دوستان سلام!
من فایل trial بازی رو دان کردم. برای داشتن نسخه ی کامل فقط لازمه 1800پوینت بدم الان. دیگه نباید که اون 600و خورده ای مگ رو دان کنم دوباره. درسته یا نه؟
دوست عزیز خودشون اعلام کردن به خاطر ساخت بازی فیفا استریت و همچنین ساخت فیفا 13 نتونستن به یورو برسن واعلام کردن تمام تمرکزشون روبرای فیفا 13 به کار بردن و همچنین میدونی فیفا استریت براش خیلی زحمت کشیدن و دیگه وقت کافی برای ساخت یورو نداشتن .یعنی رسما خاک بر سر EA اینا نمیدونن ما با این اینترنت باید چه گِلی به سرمون بگیریم؟:d ولی در کل سَمبلش کردن رفت!
یعنی ارزش داره بخاطر فیفا استریت یورو 2012 رو قیچی کنن؟! اون فیفا 13 رو هم باید خیلی خارق العاده ای باشه با این تفاسیر!دوست عزیز خودشون اعلام کردن به خاطر ساخت بازی فیفا استریت و همچنین ساخت فیفا 13 نتونستن به یورو برسن واعلام کردن تمام تمرکزشون روبرای فیفا 13 به کار بردن و همچنین میدونی فیفا استریت براش خیلی زحمت کشیدن و دیگه وقت کافی برای ساخت یورو نداشتن .
پاینده باشی
طبق چیزی که گفتن FIFA 13 تمام باگ های 12 رو از بین برده و همینطور Kinect هم کار زیادی براشون داره!یعنی ارزش داره بخاطر فیفا استریت یورو 2012 رو قیچی کنن؟! اون فیفا 13 رو هم باید خیلی خارق العاده ای باشه با این تفاسیر!
دوست عزیز این بازیو ea زده نه مایکروسافت.چرا این مایکروسافت بازیاش رو روی xbox live میزاره حداقل اگرم میزاره دی وی دی هم بده برون که ما هم بگیرم .
چند ساله منتظر این بازیم اخرشم...
چرا این مایکروسافت بازیاش رو روی xbox live میزاره حداقل اگرم میزاره دی وی دی هم بده برون که ما هم بگیرم .
چند ساله منتظر این بازیم اخرشم...
دوستان محترم اینجا تاپیک یوفا یورو 2012 هستش و نباید توش بحث فوتبالی کنید.میتونین توی پروفایل هم دیگه یا تاپیک فوتبال بح کنین.
واقعا برام جالبه خودتون فرق تاپیک بازی ورزشی و فوتبال رو نمیدونید ولی یه دوست که میاد از این بازی ولی برای پی اس 3 سوال میپرسه مسخرش میکنید.
بابا میدونیم.بحثش پیش اومد دیگه بحث دیگه کردیم.
پ.ن:اقا یه سوال:این یورو رو بعد از دانلود چجوری میشه بازی کرد؟
درمورد صحبت اولت هربحثی جا و مکانی داره.البته اون موضوع تموم شد.
بعد از دانلود به بخش فیفا 12 اضافه میشه به نام uefa euro 2012 که با رفتن توی اون به قسمت یورو میری.
ممنون.راستی باید گلد باشیم.؟
پوینتم میخواد؟