Twisted Metal

اینم چند تا عکس جدید از دیوید جفی Co Director ـه بازی . تصاویر مربوط به آخرین تریلر بازی هستن که خود جفی توش هست و همش هم فحش میده :biggrin1:

به قول هندی ها پول نهی نهی :دی . یکی که وضع باباش خوبه 2 تا بخره یه دونه واسه منم پست کنه . ثواب داره . جای دوری نمیره :دی
در ضمن این دو نفر بالایی که دارن رجز میخونن مشخصه از اون Feeder ها هستن که با 2 تا Attack میرن هوا :))

به قول هندی ها پول نهی نهی :دی . یکی که وضع باباش خوبه 2 تا بخره یه دونه واسه منم پست کنه . ثواب داره . جای دوری نمیره :دی
در ضمن این دو نفر بالایی که دارن رجز میخونن مشخصه از اون Feeder ها هستن که با 2 تا Attack میرن هوا :))

من که تاحالا دموش رو هم بازی نکردم ادعایی هم ندارم :دی

ولی جوجه رو نمیدونم واقعا کی میشمورن ؟ =)) !

خب مثل اينكه اين شخص شخيص رو نميشناسيد:d
بنده يكي از قديمي ترين و جل ترين بازيباز هاي اين بازي هستم و فكر نكنم تا حالا بازي از اين سري رو از دست داده باشم:d

در كل رجز خواني خوب نيست و مطمئنا همه چيز در روز انلاين مشخص ميشه:))
فعلا ما هم از نظر پول يكم نهي نهي هستيم ولي خب به قول قوه الهي جور ميشه ايشالا:d

وحيد خواهشا" هي غمپوز در نكن كه U3 بازي كردنت رو ديدم عين هو كاميكازه فقط تو دل دشمن هاست خودم 7 بار جونش رو نجات دادم :d
بيا خودم تا با تالون صفا بهت بدم :d
ولي كو پول كه بشه باهاش بازي خريد :(

اقا يه چيزي رو هم بگم اگر سرور پيدا كردنش و ... انلاين اش مثل دموش باشه بهتره تا يه چند وقتي طرفش نريد تا هم قيمت اش پايين بياد هم چند تا پچ بدن درست شه كه اعصابتون له نشه چون واقعا" از اين لحاظ سرور پيدا كردن و ... داغون ه ! يعني واقعا" به شانس وابسته است ! ولي از لحاظ لگ واقعا" خوب بود ! (چه جالب خودم هم به لگ پايين اش اصلا" دقت نكرده بودم :d)

من فکر میکردم فقط وضعیت مالی خودم خوب نی :دی
فعلا صبر می کنم که Feedback ِ ملت رو ببینم چجوریه ، بعد نسبت به اون ، تاریخ خریدنش معلوم میشه ! ولی در هر صورت خریدش واجبه !
خاطرات چند سال از زندگیمون رو فقط این IP تشکیل میده :)

اوه اوه پس وضع همه خرابه:d
یادمه رو PS1 همیشه با پسرخاله هام شرط بندی میکردم میبردمشون و استعدادی دارم تو این بازی که باید حتما باهاتون بازی کنم تا ببینید :d(هرچند فعلا پول نیست:d ) (فکر کنم بیاد دو رو ور 150 اینطورا باشه )

وحيد خواهشا" هي غمپوز در نكن كه U3 بازي كردنت رو ديدم عين هو كاميكازه فقط تو دل دشمن هاست خودم 7 بار جونش رو نجات دادم :d
بيا خودم تا با تالون صفا بهت بدم :d
ولي كو پول كه بشه باهاش بازي خريد :(

ا

مهدي تا كي ميخواي بري همه جا و دروغ بگي؟؟:d
يعني واقعا لازمه كه بگم تو CO-OP Arena با اختلاف 60 كيل ازت بردم و نفر اول شدم ؟؟؟=)) مهدي نكن اينكارو بخدا زشته ابرو خودت ميره:))

در كل مگه اين وضع انلاينش چه خبره ؟؟؟ يعني بد بود ؟؟؟ البته ممكنه بخاطر دمو بودنش اينجوري باشه ( البته براي من زده بود BETA !! ) وگرنه تو بازي فيكس ميشه !!

اگر اينجوري هست پس من ميزارم اول يكي بخره و امتحان بكنه تا بعد !

مهدي تا كي ميخواي بري همه جا و دروغ بگي؟؟:d
يعني واقعا لازمه كه بگم تو CO-OP Arena با اختلاف 60 كيل ازت بردم و نفر اول شدم ؟؟؟=)) مهدي نكن اينكارو بخدا زشته ابرو خودت ميره:))

در كل مگه اين وضع انلاينش چه خبره ؟؟؟ يعني بد بود ؟؟؟ البته ممكنه بخاطر دمو بودنش اينجوري باشه ( البته براي من زده بود BETA !! ) وگرنه تو بازي فيكس ميشه !!

اگر اينجوري هست پس من ميزارم اول يكي بخره و امتحان بكنه تا بعد !

این وحید دیوونه این بازی ــه عرضه بشه میاد خره منو میگیره می گه می خوام

من پولم آماده شد :دی

!! :دی

وحید باهاش زیاد شوخی نکنید :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or