Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آرش چقدر دیشب حال داد اینطوری بازی کردیم. فقط حیف که Unranked هست اینجور بازی ها.
از بقیه خواهشا تقاضا دارم زیاد از سلاح های سنگین استفاده نفرمایند. تیم ما همش رو هوا بود. RPG-7 و Hammer برداشته بودن افتاده بودن به جون ما!!!!
آرش لطفا اگه تکمیل شد بازم از اینجور Deathmatch ها بزار.
آره خیلی حال داد ، ببین چقدر حال داد که من تا ساعت 1 نصفه شب بازی کردم و 4 بلند شدم رفتم دانشگاه :دی
چشم ، حتما میزارم . حتما !
راجع به اون سلاح ها هم که آیدین گفت ، آره دقیقا یه Balance وجود داره ولی میدوین چجوری ؟ هر چند دقیقه یک بار این دو تا تفنگ تو نقطه خاصی از مپ Spawn میشن ، به همین علت دوستان نوب صفت که توانایی کشتن با سلاح عادی رو ندارند مثل مار دور اون محل چمبره می زنند و بلافاصله برمیدارند . :دی
پانی امشب که نبودی ، کیارش هم نبود . نیما و کیوان هم نبودند . منم دیگه نیومدم PSN :دی

به همین علت دوستان نوب صفت که توانایی کشتن با سلاح عادی رو ندارند مثل مار دور اون محل چمبره می زنند و بلافاصله برمیدارند . :biggrin1:
یکیشون خودت، مگه نه؟ :دی
من امشب مثلا اومدم PAIN بازی کنم دیدم به به update داره 4 برابر حجم خود بازی... خلاصه زدم اون update بشه، دیگه نتونستم بازی کنم.

یکیشون خودت، مگه نه؟ :دی
من امشب مثلا اومدم PAIN بازی کنم دیدم به به update داره 4 برابر حجم خود بازی... خلاصه زدم اون update بشه، دیگه نتونستم بازی کنم.
آره ، من نوب :دی کیوان این بحث رو به ملا عام نکش ، که نیما هم میاد از دردهامون میگه .
از دردهایی که Survival میرفتیم ، بعد خیلی شیک با RPG میزدی ما رو نصف میکردی .
اتفاقا دیشب هرگز سمت اون تفنگ نرفتم به غیر از یک بار که خواستم بگم منی که هیچی بارم نیست ( کیف کردی نه ! ) هم میتونم با این بکشم :دی
در کل دارم برنامه ریزی می کنم فردا Pistol & Grenade راه بندازم ، 5 به 5 ، Unranked با حضور ستاره های ایرانی :دی
آرش هروقت میخوای اینجور بازی ها 5 به 5 بزاری عصر بیا بگو ساعت چند میزاری که ما هم بیایم!من هر وقت میام تو نیستی :biggrin1:

از دوستان گرامی هم تقاضا دارم وقتی میبینند بازی دیگه ای بازی میکنم خواهشا invite نفرستن :biggrin1: (در حال بازی شیفت یکهو دعوت آنچارتد 2 میاد! )البته اگر آرش بفرسته با سر میام :biggrin1:
چشم .

آخرین ویرایش:
آرش هروقت میخوای اینجور بازی ها 5 به 5 بزاری عصر بیا بگو ساعت چند میزاری که ما هم بیایم!من هر وقت میام تو نیستی :d

از دوستان گرامی هم تقاضا دارم وقتی میبینند بازی دیگه ای بازی میکنم خواهشا invite نفرستن :d (در حال بازی شیفت یکهو دعوت آنچارتد 2 میاد! )البته اگر آرش بفرسته با سر میام :d

خوب ، همین الان یه سوپر قرار میخوام برای فردا شب بزارم . :دی
ساعت 30 : 9 به وقت تهران ، Uncharted 2 Lobby میخوایم Pistol & Grenade بازی کنیم .
جای یک سری دوستان محفوظ هست . چون بازی 5 به 5 هست ، اونایی که تو PSN حضور داشته باشند میان تو بازی .
مپ ها هم تو هر دست تغییر میدم ، ممکنه Standard یا Sniper هم بازی کنیم ، Standard که حتما .

آکیبا فردا شب میای؟:biggrin1:الان داشتیم سوروایول میزدیم راند 10 همه مرده بودن یه نفر مونده بود یهو با شاتگان زد باختیم :biggrin1::sick:

آره میام!
ساعت چند بیام؟!؟ (این ساعت 9 ونیم رو حتما میام! )
بریم این مراحل co-op رو رد کنیم خیلی حال میده!دیشب با آرش و نیما یک دست رفتیم خیلی حال داد! (البته فکر کنم مورد لعن و نفرینشون قرار گرفتم از بس میمردم و میومدن نجاتم میدادن! :d )

والا من کلا یه طرح دادم که در حال برسی ه ، اگه تصویب بشه ورود انواع زامبی و مشتقاتش به Party ممنوع میباشد :biggrin1:
طرح تصویب شد ، ورود انواع زامبی به بازی Ranked و Unranked ممنوعه .
الان ساعت 30 : 4 دارم میرم دانشگاه ، در سلامتی کامل هم این حرف رو میزنم .

ناکس کو آپ هارد جز نپال هیچ کدومو نمیشه رفت:biggrin1:ویلیج نورمال دو نفری بردیم 3 نفری با زامبیا(:biggrin1:)رفتیم هارد همون اولش سوراخ شدیم :biggrin1:

اقا براي من موقع وصل شدن به سرور يه 10 دقيقه اي طول ميده بعد هم يه ارور مياد...بايد چيكار كنم ؟!؟
ADSL 128 و پينگ هم از UK حدود 210 هست...
من از پينگ چيزي حاليم نيست ولي فكر كنم سرعتت پايين باشه.
من با 512 ,1 دقيقه هم نميشه!!!!

راجع به اون سلاح ها هم که آیدین گفت ،آره دقیقا یه Balance وجود داره ولی میدوین چجوری ؟ هر چند دقیقه یک بار این دو تا تفنگ تو نقطه خاصی از مپ Spawn میشن ، به همین علت دوستان نوب صفت که توانایی کشتن با سلاح عادی رو ندارند مثل مار دور اون محل چمبره می زنند و بلافاصله برمیدارند . :دی
پانی امشب که نبودی ، کیارش هم نبود . نیما و کیوان هم نبودند . منم دیگه نیومدم PSN :دی
آره. اونو خودم میدونم. منم خودم تو همه ی مپ ها جز یکی میرم اونجایی که اسنایپ Spawn میشه.:biggrin1:پس فکر کردی چطوری همیشه Snipe دستمه!:biggrin1: فقط فکر کنم تو مپ Temple نمیدونم اسنایپ اش کجاست.:confused:.
والا من کلا یه طرح دادم که در حال برسی ه ، اگه تصویب بشه ورود انواع زامبی و مشتقاتش به Party ممنوع میباشد :biggrin1:

طرح تصویب شد ، ورود انواع زامبی به بازی Ranked و Unranked ممنوعه .
الان ساعت 30 : 4 دارم میرم دانشگاه ، در سلامتی کامل هم این حرف رو میزنم .
خدا خیرتون بده!!
اون شب هم واقعا جناب Zombie رو اعصاب بودن. علت باخت تیم ما هم تو 2 دست ایشون بودن. من 10 بار مُردم بیشترش رو توسط ایشون با Hammer کشته شدم.

دیشب من فکر کنم تا ساعت 11 به وقت تهران صبر کردم کسی نیومد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or