UBUNTU linux

سلام دوست عزیز بالاخره موفق شدم روی بی سی نصبش کنم
چند تا مشکل دارم حرف p فارسی رو نمیزنه مجبورم بجاش ب بزنم
برنامه wine رو نصب کردم حالا چجوری با هاش کارکنم البته هنوز هیچ آیکنی از برنامه رو ندیدم از همو روشی که توی سایت زده بود که اون آدرس رو تو اون نوار کبی کنم و اون key رو هم تو قسمت بعدیش زدم یه چند دقیقه ای آبدیت کرد و بعدش هیچ اتفاقی نیافتاد .
یه مشکل دیگه ام که اینکه خروجی ابتیکال کامبیوتر رو نمیشناسه البته sound car رو با فیش معمولی هم تست کردم که ببینم صدارو اصلا میشناسه یا نه دیدم که صدا داره ولی ابتیکال رو نمیشناسه .
دوست عزیز چجوری میشه این بسوورد کزایی رو برداشت که برای هر کاری بسوورد رو نخواد .

آخرین ویرایش:
حرف پ فکر کنم shift +m یا shift + n باشه
توی منو باید بیاد اگه نصب شده روی فایل های exe برنامه ها کلیک راست کن و open with wine رو بزن و نصبش کن بعد توی main menu برو تو wine تو programs
اگه نصب نشده که این کارو کن توی terminal بزن sudo apt-get install wine بعد نصبش می کنه
اول بگرد تو google ببین ubuntu کارتت رو کامل ساپورت می کنه.

خیلی ممنونم پپپپپپ
دوست عزیز صدای دستگاهم آنبرد هست . realtek giga
دوست عزیز اگر امکانش هست زود زود به ما سر بزن البته طلف میکنی
بازم مشکل دارم
۱- نرمافزارهایی که با win نصبش میکنم کار نمیکنند
۲- سرعت اینترنت مخصوصا قسمت دانلود فوقالعده پایین هست تو ویندوز با ۶۰ تا من دان داشتم تو این از ۲۷ تا بالاتر نمیره ( ولی سرعت کپی کردن اطلاعات توش خارقالعدستا )‌خوب نظرتون چیه .

خیلی ممنونم پپپپپپ
دوست عزیز صدای دستگاهم آنبرد هست . realtek giga
دوست عزیز اگر امکانش هست زود زود به ما سر بزن البته طلف میکنی
بازم مشکل دارم
۱- نرمافزارهایی که با win نصبش میکنم کار نمیکنند
۲- سرعت اینترنت مخصوصا قسمت دانلود فوقالعده پایین هست تو ویندوز با ۶۰ تا من دان داشتم تو این از ۲۷ تا بالاتر نمیره ( ولی سرعت کپی کردن اطلاعات توش خارقالعدستا )‌خوب نظرتون چیه .

باید کار کنه گفتم یه سرچ بزن ببین کسی مشکل تو رو داشته

1 چه نرم افزاری ؟ من چند تا تست کردم اومد مثل itunes اصلا درست نصبشون می کنی؟
2 باید خوب باشه برو تو software sources سرور رو تغییر بده ببین خوب میشه

ببخشید تو پست قبلی لطف رو اشتباهی نوشته بودم طلف از این اشتباه لپی معذرت میخوام .
ممنون دوست عزیز این مشکلات رو حل میکنم ولی الان تو نصبvlc گیر کردم میگه یه کاری بکن انجام میدم ولی سر در نمیارم . میشه یه توضیحی بدی یا لینکی ازش بزاری دست آخر به اینجا رسیدم http://www.videolan.org/vlc/download-ubuntu.html فقط توضیح جامعتری از این به من بده ممنونت میشم .

آخرین ویرایش:
سلام
نه ای ام دی نیست ولی هر کاری میکنم نصب نمیشه یه چیزی متوجه شدم من یوزم mehdi هست ولی اون توی steven نصب مبکنه .
نرو هم نصب کردم ولی یک ماهه هست سریالشو نداری جدیده هست .

داداش خودش یدفعه \یغام آ\دیت داد درست شد .
این فونتهای فارسی رو کجا باید ک\ی کنم . اصلا باید اول از جایی دانش کنم یا همون فونتهای معمولی بهش میخوره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or