UBUNTU linux

دانلود ubuntu 9.10 rc1 amd64 با لينک مستقيم
photos-ubuntu-intrepid-ibix-boldly-goes-forth_1.jpg

کاملا تست شده و سالمه
نياين پست بدين این نيومده خوب نيست فلانه
Code:
http://offlinedvb.mihanonline.ir/WwW.OffLiNeDvB.CoM-ubuntu-9.10-amd64.part1.rar
http://offlinedvb.mihanonline.ir/WwW.OffLiNeDvB.CoM-ubuntu-9.10-amd64.part2.rar
http://offlinedvb.mihanonline.ir/WwW.OffLiNeDvB.CoM-ubuntu-9.10-amd64.part3.rar
http://offlinedvb.mihanonline.ir/WwW.OffLiNeDvB.CoM-ubuntu-9.10-amd64.part4.rar
Code:
http://rapidshare.com/files/297189138/WwW.OffLiNeDvB.CoM-ubuntu-9.10-amd64.part1.rar
http://rapidshare.com/files/297190618/WwW.OffLiNeDvB.CoM-ubuntu-9.10-amd64.part2.rar
http://rapidshare.com/files/297189661/WwW.OffLiNeDvB.CoM-ubuntu-9.10-amd64.part3.rar
http://rapidshare.com/files/297188757/WwW.OffLiNeDvB.CoM-ubuntu-9.10-amd64.part4.rar
 
نسخه ي ubuntu كه دوستمون براي دانلود دادن release candidate هست و هنوز 4 روز تا اومدن نسخه ي اصلي مونده



نوشته شده توسط hashem:
دوستان من فردی رو دیدم که ubunto رو با استفاده از برنامه vmware رو لپ تاپش نصب کرده بود!
www.vmware.com
کسی با این برنامه کار کرده؟ لطفا در مورد نحوه کار کردش توضیحی بدید!

بله با اين برنامه ميشه راحت ubuntu يا هر سيستم عامل ديگه رو به صورت virtiual نصب كرد
ولي من توصيه ميكنم برنامه ي sun virtualbox رو تست كنيد چون هم free هست و هم كار باهاش راحتتره
http://www.virtualbox.org/
 
UBUNTU حد اقل چه سیستمی میخواد-روی PC فقید من:cheesygri- میخوام ببینم کار میکنه(چون گرافیکی نیست فکر نمیکنم چیز خاصی بخواد)

-
حجمش چقدره برای DL?
اگر خواستیم بخریم چه ورژنیش رو بخرم-راهنمایی کنید
 
ubuntu desktop بگير جديد ترين ورزن

برو پست اول رو بخون روش ثبت نام براي دريافت مجاني سي دي توش هست



کمترین سیستم که روش اجرا بشه اینه
با سی دی alternate نصب کن بهتره

  • 300 MHz x86 processor
  • 64 MB of system memory (RAM)
  • At least 4 GB of disk space (for full installation and swap space)
  • VGA graphics card capable of 640x480 resolution
  • CD-ROM drive or network card
سیستم پیشنهادی اینه


  • 700 MHz x86 processor
  • 384 MB of system memory (RAM)
  • 8 GB of disk space
  • Graphics card capable of 1024x768 resolution
  • Sound card
  • A network or Internet connection
Note: All 64-bit (x86-64) PCs should be able to run Ubuntu. Use the 64-bit installation CD for a 64-bit-optimised installation.

برای افکت های گرافیکی


  • 1.2 GHz x86 processor
  • 384 MB of system memory (RAM)
  • Supported graphics card (see DesktopEffects)



اگه سیستمت خیلی ضعیفه xubuntu خیلی سبکتر هستش

Minimum requirements


  • 333 MHz processor
  • 192 MB of system memory (RAM)
  • At least 1.5 GB of disk space
  • VGA graphics card

Recommended minimum requirements


  • 800 MHz processor
  • 256 MB of system memory (RAM)
  • 6 GB of disk space
  • Graphics card capable of 800x600 resolution

من خودم ubuntu رو روی این نصب کردم بد نبود
800 Mhz cpu
176 MB ram
vga onboard
 
اه!
تا من خواستم بذارم شما گذاشتی!
جالبه که "داتک" ...

