UEFA EURO 2012

دوستان سلام!

من فایل trial بازی رو دان کردم. برای داشتن نسخه ی کامل فقط لازمه 1800پوینت بدم الان. دیگه نباید که اون 600و خورده ای مگ رو دان کنم دوباره. درسته یا نه؟

یعنی رسما خاک بر سر EA اینا نمیدونن ما با این اینترنت باید چه گِلی به سرمون بگیریم؟:d ولی در کل سَمبلش کردن رفت!
دوست عزیز خودشون اعلام کردن به خاطر ساخت بازی فیفا استریت و همچنین ساخت فیفا 13 نتونستن به یورو برسن واعلام کردن تمام تمرکزشون روبرای فیفا 13 به کار بردن و همچنین میدونی فیفا استریت براش خیلی زحمت کشیدن و دیگه وقت کافی برای ساخت یورو نداشتن .
پاینده باشی

دوست عزیز خودشون اعلام کردن به خاطر ساخت بازی فیفا استریت و همچنین ساخت فیفا 13 نتونستن به یورو برسن واعلام کردن تمام تمرکزشون روبرای فیفا 13 به کار بردن و همچنین میدونی فیفا استریت براش خیلی زحمت کشیدن و دیگه وقت کافی برای ساخت یورو نداشتن .
پاینده باشی
یعنی ارزش داره بخاطر فیفا استریت یورو 2012 رو قیچی کنن؟! اون فیفا 13 رو هم باید خیلی خارق العاده ای باشه با این تفاسیر!

یعنی ارزش داره بخاطر فیفا استریت یورو 2012 رو قیچی کنن؟! اون فیفا 13 رو هم باید خیلی خارق العاده ای باشه با این تفاسیر!
طبق چیزی که گفتن FIFA 13 تمام باگ های 12 رو از بین برده و همینطور Kinect هم کار زیادی براشون داره!
وای فکر کنید Be A Player یا Be A GK با کینکت باشه!

پارسال یک مصاحبه ای با دیوید روتر شده بود درباره قسمت منوی تعویض و فورمشن و کلا منوی تنظیمات تاکتیکی روتر گفته بود برای فیفا 13 به طور کلی این قسمت رو شکل وشمایلشو عوض میکنیم تا گیمر راحت تر به بخش های مختلف تیمش دسترسی داشته باشه و بتونه راحت تر کاراشو انجام بده همچنین احتمالا این قسمت هم با کینکت میتونین تعویض ها و کارای دیگه رو انجام بدین .

چرا این مایکروسافت بازیاش رو روی xbox live میزاره حداقل اگرم میزاره دی وی دی هم بده برون که ما هم بگیرم .

چند ساله منتظر این بازیم اخرشم...

چرا این مایکروسافت بازیاش رو روی xbox live میزاره حداقل اگرم میزاره دی وی دی هم بده برون که ما هم بگیرم .

چند ساله منتظر این بازیم اخرشم...

خودتون پیش خودتون حساب کنید یک DLC 1.5 گیگابایتی اخه دیگه چیه که بخواد روی دی وی دی بده بیرون...

من قبلا هم گفتم دوستان اگر خیلی تمایل به اجرای این DLC دارن میتونید نسخه PC رو بگیرن و خیال خودشون رو راحت کنن....

دوستان محترم اینجا تاپیک یوفا یورو 2012 هستش و نباید توش بحث فوتبالی کنید.میتونین توی پروفایل هم دیگه یا تاپیک فوتبال بح کنین.
واقعا برام جالبه خودتون فرق تاپیک بازی ورزشی و فوتبال رو نمیدونید ولی یه دوست که میاد از این بازی ولی برای پی اس 3 سوال میپرسه مسخرش میکنید.

بابا میدونیم.بحثش پیش اومد دیگه بحث دیگه کردیم.

پ.ن:اقا یه سوال:این یورو رو بعد از دانلود چجوری میشه بازی کرد؟

بابا میدونیم.بحثش پیش اومد دیگه بحث دیگه کردیم.

پ.ن:اقا یه سوال:این یورو رو بعد از دانلود چجوری میشه بازی کرد؟

درمورد صحبت اولت هربحثی جا و مکانی داره.البته اون موضوع تموم شد.
بعد از دانلود به بخش فیفا 12 اضافه میشه به نام uefa euro 2012 که با رفتن توی اون به قسمت یورو میری.

دو چیز دیدم از فیفا 13 اما نمیدونم شایعه هست یا واقعیت
گفتم بگم :1.خوندم لیگ عربستان تو فیفا 13 هست
2.بخش داوری تو فیفا 13 هست یعنی refree mode این دومی عجیبه نوشته بود میتونید داور بشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or