Uncharted 2 : Among Thieves Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا آرش منم add کن .
آخرین بار که دیدم رنکت 36 بود. نامردی بود تعداد گلوله های هر خشابت بیشتر بود.:cheesygri هر چی می زدیم باز ما باید زودتر دنبال کاور می گشتیم.
چرا تو این همه که بازی کردیم رنکمون نمی رفت بالا؟

آرش من تا 40 روز ON نشم یه وقت پاکم نکنی:biggrin1:
نه عزیزم ف تو همیشه در قلب و ADD List من جا داری :دی
آقا آرش منم add کن .
آخرین بار که دیدم رنکت 36 بود. نامردی بود تعداد گلوله های هر خشابت بیشتر بود.:cheesygri هر چی می زدیم باز ما باید زودتر دنبال کاور می گشتیم.
چرا تو این همه که بازی کردیم رنکمون نمی رفت بالا؟
باشه ، چشم .
تو بازی های Custom یعنی بازی هایی که خودمون هاست میشیم و بازی می کنیم جز بازی های Unranked حساب میشه و امتیازی نمیده .
فعلا که رنک مهم نیست چون همه اینا 9 روز دیگه صفر میشه :دی

نه عزیزم ف تو همیشه در قلب و ADD List من جا داری :دی

باشه ، چشم .
تو بازی های Custom یعنی بازی هایی که خودمون هاست میشیم و بازی می کنیم جز بازی های Unranked حساب میشه و امتیازی نمیده .
فعلا که رنک مهم نیست چون همه اینا 9 روز دیگه صفر میشه :دی
میگم بعد از 8 روز دیگه نمیشه باهاش بازی کرد نه یعنی server شو می بندن نه؟
الان مال من زده 8 days Remaining
:((

میگم بعد از 8 روز دیگه نمیشه باهاش بازی کرد نه یعنی server شو می بندن نه؟
الان مال من زده 8 days Remaining
:((
خوب آره دیگه ، خود بازی 10 روز دیگه میاد بعد انتظار داری همینجوری سرورهاش باز باشه ؟
دقیقا 48 ساعت قبل از ریلیز بازی در US دیگه نمیشه از Uncharted 2 Demo استفاده کرد یعنی 8 روز دیگه .

آرش شما ساعت چند بازی میکنید؟قبلا میگفتید 7 ولی من میام کسی نیست :biggrin1: اگر میشه کمی دیرتر بازی کنید بهتره!فقط ساعت مشخصی باشه منم بتونم بیام(درس و اینا نمیزاره 24 ساعته آن باشیم!)

سلام دوستان
psn ID:Excalibour00
فقط بگم كه جز چند مرحله از kill zone 2 ديگه هيچ بازي شوتري با آنالوگ بازي نكردم پس چون نميشه cheat بزنم كه ناميرا بشم من رو تو يه گروه قوي بندازين تا افسردگي نگيرم

سلام علیکم !
درسته که درس و مشق دارم اما 22 ساعته آنلاینم :biggrin1: منم ادد کنید حال کنید ! :biggrin1:
اینم آیدیم ! البته اون بقل هم هست ولی گفتم شاید نبینید ! :biggrin1: Amri_gamer
یادتون نره ها ! بی صبرانه منتظر ادد کردن شما عزیزان گرامی هستیم ! :biggrin1:

سلام
بچه ها Multiplayer Demo تا 5 روز دیگه اعتبار داره ، گفتم بگم تا میتونید بازی کنید :دی
البته به احتمال خیلی زیاد خود بازی هم زودتر از تاریخ عرضه میاد تو ایران ولی سرورهاش قاعدتا تا روز عرضه کار نخواهد کرد .
امشب هستیم از ساعت 7 به بعد ، هر کی خواست بیاد بازی کنیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or