Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دیشب برای اولین بار مولتی رو تست کردم واقعا زیباست به خصوص بخش Co-op ولی کلی طول کشید تا یه نفرو برای بازی پیدا کنه توی Co-op

5 در مقابل 5 هم جذابه چون محیط و نقشه ها طوری طراحی شده که به میزان بازیکن وسعت داره و همه واقعا خوبه

مشکل لگ و پینگ نداشتم اما توی یکی از بازی همه هر وقت یه خارجی رو میزدم کلی طول طول می کشید تا Kill بشه اما فقط همون یارو این طوری بود

یک مسئله ای هست اون هم طول می کشه تا وصل شه و بازی پیدا کنه که فکر کنم به دلیل اینه که بازی تازه امروز توی آمریکا رلیز می شه پس بازی و هاست در کل کمه و طول می کشه تا پیدا بکنه

همه چیز عالیه و حرف نداره به نظر من یکی از قشنگ ترین Co-op ها رو داره و تیم دف_مچ هم واقعا زیباست

بازی توی Multiplayer تنها ایرادی که داره نبود Clan و Leaderboard هست که امیدوارم با یه Patch اینا رو بزارن ، وگرنه هیچ ایراد دیگه ای نداره .
چه بد.خوب انتظار دیگه ای هم از مولتی بازی ای مثل Uncharted نیست که یه سیستم کلنی قوی مثل KZ2 داشته باشه. ولی Leaderboard خیلی بده نداره.

چه بد.خوب انتظار دیگه ای هم از مولتی بازی ای مثل Uncharted نیست که یه سیستم کلنی قوی مثل KZ2 داشته باشه. ولی Leaderboard خیلی بده نداره.
فکر کنم لیدر بورد اضافه بشه!چون یک چیز حیاتیه!(البته نه برای همه!:biggrin1:)
من که پریروز رفتم مولیتشو تست کردم!هیچ کس نبود خودم رو کرد host!:biggrin1: حالا فردا هم میرم یه تست دیگه میکنم.

این که بعضی وقت ها یکهو می ایسته و طرف رو نگاه میکنه به خاطر سرعته؟!؟
واقعا رو اعصاب میره این حرکت :d

دوستان من چی کار کنم؟!
هیچ کس رو پیدا نمیکنه! بعد از نیم ساعت 2 نفر رو پیدا میکنه بعدش هم 2تا غیب میشن!
سیستم سرچش مثل geow2 رو اعصابه!

ارش چک کردم نتم باز هست!(کاشکی سرچش مثل kz2 یا cod بودش)
یک نفر هم فدا کاری کنه بیاد با ما این co-op رو بریم!:biggrin1:
رامین ، نمیشه اینو با Killzone 2 مقایسه کرد ، توی بازی های مولتیپلیر بی شماری که بازی کردم Killzone 2 خیلی قوی بود ، خیلی . اصلا با این قابل مقایسه نیست .
البته یه خبر خوب هم دارم که امروز قراره PlayList جدید به Multiplayer بازی اضافه بشه که میشه راحت تر بازی مورد علاقه رو پیدا کرد .
من هر شب با نیما Co-op میرم ، البته ما دو نفری میریم . دیشب دو بار دو نفری Survival رفتم راند 10 باختیم :دی
Co-op اش دیوانه کنندست .

حدودا ساعت چند بازی میکنید؟من هر وقت میام میبینم کسی آنلاین بازی نمیکنه (یا اگرم هستن یکی دو نفر اونم وسط بازی هستند! )

راستی چرا انقدر طول میکشه برای بازی کردن!تا بخواد 9 نفر پیدا کنه به خواب میروم :biggrin1:

حدودا ساعت چند بازی میکنید؟من هر وقت میام میبینم کسی آنلاین بازی نمیکنه (یا اگرم هستن یکی دو نفر اونم وسط بازی هستند! )

راستی چرا انقدر طول میکشه برای بازی کردن!تا بخواد 9 نفر پیدا کنه به خواب میروم :biggrin1:
خوب ببین ، اگر میخویا بازی کنی مثلا باید با 2 نفر هماهنگ بشی با هم هر شب Co-op بازی کنید . اینجوری هم با هم هماهنگ میشید هم لذت میبرید .
اگرم خواستید Deathmatch بازی کنید میتونید با هم برید تو یه بازی و توی یه تیم باشید .

مثل وقتی دمو رو داشتیم!!!!
گفته بودی ساعت 7 همه باشیم میریفتیم 5 به 5 بازی میکردیم!
الان هم فکر کنم 7-8 نفری بازی رو داشته باشند! میتونیم بازی کنیم بازم!
اینجوری دیگه نمیریم؟ :d

خوب ملت کی حاضره هر شب ساعت11 بیاد co op بریم؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or