Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود !
دیشب جمع شدیم ، خوب بود . فقط یه نکته هست که دیگه اتمام حجت می کنم . پارتی فقط 10 نفر جا داره نه بیشتر . من دونه دونه به تعداد برای بچه ها Invite یفرستم تا بیان تو پارتی . اونایی که براشون Invite نمیاد خواهشا همینجوری نیان تو پارتی ، چون بعدش من باید Kick شون کنم ف بعد هم ناراحت میشن ، شاکی میشن که فکر می کنی کی هستی ، چرا Kick می کنی و از این حرفا !
امشب ساعت 9 شب به وقت تهران من تو پارتی خودم هستم و بچه ها رو Invite می کنم . هر کس هم هدست داره ، خجالت نکشه ، روشن کنه :دی
من زودتر هم هستم که اگر به تعداد بودیم میریم و بازی می کنیم . امشب مثل هر شب Standard بازی می کنیم . شاید Snipe & Pistol هم زدیم .

من زودتر هم هستم که اگر به تعداد بودیم میریم و بازی می کنیم . امشب مثل هر شب Standard بازی می کنیم . شاید Snipe & Pistol هم زدیم .

سلام علیکم:blushing: تو عشق مایی:-":biggrin1: ... مثلا کی هستی یه ساعتی بدی ممنون می شم .... من دیشب نبودم امکان داره امشب باشم ولی بازم معلوم نیست

خب ، ساعت بازی امشب مسخص شد . ساعت 30 : 8 من PSN هستم و برای دوستان Invite میفرستم .
یه نکته دیگه اینکه توی تیم کشی ما گلومون رو پاره میکنیم میگیم آقای x بره اون تیم رعایت کنید لطفا :دی
جا داره همینجا از نوب بزرگ کیوان دعوت مخصوص به عمل بیارم :دی ( lol )

آخرین ویرایش:
دیشب خوب بود ولی خیلی نوب بازی بود هر تیمی که hammer rpg
برداره برنده هست این زیاد حال نمی ده همش ار پی چی باشه فکر کنم تازه کار ها بهتر بازی کنن چون با ار پی چی هنر نیست بازی کنیم دیشب یه بازی کردم شده بود عملیات ولفجر 19 هه هه در کل حال داد

برداره برنده هست این زیاد حال نمی ده همش ار پی چی باشه فکر کنم تازه کار ها بهتر بازی کنن چون با ار پی چی هنر نیست بازی کنیم دیشب یه بازی کردم شده بود عملیات ولفجر 19 هه هه در کل حال داد
بله بله، کاملا با توجه به شناختی که از شما دارم حق با شماست.:biggrin1:

من با هیچ شناختی از شما
باهات موافقم:cheesygri:laughing::)

دوستان خیلی به حرف آرش ( Life4Game ) توجه نکنید ، چون ایشون الکی شاخ هستند و الان بعد از اینهمه بازی کردن هنوز نتونستن از Level 1 بالاتر بیان !! در حالی که اکثر بچه ها 30 و 40 هستند :

42364403779920530863.jpg

همونطور که در تصویر میبینید ...

دوستان خیلی به حرف آرش ( Life4Game ) توجه نکنید ، چون ایشون الکی شاخ هستند و الان بعد از اینهمه بازی کردن هنوز نتونستن از Level 1 بالاتر بیان !! در حالی که اکثر بچه ها 30 و 40 هستند :

42364403779920530863.jpg

آرش حالا چطور بود مولتیش؟ راضی بودی؟
بیا فردا یادت بدم:biggrin1: همه مد هاش رو با هم بریم.:biggrin1: Co-op هم بریم تا تروفی اش رو بگیری:biggrin1:
حالا قضیه اش چیه این؟؟:biggrin1:

42364403779920530863.jpg

:biggrin1::biggrin1::biggrin1:این عکسو باید بدی بزرگ بزنن سر در بازی سنتر.:biggrin1:فکر کردم وقت نکردی عکس بگیری.:biggrin1:

اصلان خیلی نوبی.:biggrin1:امشب به ار پی جی و همر بسته بودی مارو تو.:biggrin1:ولی جدا از اینا امشب هم حال داد!

این رو هم اضافه کنم که 3 به 3 قرار بود بازی کنیم ، ولی تیم مقابل قبول نمیکردن آرش توی تیمشون باشه واسه همین ما دلمون سوخت گفتیم بیاد توی تیم ما و در نهایت منجر به این شد که 4 نفره در مقابل 2 نفر ببازیم !

سلام
اگر میشه میخوام به عنوان قربانی از خودم دفاع کنم . همه چیز برمیگرده به دست عوامل بیگانه که باعث به وجود اومدن تفرقه میشه .
قرار بود 3 به 3 بازی کنیم و منم تو تیمی باشم که توی عکس میبینید دو نفر هستند . یک لحضه حس کردم دچار دوگانگی شخصیت شدم . :دی
تو عکس هم مشخصه که جلوی اسم نیما و کیوان عکس هدست هست که دارن بلند شعار میدن : اون رنک 43 ات که میگن کو دروغگو :دی
حسودان تنگ نظر نتونستند موفقیت منو توی Uncharted 2 ببینن ، ببینن بچه ها رو دور هم جمع میکنم .
من موندم با چه سرعتی ، از کجاتون دوربین دراوردید انقدر سریع و واضح عکس گرفتید . مردم از خنده :دی
کاش حداقل میبردید منو رنک 3 یا 4 آخه کی تو رنک 1 میمونه :دی
بیا تحویل بگیر :laughing:
همین بود میگفتیم امشب BC رو نگاه کن :biggrin1:
چیو تحویل بگیرم . بیا مثل یه مرد جلوی جمع وایسا بگو هر شب چجوری بازی می کنی . من میگم اینا بهم میگن آرش امشب نرو بازیسنتر :دی
آرش حالا چطور بود مولتیش؟ راضی بودی؟
آره خوب بود فقط بچه ها رنک هاشون خیلی بالا بود ، من توانایی عرضه اندام نداشتم . :دی
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:این عکسو باید بدی بزرگ بزنن سر در بازی سنتر.:biggrin1:فکر کردم وقت نکردی عکس بگیری.:biggrin1:
شما خوش باشید :دی من نمیدونم چه حساسیتی رو من دارید شما lol :دی
این رو هم اضافه کنم که 3 به 3 قرار بود بازی کنیم ، ولی تیم مقابل قبول نمیکردن آرش توی تیمشون باشه واسه همین ما دلمون سوخت گفتیم بیاد توی تیم ما و در نهایت منجر به این شد که 4 نفره در مقابل 2 نفر ببازیم !
همین که اجازه دادید با این رنک داغونم باهاتون بازی کنم دل یه جوونو شاد کردید . تا حالا Un2 بازی نکرده بودم . بازم مرسی که بازیم دادید :دی

آخرین ویرایش:
نیما یه چیز رو هم بگم و برم !
اگر کار به جاهای باریک بشه قضیه نارنجک انداختن دیشبت زیر پای صادق و 49 - 49 شدن رو توی همین تاپیک علنی میگم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or