UBUNTU linux

دوست عزیز من اینو رو لپ تاپ دامادمون نصب کردم . من خودم ای دی اس ال دارم شبکه ای ولی اون دایال آپ داره چجوری میتونه دایال آپ کانکشن درست کنه .
یک سوال دیگر
اینکه من میروم روی هر فولدری رایت کلیک میکنم میرم تو \وشه SHARE بعد CREAT SHARE رو که میزنم ازم ارور ۲۵۵ رو میگیره و مینویسه که با ADDMINISTATORET تماس بگیر .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من واسه سفارش فارسی تايپ کنم؟
از کجا ميفرستن
آدرسارو چجوری بزنم
ممنون
1243226414.jpg

عزیز چرا فارسی تاتو باید انگلیسی تایپ کنی جلوش نوشته کخ چی رو کجا بنویسی یگه اگر با نتونستی تمامی اصلاات خواسته شده رو برای م بفرست من برات پر میکنم .
برای آدرس هم برعکس بنویس یعنی اینکه اول شماره پلاک بعد کوچه بعد خیابان فرعی بعد خیابان اصلی بعد شهر بعد استان کشور هم که یه نوار جدا داره .

خيلی ممنون
پلاکو اینارو چی بنويسم
ويرايش:شرمنده منظورم این بود مثلا بجای پلاک 1 بنويسم چيچی 1:blushing:

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من اینو رو لپ تاپ دامادمون نصب کردم . من خودم ای دی اس ال دارم شبکه ای ولی اون دایال آپ داره چجوری میتونه دایال آپ کانکشن درست کنه .
یک سوال دیگر
اینکه من میروم روی هر فولدری رایت کلیک میکنم میرم تو \وشه SHARE بعد CREAT SHARE رو که میزنم ازم ارور ۲۵۵ رو میگیره و مینویسه که با ADDMINISTATORET تماس بگیر .

برای dial up باید مودم رو نصب کنی اینجا رو نگاه بنداز https://wiki.ubuntu.com/DialupModemHowto?action=show&redirect=SettingUpModems

برای ارور هم درست بگو ببینم چه اروری گرفته

خيلی ممنون
پلاکو اینارو چی بنويسم
ويرايش:شرمنده منظورم این بود مثلا بجای پلاک 1 بنويسم چيچی 1:blushing:

مثلا no. 1

خسته نباشيد ميگم به شما دوست عزيز.:smile:

شما با Kubuntu هم كار كرديد؟

ميخواستم بدونم KDE چه تفاوت هايي با Gnome داره؟

منظورم اينه كه كدومش بهتره چون من شايد بخوام نصبش كنم ولي دو دلم:cheesygri

خيلي ممنون.:smile:

خسته نباشيد ميگم به شما دوست عزيز.:smile:

شما با Kubuntu هم كار كرديد؟

ميخواستم بدونم KDE چه تفاوت هايي با Gnome داره؟

منظورم اينه كه كدومش بهتره چون من شايد بخوام نصبش كنم ولي دو دلم:cheesygri

خيلي ممنون.:smile:

والا کار نکردم
ولی یه جا خوندم تفاوتشون فقط ظاهری هست بستگی داره از کودوم خوشت بیاد من از ubuntu خوشم اومده اگر ubuntu رو نصب کنید بعدا میشه به kubuntu تغییر داد

دوست عزیز از راهنماییهات خیلی ممنون من دارم از کار کردن باهاش لذت میبرم در امنیت کامل
اون نرم افزار اولترا سورف هم که ***** رو دور میزنه هام نصب کردم دیگه اندشه .
فقط الان مشکلم تو اجرا کردن کارت DVB هستش نمیدونم چیکار کنم چون مالمن یو اس بی هست اصلا تشخیصش نمیده ؟ راه حلی براش داری

Ubuntu 9.10 karmic koala

karmic-koala.jpg

ورپن جدید ابونتو که از اسمش معلوم هست قراره ماه اکتبر بیاد.
دانلود ورژن تستی (alpha 2) http://cdimage.ubuntu.com/releases/karmic/alpha-2/

مهمترین ویژگی ها:

اجرای برنامه های android (خیلی فوق العادست) http://arstechnica.com/open-source/...rs-aim-to-make-android-apps-run-on-ubuntu.ars

firefox 3.5

کم شدن زمان بوت( داریم به زمان رویایی 10 ثانیه که برای ubuntu 10.04 قول داده شده نزدیک میشیم)

GNOME 2.27

Ext4 به صورت default

bootloader جدید ( grub 2)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or