بچه ها، من که حتما میرم، اگه شماها هم میاین و دوست دارین، میتونیم باهم قرار بذاریم که اونجا باهم باشیم.
راستی متن خبر تو کلیک جام جم هم بود.
 
نگاهي به نسخه جديد اوبونتو ‌ ‌
زمان تغيير رسيده است
100922129393.jpg

اوبونتو نگارش جديد، با اسم رمز »كوآلاي خوش كردار1« تغييرات زيادي در برنامه خود داشته است. نگارش جديد كه با تغييرات ريز و درشتي همراه است و درست يك هفته پس از عرضه ويندوز7 و مطابق برنامه از پيش تعيين شده كانونيكال (كمپاني پشتيبان اوبونتو) عرضه شده، مي‌تواند فرصت مناسبي باشد براي ارتقاي انواع سيستم عامل‌ها. مايكروسافتي‌ها كه با عرضه ويندوز7، چند سال بعد از عرضه اكس‌پي، حالا يك سيستم عامل درست و حسابي دارند، بايد مواظب لينوكس مقتدر هم باشند كه هر چه بيشتر به كاربرهاي خانگي نزديك شده است.
بخش عمده‌اي از تغييرات اين سيستم عامل، جدا از بهبودهاي فراواني كه در بازدهي و سرعت آن انجام شده، در بخش رابط كاربري و ساده‌تر كردن كار با آن انجام شده است. بزرگ‌ترين تغييري كه در اوبونتوي جديد ديده مي‌شود، بخش جديدي است به‌نام مركز نرم‌افزار اوبونتو2 توسعه مركز نرم‌افزار اوبونتو، يك اقدام بسيار شجاعانه بود. براي لينوكس كارها، مشخص است كه هيچ چيز نمي‌تواند جاي ‌apt-get‌ در خط فرمان، و ‌Synaptic‌ در گنوم را بگيرد. خصوصا اين كه قبلا يك نرم‌افزار شكست خورده با عنوان ‌Add/Remove Software‌ در اوبونتو وجود داشت كه واقعا به هيچ دردي نمي‌خورد.
هدف اصلي مركز نرم افزار اوبونتو، بدل شدن به يك مركز اصلي براي مديريت نرم‌افزار است. مركز نرم‌افزار قرار است يك چيزي باشد شبيه به فروشگاه آيفون ‌App Store‌. ‌ ‌
نخستين چيزي كه در مركز نرم‌افزار ديده مي شود، رابط كاربري تميز آن است. نرم‌افزارها از پيش شاخه‌بندي شده و به‌صورت آيكون‌هاي مختلف نمايش داده شده‌اند. ضمن آن‌كه، كساني كه نگران بودند مشخص نيست نصب شده‌هاي لينوكس را از كجا مي‌شود پيدا كرد، مي‌توانند با مراجعه به بخش ‌Installed Software‌، تمام نرم‌افزارهاي نصب شده در لينوكس خود را پيدا كنند. ‌ ‌
براي نصب نرم‌افزار، كافي است از طريق منوها يا جستجوي عنوان نرم‌افزار، آن را بيابيد و نصب كنيد.
نكته ديگري كه در اوبونتو بايد به آن اشاره كرد، و البته خود كاربر با اولين بوت شدن آن را درك خواهد كرد، سرعت بالاي بوت شدن سيستم عامل است.
كانونيكال قول داده بود كه اوبونتوي جديد با سرعت بيشتري بوت شود. به اين ترتيب، اوبونتوي جديد توانست به وعده خود كه بوت 10‌ثانيه‌اي است، جامه عمل بپوشاند. ‌ ‌
اوبونتوي جديد با نسخه پايدار 28/2 گنوم عرضه مي‌شود. اين نگارش، تنها رفع عيب نسخه‌هاي قبلي است و تنها فرقي كه با آن‌ها دارد اين است كه ‌GDM‌ آن را از نو نوشته‌اند. بنابراين انتظار مي رود ميزكار تميزتري را مشاهده كنيد. اوبونتو، همان‌طور كه قبلا هم وعده داده بوديم، اولين لينوكسي است كه اجازه مي‌دهد با پياده‌سازي كامل محاسبات ابري، اين نوع از محاسبات را آزاد و بدون نياز به شركت‌هاي بزرگي چون مايكروسافت و آمازون پياده كنيد. ‌ ‌
