Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از دوستان لطف کنه در مورد انلاین این بازی توضیح بده که حال میده یا نه چون صحبتهای متناقضی وجود داره.از تریلرهایی که من از قسمت انلاین این بازی دیدم به نظرم خیلی جذاب بود منم که عشق انلاینم البته اینترنت پرسرعتم 20 روزه دیگه وصل میشه این مدت هم به همین خاطر فعالیتم در سایت کم شده.

دمو امروز به ملکوت اعلی پیوست.:d
واقعا Multiplayer اش بعضی موقع ها اعصاب خورد کن میشه. نه میشه Join بشی نه میشه Invite کنی, اصلا میره رو اعصابت. اونایی که نسخه اصلی رو دارن هم همین مشکلو دارن؟؟؟
اگه این باشه که Multiplayer اش ذره ای ارزش نداره.

به نظر من ( نظر شخصی منه ) مالتی پلیر بازی چیز خاصی نداره. تا 10 نفر میتونند تو یک map بازی کنند که فکر میکنم کمه. تنوع اسلحه ها هم توی بتا خوب نبود. آخه این بازی داستانی نه مالتی پلینگ. تازه آدم پیر میشه تا یک بازی پیدا شه.

یکی از دوستان لطف کنه در مورد انلاین این بازی توضیح بده که حال میده یا نه چون صحبتهای متناقضی وجود داره.از تریلرهایی که من از قسمت انلاین این بازی دیدم به نظرم خیلی جذاب بود منم که عشق انلاینم البته اینترنت پرسرعتم 20 روزه دیگه وصل میشه این مدت هم به همین خاطر فعالیتم در سایت کم شده.
گیمپلی اش خیلی حال میده و اگر Multiplayer اش یه کم ضعیف نبود شاید یکی از بهترین Multiplayer ها رو داشت.
ولی به هرحال بالاخره وقتی میری توی بازی حس کسی رو داری که از هفت خوان رستم رد شده.:biggrin1: ولی جداً خیلی خیلی خیلی Multiplayer حال میده خیلییییییی. مخصوصا وقتی طرف رو از پشت (Stealth) میکشی.
به نظر من ( نظر شخصی منه ) مالتی پلیر بازی چیز خاصی نداره. تا 10 نفر میتونند تو یک map بازی کنند که فکر میکنم کمه. تنوع اسلحه ها هم توی بتا خوب نبود. آخه این بازی داستانی نه مالتی پلینگ. تازه آدم پیر میشه تا یک بازی پیدا شه.
دقیقا موافقم
وقتی قرار هست بازی مثل MAG بیاد دیگه این Max : 10 نفر خیلی خودشو نشون میده.
مورد آخر خیلی من رو عذاب داد. واقعا خیلی خیلی این بخش عذاب میده. وقتی آدم این رو بازی میکنه ارزش واقعی مولتی پلیر KZ2 رو درک میکنه.:d
اگر اشتباه میکنم اونایی که نسخه اصلی U2 رو دارن اصلاح کنند.

آخرین ویرایش:
یک مشکل خیلی عجیبی که وقتی داری بازی میکنی ... وقتی یک نفر رو از نزدیک میزنی و اونم تورو میبینه و میزنه بعد با هم میمیرین. من شما رو نمیدونم ولی این خیلی رو عصاب ه!!!!:cheesygri

شما يه نگاه به آماردانلود و ساعت بازی شده دمو بخش مالتی بنداز ميفهمی خيلی هم جذابه!!!!!
اسلحه هم بايد از store بخری عزيزم:cool:

خوب وقتی شماها فقط میرید بازی می کنید و 2 دقیقه تو منوها نمیگردید، حق دارید که بیاید بگید جذاب نیست. شما برید آیتم هایی که باید خریداری کنید چقدر هست بعد در این مورد حرف بزنید. در مورد کم بودن تعداد نفرات هم من خودم به شخصه بازی سوم شخص بیشتر از 10 نفر توی مولتی بازی نکردم و به نظر من همین قدر هم خوب هست و تا مدتی سرگرم کننده هست

این error اگه تا فردا درست نشه خود PS3 و دیسک بازی رو آتیش میزنم :((

بعضی وقتا ۵ دقیقه طول میکشه كه یک بازی پیدا کنه بعضی وقتها هم اصلا پیدا نمیکنه...

مشکل من اینه که اصلا وقتی Multiplayer رو میزنم تو همون connecting میمونه و error میده.

آخرین ویرایش:
اینطوری نگید خیلی مولتیش حال میده. امشب با آقا آرش Co-op بازی کردم چه حالی داد. فکر کنم بازی اصلی نسبت به بتا سخت تر شده.
فقط موقعی که با خارجی ها بازی میکردیم یکم دیر میمیرن.
------------------------------------
یه سوال داشتم: این بازی Leaderboard نداره؟ من تو سایت ND رفتم نداشت.

رفتن توی بازی در بخش مولتی پلیر مثل رد شدن از هفت خوان رستم میمونه:biggrin1:
ولی بری توی بازی بدجوری حال میده. من که دیروز دهنم صاف شد نتونستم به دوستم Join بشم یا Invite اش کنم, با یکی دیگه هم امتحان کردم بازم نشد!
و این Connecting اولش هم خیلی طول میده, بعضی موقع ها هم که بعد 5 دقیقه Connecting ارور میده دیگه واقعا میخوای دیسک رو آتیش بزنی.:biggrin1:(یک سوال: BD آتیش میگیره؟؟؟؟:biggrin1:)

من نمیدونم شماها چیکار می کنید ، کشتی میگیرید ، گاز میگیرید چیکار می کنید نمیتونید برید تو .
من دیشب با نیما و پانی جدا جدا بازی کردم هیچ مشکلی نبود .
یه سری دیگه هم میگن بازی چون 5 به 5 پس ارزش نداره که میتونیم این رو هم کاندیدای Joke of The Year بکنیم :دی آخه مرد حسابی تعداد نفرات چه ربطی به قشنگی داره ، میای MAG رو با این مقایسه می کنی ؟
شما Co-op این رو بازی کن ، معنای واقعی اعتیاد رو میفهمی .
بازی توی Multiplayer تنها ایرادی که داره نبود Clan و Leaderboard هست که امیدوارم با یه Patch اینا رو بزارن ، وگرنه هیچ ایراد دیگه ای نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or