Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جالبه از امشب تا هفته ی بعد به مناسبت هالووین شخصیت همه عوض شده!ضمنا تمام امتیاز ها دو برابر داده میشه.ممکنه شخصیت جدیدی که گذاشتن بعدا هم بمونه!

امشب مگه چجوری بود؟یک امشب نیمدیم ضرر کردیم!!!!
فردا هم هست یا نه؟؟؟خدا کنه باشه منم بتونم فیض ببرم

کمممممممممممممممممممممممم مک

سلام
همونطور که دیگه همتون میدونید ، دیشب Multiplayer این بازی به طور همگانی اومد روی PSN ، حدود 13 روز دیگه هم بازی کامل میاد که حالا Multiplayer و Co-op داره .
این تاپیک رو برای این زدم تا بچه ها با هم هماهنگ بشیم و Online بازی کنیم .
تو نسخه دمو مود Team Deathmatch ده نفرست ، بچه ها همگی Demo رو بگیرید که خودمون بچه های ایرانی Host بشیم و بازی کنیم .
هر چی قرار و مدار و حرف و درد و دلی دارید توی همین تاپیک بگید .
ممنون

سلام دوستان
من انلاین بازی میکنم (این ادمک های جدید رو هم دیدم) که برای جشن هالوین اومده ( خیلی بهتره چون هم تیمی ها یکی شدن)
فقط یه سوال دارم چجوری میشه یکی رو add کرد تو این بازی
مثلا همین دوستامون که حرفای هستن(مردیم از بس هم تیمی قرازه خورد بهمون )
و اینکه من همیشه یکی رو تو بازی پیدا می کنم ولی تا از پشت میام بکشمش اون من رو میکوشه !!!!!!)

آها! پس واسه هالویینه که اینا این شکلین! لول! از دیشب دارم تئوری میچینم که چرا اینا این شکلین.
یه چنتا سوال داشتم از اساتید:

1- کی و چطوری میشه skin واسه multiplayer آزاد کرد که بعد بشه خریدش؟
2- آیا آپگریدی هست که اسلحه اول رو از AK-47 تغییر بده به یه اسلحه دیگه؟
3- rank ای که توی ranked match میگیریم فرقش با Level چیه؟
4- من headset رو به PS3 شناسوندم ولی تو بازی کار نمیکنه. ( همچنان صدای بچه ها توش نمیاد و صدای منم نمیره)
5- چرا اینقدر شروع بازی کنده؟ بیشتر از 5دقیقه طول میکشه تا Connecting و Finding Players تموم بشه، واسه همه همینطوره؟

با تشکر پیشاپیش.

آها! پس واسه هالویینه که اینا این شکلین! لول! از دیشب دارم تئوری میچینم که چرا اینا این شکلین.
یه چنتا سوال داشتم از اساتید:

1- کی و چطوری میشه skin واسه multiplayer آزاد کرد که بعد بشه خریدش؟
2- آیا آپگریدی هست که اسلحه اول رو از AK-47 تغییر بده به یه اسلحه دیگه؟
3- rank ای که توی ranked match میگیریم فرقش با Level چیه؟
4- من headset رو به PS3 شناسوندم ولی تو بازی کار نمیکنه. ( همچنان صدای بچه ها توش نمیاد و صدای منم نمیره)
5- چرا اینقدر شروع بازی کنده؟ بیشتر از 5دقیقه طول میکشه تا Connecting و Finding Players تموم بشه، واسه همه همینطوره؟

با تشکر پیشاپیش.

1-باید به لولی که نوشته برسید بعد بخرید(البته فعلا به خاطر هالوین غیر فعاله)
2-نه نیست.
3-فرق خاصی نداره فقط این که اگه ببازید و زیاد فعال نباشید ممکنه ازتون کم بشه.(خیلی احتمالش کمه)
4-نمیدونم.
5-برا این که سرعت/پینگ شما مشکل داره.

آخرین ویرایش:
من از وقتی بازی رو گرفتم نتونستم مولتی بازی کنم همش Error syncing Levels میده یا ارور های دیگه.
سرعتم هم 512 هست.
با دمو مشکلی نداشتم ولی نمیدونم چرا الان اینجوری میشه
ویرایش:
امروز تونستم برای اولین بار برم توش.

آخرین ویرایش:
من از وقتی بازی رو گرفتم نتونستم مولتی بازی کنم همش Error syncing Levels میده یا ارور های دیگه.
سرعتم هم 512 هست.
با دمو مشکلی نداشتم ولی نمیدونم چرا الان اینجوری میشه
منم از وقتی آپدیت اومده اینطوری شدم. مشکل از NAT هست.

منم از وقتی آپدیت اومده اینطوری شدم. مشکل از NAT هست.
مشکل از سرعت و خط adsl هست دوست من هم همین بلا مبتلا شده اورد خونه ما کار میکرد میبرد خونه خودشون ارور شما رو میداد سرعتش چون 128 بود ارور میداد ولی در کل سرور خوبی نداره همه دنیا که مثل امریکا نیست یا ... که سرعت فضایی داشته باشه در کل باید فکر دوستانه ما رو هم میکرد البته سرعت ایران از افغانستان بدتره :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

مشکل از سرعت و خط adsl هست دوست من هم همین بلا مبتلا شده اورد خونه ما کار میکرد میبرد خونه خودشون ارور شما رو میداد سرعتش چون 128 بود ارور میداد ولی در کل سرور خوبی نداره همه دنیا که مثل امریکا نیست یا ... که سرعت فضایی داشته باشه در کل باید فکر دوستانه ما رو هم میکرد البته سرعت ایران از افغانستان بدتره :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
نمیخوام آف تاپیک برم ولی به این دوستمون باید بگم که 60درصد از کسایی که 360 دارن یک بار هم به LIVE وصل نشدن. این شاید مزنه خوبی باشه برای بقیه کنسول ها و بقیه دنیا.

خدا پدر اون کسی که (. و ,) رو اختراع کرده بیامرزه :biggrin1::biggrin1:
===
دیروز از ساعت 4 بچه ها بودن بازی کردیم حال داد حساببببیییی
ولی لطفا یه خورده Deathmatch استاندارد هم بزارید همش Sniper یا RPG نزارید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or