Twisted Metal

به یاد قدیم ... !

qrubn8bbd0c0uo9hyihx.jpg

خب اخه ميتونه تاثير بدي تو فروش بازي بزاره اگه امتياز ها رو نزارن چون معمولا كسايي كه فن قديمي بازي نباشند و بخواند اين نسخه رو خريداري كنند ممكنه دچار شك و ترديد بشند !

این که عکس Uncharted Golden Abyss !
بابا 120 خیلی زیاده واسه این بازی! هرچقدرم خفن باشه دیگه ارزش 120 تومان نداره
البته واسه ما نمیارزه ولی کسی پولش و داره مشکلی نباید داشته باشه :دی

یه نقد بسیار آبکی از بازی اومده که اگه تو گوگل سرچ کنید همون اولین سایت هست اصلا نمیدونم سایتش چی بود ولی به بازی 8 داده بود به گرافیکشم 7 داده بود ولی همش تعریف میکرد.

واقعا با وظعیت دلار الان خرید بازی جدید خیلی زور داره :دی
موندم چه کنم !

ولی به نظر میاد بازی با ارزشی باشه. کاش حداقل یه دمو ازش بذارن تو PSN.

واقعا با وظعیت دلار الان خرید بازی جدید خیلی زور داره :دی
موندم چه کنم !

ولی به نظر میاد بازی با ارزشی باشه. کاش حداقل یه دمو ازش بذارن تو PSN.
بازیش خوبه شک نکن من دموش رو بازی کردم فقط سروراش داغونه یعنی وارد لابی نمیشه !!!
اگر با دادن پچ مشکل سرورها رو خوب کردن که خیلی خوبه ولی اگر نکردن به نظر من بخش تک نفرش اصلا حال نمیده این بازی حالش به آنلاینش هست !!!

بازیش خوبه شک نکن من دموش رو بازی کردم فقط سروراش داغونه یعنی وارد لابی نمیشه !!!
اگر با دادن پچ مشکل سرورها رو خوب کردن که خیلی خوبه ولی اگر نکردن به نظر من بخش تک نفرش اصلا حال نمیده این بازی حالش به آنلاینش هست !!!
The team over at Eat, Sleep, Play have been hearing everyone, and David has come out with an official statement via Twitter. Matchmaking update: matchmaking going offline for 10-20 min, so Sony can install code that when servers return will make matchmaking much more stable
MP1st – Twisted Metal Matchmaking Fix Coming, PS3 Hardware Issues Being Looked Into

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or