UEFA EURO 2012

آره.منم خیلی بهم ضدحال خورد.
گفتن به خاطر اینکه بیشتر بازیکنان توی ورلدکاپ و یورو 2008 میرفتن نهایی.
داداش من چرا الكي حرف ميزني برو سايت easports قسمت فيفا براي xbox360 اونجا همه ي اطلاعات داده شده پس خواهشن جو خراب نكنيد .

داداش من چرا الكي حرف ميزني برو سايت easports قسمت فيفا براي xbox360 اونجا همه ي اطلاعات داده شده پس خواهشن جو خراب نكنيد .

دوست عزیز من پیروز یه مصاحبه از سازنده های این بازی خوندم که اینو گفتم.البته قبلش با دیدن تریلر گیم پلی به این نکته پی برده بودم.
حالا تا بازی رو گرفتم بهتون میگم مقدماتی داره یا نه چون منم از خدامه داشته باشه.

لذتش به مقدماتیشه اصلا:d من که خیلی دوست دارم بعد از بازی کردن مرحله نهایی برم از مرحله مقدماتی شروع کنم...اونجا میشه با تیمهای ضعیف تر هم بازی کرد و اومد به مرحله نهایی

لذتش به مقدماتیشه اصلا:d من که خیلی دوست دارم بعد از بازی کردن مرحله نهایی برم از مرحله مقدماتی شروع کنم...اونجا میشه با تیمهای ضعیف تر هم بازی کرد و اومد به مرحله نهایی
اون که آره خیلی دوست داشتنیه:d
اما این بخش expedition خیلی وسوسه انگیزه.باید تمام تیم های اروپا رو با تیمی که خودت ساختی ببری.
حالا یه سری چلنج که توی ورلد کاپ 2010 هم دیده بودیم از دوره ی مقدماتی هست.
---
این تاپیک رو فقط من دارم توش پست میدم:d

اینم لیست اچیومنت های بازی.
-Make It Possible
Succeed in a Challenge
-One Down
Defeat all teams from a group in Expedition
-On All Fronts
Defeat one team from each group in Expedition
-National Pride
Win an Expedition match with all starting 11 from the same nation
-We Are The Champions
Win UEFA EURO 2012
-Creating History Together
Win UEFA EURO 2012 with more than 1 user playing for the same team in all 6 matches
-Glory Moment
Win Online UEFA EURO 2012
-My Euro
Win a match in each UEFA EURO 2012 game mode
-Expeditionary Nature Defeat all 53 Nations in Expedition -Collector
Collect all mosaic peices in Expedition
فردا بازی عرضه میشه.به محض عرضه یه توضیحی ازش میام میدم.
-------
دوستان هیچ راهی نداره که این بازی را روی دیسک تهیه کرد و بازیش کرد ؟
متاسفانه فعلا نه دوست عزیز.اگه خود ea قصد کنه بازی رو دیسک بدهامکان پذیره درغیر اینصورت خیر.
خودم بشخصه بعید میدونم یورو روی دیسک بیاد چون دیگه میخوان روی فیفا 13 تموم توانشون رو بزارن.

اینم لیست اچیومنت های بازی.
-Make It Possible
Succeed in a Challenge
-One Down
Defeat all teams from a group in Expedition
-On All Fronts
Defeat one team from each group in Expedition
-National Pride
Win an Expedition match with all starting 11 from the same nation
-We Are The Champions
Win UEFA EURO 2012
-Creating History Together
Win UEFA EURO 2012 with more than 1 user playing for the same team in all 6 matches
-Glory Moment
Win Online UEFA EURO 2012
-My Euro
Win a match in each UEFA EURO 2012 game mode
-Expeditionary Nature Defeat all 53 Nations in Expedition -Collector
Collect all mosaic peices in Expedition
فردا بازی عرضه میشه.به محض عرضه یه توضیحی ازش میام میدم.
-------

متاسفانه فعلا نه دوست عزیز.اگه خود ea قصد کنه بازی رو دیسک بدهامکان پذیره درغیر اینصورت خیر.
خودم بشخصه بعید میدونم یورو روی دیسک بیاد چون دیگه میخوان روی فیفا 13 تموم توانشون رو بزارن.

سلام خدمت rametzio عزیز اول از همه حال میکنم با این عکس پشت پروفایلت دوم اگه میشه بعد از دانلود بازی یه نقد با تموم اطلاعات برامون بزار تا ببینیم ارزش داره بزارمش واسه دانلود یا نه ممنون

سلام خدمت rametzio عزیز اول از همه حال میکنم با این عکس پشت پروفایلت دوم اگه میشه بعد از دانلود بازی یه نقد با تموم اطلاعات برامون بزار تا ببینیم ارزش داره بزارمش واسه دانلود یا نه ممنون

خوب بازی اومد منم گذاشتم برای دانلود
بازی فیری هست و نیازی به پوینت ندارید :دی

خب دوستان بعد از خریت زیاد خودم بازی رو دانلود کردم:d(اول اشتباهیtrial رو دانلود کردم.بعد مجبور شدم اونو پاک کنم و نسخه ی کاملش رو دوباره دانلود کنم:d)
متاسفانه یه بازی کردم و هنوز چیز زیادی نمیتونم بگم.
راستی تا یادم نرفته بازی نسخه ی trial هم داره.
بازی همون طور که گفتم سه بخش expedition و یورو 2012 و چلنج ها روداره.البته یه قسمت هم برای لایو داره که متاسفانه به علت نداشتن گلد امتحان نکردم.
همچنین بازی دارای دوره ی مقدماتی نیست و شامل دوره ی نهاییه.فعلا همین قدر رفتم.
قیمتش هم 1800 پوینت بود.
به نظر من اگه توی خرید بازی شک دارید اول تریال شو دانلود کنید بعداگه خوشتون اومد کاملشو.
من که شخصا خیلی خوشم اومد.یکم گیم پلی کندتر شده و یه جورایی تغییرات محسوسی نسبت به فیفا 12 داشته.
برای دانلودش هم برید به فیفای خودتون بعد یه بخش به نام یورو 2012 اومده که از طریق اون میتونید کامل و تریالشو دانلود کنید.
گزارشگر های بازی هم خیلی باحال شدن.آلمان بود و با اسپانیا میخواستم بازی کنم.تورس روی نیمکت نبود.بعد گزارشگره بهش تیکه انداخت
---
خوب بازی اومد منم گذاشتم برای دانلود
بازی فیری هست و نیازی به پوینت ندارید
biggrin1.gif
سلام نادرجان راستی امروز دیدم آن بودی:d
یه توضیح دوباره با اینکه بالا گفتم:تریال فیریه و خیلی محدودتره.مثلا دقایق هم نیمه 2 دقیقه است و نمیشه غیر از دو تیم برای یورو برداشت.
ولی نسخه ی کامل 1800 پوینته و کامله کامله:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or