ابر اوبونتو، ‌API‌هايي كاملا منطبق با معروف‌ترين سيستم محاسبات ابري عمومي، يعني ‌2Amazon EC‌ دارد. شركت‌ها و سازمان‌ها مي‌توانند با پياده‌سازي اين محاسبات ابري، در هزينه سخت‌افزاري و نرم‌افزاري به‌شدت صرفه‌جويي كنند و همچنين، با يك بار نوشتن كد، هم از ابر خصوصي خود استفاده كنند، هم در صورت نياز، به آمازون متصل شوند و محاسبات را در سرورهاي عمومي اين شركت انجام دهند.
اوبونتو يك3‌ ‌معادل اوبونتويي دراپ‌باكس است. با اوبونتو مي توانيد تمام فايل هاي ماشين اوبونتوي خود را با ديگر سيستم‌هاي خود همخوان (سنكرون) كنيد. البته قبل از آن بايد يك حساب براي خود باز كنيد. اين حساب 2 سطح مختلف دارد كه در سطح رايگان آن، 2گيگابايت فضاي مجاني در اختيار خواهيد داشت و در نسخه پولي آن، 50گيگابايت هاردديسك داريد كه نيازي نيست جايي با خود ببريد و فقط به يك خط اينترنت نياز داريد.
خداحافظ ‌HAL ‌ ‌
‌HAL‌4‌ ‌(بخشي از كد در لينوكس كه به‌صورت يك پارچه همه امور مربوط به ورودي و خروجي را انجام مي‌داد) كه تا مدت‌ها وظيفه‌اش را در سيستم عامل لينوكس به‌نحو احسن انجام داده بود، اكنون جاي خود را به سيستم ديگري به‌نام ‌DeviceKit‌ داده است. ديوايس كيت، بهتر مي‌تواند با دستگاه‌هاي جديد خود را وفق بدهد و از بخش هاي كوچك‌تري چون ‌DeviceKit-power‌ و ‌DeviceKit-disks‌ تشكيل شده است.
كارت‌هاي گرافيكي اينتل نيز كه در نگارش04/9، مشكل‌ساز شده بودند، درايورهاي خود را آپديت شده مي‌بينند و قطعا سيستم‌هايي كه با كارت گرافيك اينتل مشكل داشتند، در نگارش جديد ظاهر زيباتري از لينوكس را خواهند ديد.
سيستم فايل ‌4ext‌ نيز كه در نگارش قبلي پس از راي‌گيري به‌عنوان جايگزين ‌3ext‌ مطرح شده بود، در اين نگارش، به‌عنوان سيستم فايل پيش‌فرض لينوكس مطرح است. از ويژگي‌هاي اين سيستم فايل، قابليت پايداري بالا و سرعت بيشتر آن نسبت به سيستم فايل نسل قبلي خود است.
تغييرات سطح كاربر
اين نسخه از اوبونتو، با ‌Pidgin‌ كه يك مسنجر چند پروتكله بود خداحافظي كرده است و حالا جاي آن را ‌Empathy‌ گرفته است. امپاتي نرم‌افزار بسيار پرامكانات‌تري است و قابليت استفاده از ياهو، جي‌ميل، ‌MSN‌، ‌Jabber‌، ‌AOL‌، ‌QQ‌ و ... را دارد. ضمن آنكه مي توانيد با استفاده از آن، صدا و تصوير را ارسال و دريافت كنيد يا فايل بفرستيد.
بخش ايميل را هم، طبق معمول نرم‌افزار ‌Evolution‌ در دست دارد كه با يكپارچگي‌اي كه با لينوكس دارد، مي توانيد قرار ملاقات‌ها، ايميل، تقويم، دفترچه تلفن و ... را از مايكروسافت آوت‌لوك به لينوكس بياوريد و در صورت لزوم، هشدارها و پيغام هاي آن را فعال كنيد.
