسلان هم فکر بد نکنید :دی
هر وقت قرار گذاشتید و قطعی شد به ما هم بگید :دی

آخرین ویرایش:
روز اول بود حالا به مرور زمان مشخص میشه کی به کیه.
مثل اینکه شما ها نقشه Map های بازی رو دستی کشیدید و Hammerو RPG رو توش علامت گذاری کردید.:biggrin1:
تیم شما 6 نفر هست. یکی رو بندازید بیرون. مثل دیروز برای باختتون بهانه نداشته باشید:biggrin1:(یکی رو میندازید اینطرف بعد میگید یار ما با شما بود.):biggrin1:
حالا از یه طرف من مجبورم جگر گوشم ، ارسلان رو بدم به شما باهاش حال کنید
یکی الان بدون خوندن صفحات قبل صاف بیاد اینو بخونه چه فکری میکنه؟:biggrin1::biggrin1:
==
دوستان هر کی نمیتونه بیاد همینجا اعلام کنه.
==
امروز ساعت هفت؟

دوستان clan خدمون شرمنده دیشب برق رفت نتونستم بیام
امشب ساعت 7 میام
اقا ارش شما هم انقدر تیکه ننداز:mad: ( عددی نیستید ):biggrin1:*
اداره برق هم به فکر آبروی شماست . چه نفوذی دارید شما :دی lol
تیکه چیه ، واقعیات ِ هر چند تلخ :دی
امشب مهمانی خانوادگی داریم ، احتمالا نتونم بیام . البته خونه خودمونه ولی خوب شوالیه های سلحشور با شما خواهند جنگید :دی

ولی آرش قبول کن تیمتون خیلی قویه :d هرچی رنک فضاییه تو تیمتونه :d همتون هم حرفه ای (از وقتی متولد شدید همش داشتید انواع و اقسام مولتی بازی میکردید حرفه ای شدید :d )به ما هم حق بدید اگر میبازیم :d
خوب ارسلان برای شما این صادق رو اگر یار کم داشتیم بدید به ما :d

این حرفا چیه بچه ها؟ اعتماد به نفس خودتون رو حفظ کنید. عددی نیستن.
از قدیم گفتن: K1N6 اگه واسه کل دنیا شاخی، واسه IRAN پخی:biggrin1:
امشب مهمانی خانوادگی داریم ، احتمالا نتونم بیام . البته خونه خودمونه ولی خوب شوالیه های سلحشور با شما خواهند جنگید :دی
بهونه امشب هم جور شد:biggrin1: میدونن که میبازن میگن مهمونی داریم:biggrin1:

ولی آرش قبول کن تیمتون خیلی قویه :d هرچی رنک فضاییه تو تیمتونه :d همتون هم حرفه ای (از وقتی متولد شدید همش داشتید انواع و اقسام مولتی بازی میکردید حرفه ای شدید :d )به ما هم حق بدید اگر میبازیم :d
خوب ارسلان برای شما این صادق رو اگر یار کم داشتیم بدید به ما :d
خداییش من هیچی نگفتم ، خودتون کل کل می کنید ! ما که متواضع و فروتن سرگرم کشتن دشمنان استکبار هستیم :دی شما هم بد بازی نمی کنید ، اصلا خوب بازی می کنید . :smile:
اینا رو داشته باش تا جواب این پایینی رو بدم :دی
صادق هم عزیز باباست :دی میدونی ماهی چقدر از من پول میگیره :دی
این حرفا چیه بچه ها؟ اعتماد به نفس خودتون رو حفظ کنید. عددی نیستن.
از قدیم گفتن: K1N6 اگه واسه کل دنیا شاخی، واسه IRAN پخی:biggrin1:

بهونه امشب هم جور شد:biggrin1: میدونن که میبازن میگن مهمونی داریم:biggrin1:
ما عددی نیستیم ، خوب تقصیر خودتونه دیگه ، میاید جلوی ملت اینجوری حرف میزنید ، موقع بازی موش میشید میرید تو سوراخ سمبه ها قایم میشید :دی
در ضمن به K1N6 اونم جلوی بنیان گذارش توهین نکن ، برات گرون تموم میشه . K1N6 فقط اینجا کلن نیست ، تو MW2 هم هست .
برای خودتون گرون تموم میشه من نباشم ، چون اونوقت ضعیفترین بازیکن تیم از بین 7 نفر منم و من نباشم اون وقت کسی نیست جلوی نیما و صادق رو بگیره ، فرمان قتل عامتون رو صادر کردم .
نیما و صادق بهشون رحم نکنید به قول ویزاری بزرگ : Show no mercy

پس شد امروز ساعت 7 ؟ فقط یکم زود نیست؟ :d :-"
جون خودتون بیاید تیممون کامل بشه مثل دیروز 1 ساعت الاف نباشیم!

پس شد امروز ساعت 7 ؟ فقط یکم زود نیست؟ :d :-"
جون خودتون بیاید تیممون کامل بشه مثل دیروز 1 ساعت الاف نباشیم!
بیشتر بازی میکنیم:-"
من به کل تیم خبر دادم، میان احتمالا.
==
میدونی ماهی چقدر از من پول میگیره :دی
اسپانسر دارین؟:biggrin1:

ما عددی نیستیم
خودتم اعتراف کردی:d

فرمان قتل عامتون رو صادر کردم .
Oh My GOD:biggrin1:

نیما و صادق بهشون رحم نکنید به قول ویزاری بزرگ : Show no mercy
اول بهشون بگو مرد باشن Hammer ورندارن:biggrin1:

آخرین ویرایش: