UEFA EURO 2012

ما هم خریدیم بازی رو البته به دلیل نداشتن حجم مجبورم شبانه بزارم دانلود شه !
فردا کامل نظرمو میگم راجع بهش ... من معمولا هیچ کدوم از بازیهای مناسبتی فیفا رو از دست ندادم همشونو بازی کردم !

من که حاضر نمیشم 26 هزا تومن بدم برای dlc .ما خودمون حاضر نیستم 50 هزار تومن برای بازی اصل پول بدیم .بعد بخاطر یه دی ال سی بریم یه پونیت 1800 بگیریرم و 26 هزار تومن پول بدیم تو این وضع بد اقتصادی.من که منتظر میشم تا شاید یه راهی پیدا بشه که بتونیم دانلود کنیم.

والا راهی که برای دانلود مجانی این نیست:دی نسخه دمو بازی رو دانلود کردم. متوجه شدم که کلا گیمپلی بازی هیچ تغییر حاصی نداشته. جو بازی و حال هوای یورو رو داره و این حرفا. البته خیلی وسوسه انگیزه که پوینت خرج این بازی کنم و فکر کنم در آخر دانلود کنم نسخه اصلی بازی رو.:دی

من یه پیشنهادی به همه ی دوستان که پوینت ندارن میکنم.
برن با بینگ و 5-6 تا اکنت پوینت جمع کنن.من با بینگ 1500 تا جمع کرد و خودم هم 1600 تا خریدم.اینطوری تونستم آلن ویک هم بگیرم.

من که حاضر نمیشم 26 هزا تومن بدم برای dlc .ما خودمون حاضر نیستم 50 هزار تومن برای بازی اصل پول بدیم .بعد بخاطر یه دی ال سی بریم یه پونیت 1800 بگیریرم و 26 هزار تومن پول بدیم تو این وضع بد اقتصادی.من که منتظر میشم تا شاید یه راهی پیدا بشه که بتونیم دانلود کنیم.
کی گفته بهتون 1800 پوینت 26 هزار تومنه ؟ 1600 توی ارزونترین سایت 38 تومنه !
1800 پوینت به دلار میشه 22.5 $ و به پول ما تقریبا 41 تومن ...
احتمال اینکه این dlc روی دیسک بیاد 1٪ هست چون گیم پلی بازی نیازمند فیفا 12 هست و جدا از هم دیگه نیست !

خوب دانلود ما هم تموم شد 2 3 ساعتی بازی کردیم باید بگم انتظارم خیلی بیشتر از این حرفا بود فکر میکردم تغیرات وسیع تری داره اما نداشت !

اولا که گیم پلی بازی تقریبا دست خوش تغییر شده تنها چیزی که فهمبدم از گیم پلی این بود که باگ های فیفا 12 رو رفع کرده بود . اما گیم پلی تغییر دیگری نکرده بود .

یه چیزی که برام جالب بود اینکه یه باگ اضافه شده که اکثر تک به تک های CPU گل میشد حالا یا دروازه بان ها داغون شدن یا CPU قویتر . انیمیشن حرکت توپ و انیمیشن دویدن بازیکنان تغییر و بهبود یافته بود .

توی قسمت بازیهای دوستانش هم اگه بازی رو بزارین توی ورزشگاه های Euro امکان انتخاب شب و روز و اب و هوا خاموشه و به صورت پیش فرض شب و هوا صاف است !

همون طور که دوستان اشاره کردند فقط مرحله ی نهایی Euro رو میتونین انجام بدین .

توی قسمت دوستانه امکان استفاده از ورزشگاه های بازی Fifa 12 رو هم دارین !

چهره ی بازیکنان اپدیت نشده و همانند Fifa 12 هست , در عوض تمامی لباس ها ی تیم های اروپایی و استوک های بازیکنان این تیم ها به روز شده !

دارای قسمت های : Expedition mode همانند بخش world tour فیفا street
Challenge mode همانند بخش Challenge فبفا 12

هچنین تبلیغات دور زمین و Theme و خلاصه اتمسفر لیسانس شده ی Euro رو دارا میباشد .

دارای قسمت اختصاصی انلاین هم میباشد .... خلاصه اینکه به نظرم همون 7 که Gamespot به بازی داده کافی و مناسبه !

آخرین ویرایش:
خب بعد از کلی بازی کردن اومدن نظرم رو بگم.البته دوستمون در پست بالا یه توضیح کامل از بازی گذاشت و من دیگه خیلی حرف نمیزنم:d.
انیمیشن ها و موتور ایمپکت بازی بهبود یافته.در طی 5 ساعت بازی کردن باگ های عجیب ایمکت انجین رو ندیدم.یه سری برخورد هم شاهد بودم که از شدت طبیعی بودن ریپلی ش هم دیدم:d
یه سری تیم مثل لهستان لیسانس نشدن.لباس های تیم هایی مثل لهستان و روسیه هم درست نیست.که احتمال داره با یه آپدین مثل ورلدکاپ 2010 حل بشه.
مشکل بعدیش عوض نکردن آب و هوا در ورزشگاه های یوروست که البته این موضوع در تورنمنت کاملا طبیعیه چون براساس ساعت واقعی بازیهاست ولی برای بازی دوستانه نبودش حس میشه(امیدوارم با یه آپدیت درست بشه).
حالت تورنمنت یورو خیلی کامل و جالبه و حال و هوای یورو رو داره.بخش expedition برای من خیلی جالب بود.اول باید یه کاپیتان برای تیمتون که میتونه هر بازیکنی از کشورهای اروپایی باشه بزارید و بعد با بردن تیم های حریف ازشون بازیکن بگیرید و همچنین یه سری پوستر ازشون جمع کنید.اگه اشتباه نکنم هرتیم سه تا پوستر داره که برای جمع کردنش باید سه بار ببریمشون.
درنهایت بازی بسیار قشنگ و انتظارات من رو رفع کرد.البته نبود دوره ی مقدمانی در بازی هم حس میشه.البته این بازی هم با شروع یورو خیلی بیشتر میچسبه.
نمره ی من به بازی:8.5
(شاید زیاد داده باشم ولی من بازی های فوتبالی رو خیلی دوست دارم و به نظرم حقشه.)

--------
یه چیزی که برام جالب بود اینکه یه باگ اضافه شده که اکثر تک به تک های CPU گل میشد حالا یا دروازه بان ها داغون شدن یا CPU قویتر .
چی تیمی میش؟؟من که آلمان میشم نو بعضی وقت ها سوپر واکنش هایی داره دهنم باز میمونه.

چی تیمی میش؟؟من که آلمان میشم نو بعضی وقت ها سوپر واکنش هایی داره دهنم باز میمونه.
من که کشته مرده ی المانم از قدیم تا به حال فقطم المان برمیدارم اما اوایل بازی یکم زود گل میخورد البته اره سوپر واکنش هم نشون میده نویر ولی میگم زیاد گل میخورد نویر تک به تک هارو !
که البته شاید اول بازی بود و من زیاد به گیم پلیش عادت نداشتم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or