همچنين، براي مرور اينترنت، بهترين مرورگر منبع‌باز دنيا يعني فايرفاكس نگارش5/3، به‌طور پيش‌فرض در خدمت شماست. با كمك پروژه‌هايي مثل ‌ xMarks‌(براي انتقال بوك‌مارك‌ها) يا ‌Mozilla Weave‌ براي انتقال تجربه مرور اينترنت، انتقال به مرورگر لينوكسي خود را ابدا احساس نخواهيد كرد. ‌ ‌
اتصال به دنياي اينترنت در اوبونتو، يكي از مباحث اصلي است. عرضه اوبونتو1 و محاسبات ابري براي كساني كه فايل‌ها و نرم‌افزارهاي خود را براي خود به‌اشتراك مي‌گذارند يك طرف و قابليت جديد اوبونتو كه مي‌توانيد تصاوير، ويدئوها و موسيقي‌هاي خود را از هر كجاي سيستم عامل، روي وب‌سايت‌هاي شبكه‌هاي اجتماعي به اشتراك بگذاريد طرف ديگر است.
اين يعني با نصب اوبونتو قادر خواهيد بود درست پس از انتقال عكس از دوربين ديجيتال‌تان به سيستم، آن را مديريت كرده، توصيف كنيد و به‌سادگي يك كليك راست، روي وب سايت‌هايي چون فليكر، فيس‌بوك، پيكاسا و ... آپلود كنيد.
در بخش موسيقي و ويدئو نيز، ‌Rhythmbox‌ نرم‌افزار پيش‌فرض اوبونتو است كه قادر است دستگاه‌هاي مختلفي چون آيپاد، ‌PSP‌ و پخش‌كننده‌هاي موسيقي را بشناسد و كتابخانه موسيقي‌تان را با آن همخوان كند. ضمن آن كه مي‌توانيد از طريق آن، فروشگاه‌هاي موسيقي خارجي را مشاهده يا از آن‌ها خريد كنيد و حتي فهرست پخش خود را با دوستان‌تان از طريق ‌Last.fm‌ به اشتراك بگذاريد. قابليت پخش ويدئوي مستقيم از وب سايت‌هايي چون يوتيوب و ... نيز در صورتي كه ***** نباشد(!) يكي ديگر از ويژگي‌هاي اوبونتو است.
اوپن آفيس نگارش3، هر چند به پاي ويژگي‌هاي آفيس2007 نمي‌رسد، اما مي‌تواند كار شما را راه بيندازد و در لينوكس هم فايل‌هاي مايكروسافت آفيس را باز كند. اوپن‌آفيس رايگان است، هر چند در ايران كه كسي قانون كپي‌رايت را رعايت نمي‌كند، مزيت رقابتي به‌حساب نمي‌آيد.
رابط كاربري اوبونتو به‌طور كامل به 23زبان دنيا ترجمه شده است و پروژه ترجمه اين سيستم عامل به فارسي تا 29درصد پيش رفته است، بنابراين مي‌توانيد به‌عنوان يك علاقه‌مند به لينوكس، در توسعه كاربرد آن در ايران نيز نقش داشته باشيد. ‌ ‌
پي‌نوشت‌ها
Karmic Koala.1‌
‌ Ubuntu Software Center.2‌
‌ Ubuntu One.3‌
‌ Hardware Abstraction Layer.4
محمدرضا قرباني




http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100922129332
 
سلام
چجوری ميشه kde به جای gnome نصب کرد؟
همون که رو kubuntu هست
چون عکس هاشو ديدم خوشگل تره:biggrin1:


همین لینک هایی که دوستمون گذاشته آموزش های خوبی داره
یا میتونی kubuntu رو نصب کنی.

من این 2تا لینک رو پیدا کردم:
لینک اول
لینک دوم

شما تو همایش ابونتو تونستی شرکت کنی؟
 
سلام

شرمنده دیر پاسخ میدم، پستتون رو ندیده بودم. بچه ها دیسک Ubuntu 9.10 به دست من رسید، اگه کسی میخواد براش رایت کنم بده بهش.

یه سوال، میخوام 3تا پارتیشن درست کنم واسه
/Home
/root
Swap

به نظرتون ظرفیت هر کدوم رو چقدر بذارم؟
 


پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or