Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسلحه که رنگی نمیشه!!!اون طلایی ها مال کساییه که بازی رو پیش خرید کردن:biggrin1:
این مارکو پولوی گرامی وقتی توسط نارنجک یا انفجار می میره خیلی باحاله!تیکه تیکه میشه :biggrin1:

آرش داداش این Upgrade ها برای اسلحه و اینا چجوری آزاد میشه ؟! :دی
مهرزاد جان ، توی همون منوی اصلی Multiplayer ، دکمه R1 رو بزن برو تو Store بعد هم برو روی گزینه Co-op Weapon Upgrade .
اینا رو که Upgrade می کنی فقط برای بازی های Co-op کاربرد داره .
قربونت :دی

اين جا كي مسئول بازي multi هستش؟
هر كي هست يه دعوت هم براي ما بفرسته ديگه!!!!!!
کسی مسئول نیست .
شما خودت با دو نفر هماهنگ میشی ، با هم برنامه میریزید Co-op بازی می کنید .
Co-op سه نفرست ، 30 نفره نیست که . داریم 3 نفر بازی می کنیم ، n تا PM میاد آرش بازی کنیم ، آرش جواب نمیدی ؟ آقا آرش سایت سنگین شده ، آرش فکر می کنی کی هستی و اینا .
به خدا من هیچی نیستم ، وقتی Co-op دارم بازی می کنیم با دو تا Partner دیگه چطوری بیام با شما بازی کنم ؟ !
اگر یه موقع خواستیم ایرانیا 5 به 5 خودمون بازی کنیم ، تا مرز تکمیل شدن Invite میفرستم .
راستی این توضیحات بالایی رو با شما نبودم دوست عزیز ، سو تفاهم نشه ، کلی گفتم . چون شما اصلا تو ADD List من نیستی . اون دو خط اول جواب شما بود .

اگر یه موقع خواستیم ایرانیا 5 به 5 خودمون بازی کنیم ، تا مرز تکمیل شدن Invite میفرستم .
آرش چقدر دیشب حال داد اینطوری بازی کردیم. فقط حیف که Unranked هست اینجور بازی ها.
از بقیه خواهشا تقاضا دارم زیاد از سلاح های سنگین استفاده نفرمایند. تیم ما همش رو هوا بود. RPG-7 و Hammer برداشته بودن افتاده بودن به جون ما!!!!
آرش لطفا اگه تکمیل شد بازم از اینجور Deathmatch ها بزار.

آخرین ویرایش:
وای آرش چقدر دیشب حال داد اینطوری بازی کردیم. فقط حیف که Unranked هست اینجور بازی ها.
از بقیه خواهشا تقاضا دارم زیاد از سلاح های سنگین استفاده نفرمایند. تیم ما همش رو هوا بود. RPG-7 و Hammer برداشته بودن افتاده بودن به جون ما!!!!
آرش لطفا اگه تکمیل شد از اینجور Deathmatch ها بزار.
بالاخره باید فکری واسه این کرده باشن که بازی Balance بشه.

خوب اگه وقتی با خودمون بازی میکنیم رنک میداد خیلی ها با تقلب میرفتن تکی برا خودشون (یا هماهنگ شده با یکی دیگه) امتیاز پارو میکردن!دلیلش احتمالا اینه.بیاین هر شب هستیم :biggrin1:Killer Arsalan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or