Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
بهتر نیست این تاپیک در بخش PSN باشه؟
و تاپیک Guide and Walkthrough در بخش Trophies؟
میشه دو بار در شب این قرار ها باشه؟ من نمیتونم اون ساعت بیام, این مدرسه لعنتی نمیذاره.:biggrin1:

دوستان لطفا مدارا کنید!!!الان وسط دف مچ بودم خدا شاهده 13 تا اینوایت گرفتم!!!:biggrin1:یه چیز دیگه هم این که همین طوری خودتون جوین نکنین(بدون اینوایت)چون بعضی مواقع تعداد به هم میریزه :biggrin1:.(وگرنه ممکنه از طرف شخص مقابل ایگنور یا کیکد بشید):biggrin1:

بچه ها چرا هیچ کس امشب نیومد.زورکی 6 تا شدیم.:biggrin1:

صادق برو اون دف مچ اولی امشب رو نگاه کن همش رو هوا بود تیمشون!(تمپل):eek:همش آرپیجی دست من بود همر دست تو.:biggrin1:آر پی جی هم حال داد اما سوراخ کردین ما رو :laughing:

آخرین ویرایش:
بچه ها چرا هیچ کس امشب نیومد.زورکی 6 تا شدیم.:biggrin1:

صادق برو اون دف مچ اولی امشب رو نگاه کن همش رو هوا بود تیمشون!:eek:همش آرپیجی دست من بود همر دست تو.:biggrin1:آر پی جی هم حال داد اما سوراخ کردین ما رو :laughing:
اره خیلی خلوت بود
امشب حالمو با این ار پی جی:biggrin1: گرفتی تا یکی میزدم یه ار پی جی میومد:eek:

منم در نقش هویج بودم kajolto

هویج چیه بابا؟:biggrin1: شما که تو تیم مستر زامبی (:biggrin1:)بودین به غیر از اون دست اول همش ما رو آبکش کردین :biggrin1:

آقا لطفا چتو جوین کنین وقتی اینوایت میشید.یهو وقتی هاست میشی همه یه جا برات پی ام میزنن هر کی یه چیزی میگه :biggrin1:یکی میگه فلان مپ.یکی میگه فلان نوع بازی همه چی به هم میریزه.دیروز چت گذاشتم از بین کسایی که اینوایت شده بودن فقط 2 نفر اومدن:-"این طوری راحت تر هماهنگ میشیم:biggrin1:چون بیشتریا هدست هم ندارن.:biggrin1:

حتما میای دیگه؟:biggrin1:دیشب داشتم SD VS RAW 2010 بازی میکردم نتونستم بیام.امشب حتما میام.:biggrin1:

*ویرایش:تو که اصلا نیومدی :biggrin1:گفتی 7 میای...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or